arkadaslar
lutfen dalga gecmeden ve durustce cevap veriniz
3 kere Nisan atan bir bayana toplumumuz nasil bakiyor acaba?
lutfen dalga gecmeden ve durustce cevap veriniz
3 kere Nisan atan bir bayana toplumumuz nasil bakiyor acaba?
3 Kere nişan atan bir bayana toplum iyi bakmıyor ama evlenme konusuna gelince ilk önce kızın nişan atma sebeplerini doğru bir şekilde öğrenirim. Eğer kızın nişan atmasında karşı tarafın olumsuz bir durumu varsa o kıza şans vererek iyice tanıyarak düşünebilirim. Eğer olumsuzluk hep kız da ise zaten 3 kere nişan atmasından bellidir. O kızla herhangi bir ilişki, söz, nişan evlilik vs. Girmem
kesin vardır bunda diye bir şey düşünürüm, aslında belki de karşısına çıkanlar adam değildir falan derdim heralde ama bilmiyorum ruh hali bu.
nişan demek evlenmekten önceki evre
yani iyice düşünmeden evlilige adım atılmaz
dogrusu kendisi için dogru kişi olmadan insanların sırf nişanlandım diye evlenmesini tuhaf buluyorum
www.milliyet.com.tr/.../2
gayet iyi bakılıyor :)
Cevap
43Cevap
pek iyibakmaz toplum bence boşver biz şarkı dinleyelim gizli
Ben sorunun yetersiz ve yetersiz sorudan gelen yetersiz otesi cevaplar gordum.
3 kez niye atmis? Sebebi arastirilir ona gore durum belirlenir karar verilir 2 taraf dinlenir.
Kötü gözle bakılacak birşey yok ablacım nişanlanmak demek evliliğe yemin etmek değil ki. Anlaşamazsan ayrılırsın gayet normal bu
Evlenmeyecek bir şey yok..3 kere evlenip boşanmış olsa bile evlenirim seversem. Nişan zaten saçmalık bana göre.
Ne diye atıldığına bağlı bana göre. Sigorta mı arızalı yoksa gelen akımda mı sorun var :) Akım sorunluysa sigorta sağlamdır yoksa akım sağlamsa sigorta arızalıdır
yanii 2 kere düşünmek gerekli cidden 3 de sorunlumuydu yoksa kızdamı sıkıntı var diye yanı soru işareti kalır insanın aklında ister istemez..
evlenilir tabi neden evlenilmesin eğer ki gerekçeler çok sağlamsa memnuniyetle evlenilir
İlki hatalıydı.. İkincisi hatalıydı.. Eh üçüncü de mi hatalıydı? diye bakıyorum şahsen..
sorun onda gibi bakılıyor. ama sen ne bakıyosun. seni seven kişi sorun yapmıyorsa sorun yok
Ne yapmisimda ayrilmis diye dusunurum ama her sacma seyde ayrilirsa ben ilerisinu nasil dusuneyim
3 az dostum. ben 9 kere atan taniyorum, halende atiyor :S
gecimsiz oldugunu gösteriyor insan korkar be 1-2 anladikda 3 de neymis
Erkek olsam istemezdim sanirim. yani bir kiz olarak 3 kere Nisan atmis bir erkegi tercih etmem
millet herşeyi diyor hiçbir bilgi sahibi olmadan yaşanmışlıkları bilmeden toplum ne der düşüncesiyle özgür yaşamımız kısıtlanıyor yok o ne der bu ne der kim ne derse desin diyenin ayıbı
Nişan amayı geçtim, geçmişte nişanlanmış, sözlenmiş, flört etmiş bir kadınla zaten evlenmem.
Neden?
@mimarhatun22 Bu durumun seni ilgilendirdiğini sanmıyorum.
Merak ettim sadece tabiki ilgilendirmez.😊
Toplumun bakış açısını umursayan insanlardan hoşlanmıyorum.
Ne istediğini bilmeyen bir kişiyle evlenilmeeez öğrenirsem tekrardan düşünürüm.
Yalama yapmıştır artık
Neyse ciddi cevap vereyim. Ben bitirme sebebine bakardım neyle alakali olduğu önemli. Kız dan mi erkekten mi kaynaklı diye
allah yardımcın olsun derim bide hata kimde bilemedıgım için bişey diyemiyorum vazla da
Açıkcası problem kızdan yanaysa zaten evlenmem ki o güveni de vermez zaten ama problem benden yanaysa düşünerek karar veririm tabiki
Açıkçası büyük problem yaratır bu. Hepsinde de mi şanssızlık oldu?
Dikkat ederdim.
cok sıkılgan ruha sahiptir ölesi ... sıkılgan ınsanla anlasamam ben
Nişan atmakta ne var? anlaşamamışsın bitmiş. Sorun olacağını sanmıyorum.
@KumSaatimKırıldı tecrubeli değilim ben nerden tecrubeli olucam :D
İllaki çevrende vardır :D :D Mesela benim çok sevdiğim bir arkadaş hata yapıp nişanlandı sonra olmayacağını anlayınca efendi gibi söyledi ve bitirdi :)
sen ne yapmışsın öyle ya 3 kere nişan atmak sebeplerini bilmek lazım
Tek tek açıklama yaparsa ve mantıklı bulursam belki..
toplumun önyargılı bireyleri kızın bekaretinin olmadığını düşünecektir :D
nişan atılmaz nişan alınır
Hiç iyi bakmıyor.
Kaprisli.. ya da şanssız
Ben evlenmen hatunda istikrar yok bir kere
valla şımarmıştır o hiç çekemem
ben olsam evlenmezdim alışkanlık yapmış olabilir
evlenilir de neden atmış sorunlu birimi bu önemli
Hayır ben erkek olsam evlenmem
Sebebine bakmak gerek bence
Ne alaka ya atsin nolcak millet 4. Kocayi aliyo
Bir kereden bir şey olmaz ama üç kere çok gelir