Güzel oyuncu Pelin Akil 2 yaşındaki ikizlerine yaptığı yemeği paylaştı. İlaç kullanıp oruç tutamadığını belirten Akil "herkes birbirine saygı göstermeli tutan da tutmayan da saygılı olmalı" dedi.
Pelin Akil oruç linci yedi! Siz oruç tutmayanlara yapılan linç girişimleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bizim insanlarımızın din anlayışı bu değil, güzel bir örnek. Oruç tutmak bir insanı dindar yapmadığı gibi oruç tutmamak da dinsiz yapmaz. Sana ne ister tutarım ister tutmam sana kaldı benim dinimi sorgulamak, ilaç kullanıyorum veya kullanmıyorum tutarım veya tutmam size ne. Bizim asil milletimizin içerisinde bir kesimin yaptığı akılsızlık bu tür davranışlar. Dünyada neler oluyor, elin insanları robotik dünya, gen bilimi, uzay madenciliği, yapay zeka gibi şeyleri konuşuyor gündeme getiriyor bizimkiler dinsizsin dindarsın veya siyaset konuşuyor. Aradaki fark bu kıskanıldığımız tek şey bu işte...
Bence Pelin çok kibar davrandı onlara bu halkı vermeyeceksin abi doğrusu şu olacak ; size be din şovcuları sizi...
Oruç tutmuş yatarak oruç tutuyor elinde telefon influcer kıza laf ediyor Yok etrafında yemek yiyene laf ediyor. Tvyi de açma aman diyim eyyyt yatarak oruç tutan reklam vs görürsün canın çeker
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herkesin birbirine bu tarz konularda saygılı olması gerektiğine katılsam da bu memlekette ünlülerin sürekli özel hayatlarını şova dönüştürmelerini saçma buluyorum. Bu tarz paylaşımlar yaparken gayet de biliyorlar belirli bir kesim taafından linç yiyeceklerini..
Her haltını marifetmiş gibi paylaşırsan, paylaştığın kitlenin içinden paylaşımına tezat olanlar tarafından linç yersin. Kimse evindeki insanın kapısını çalıp linç etmiyor, elalemin gözüne bir şeyleri sokanları linç ediyorlar, bunu göze alamayacaksa paylaşım yapmayacak..
Oruç tutar ya da tutmaz. Kime ne? Oruç tutmak zorunda mı? Linç girişiminde bulunanların samimiyeti sorgulanmalı asıl! Siz kimsiniz ya da nesiniz? Toplumun ahlak ve din bekçileri misiniz? Eğer kadının kahvaltı fotoğrafından rahatsız oluyorsanız, engellersiniz görmezsiniz!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende panik atak var. Zor durumlarda kullanmam icin ilacim var ve her aksam icmem gereken bir ilac daha var. Bazen tutuyorum bazen kendimi iyi hissetmiyorum tutamiyorum bazen niyet etmeden tutuyorum gun icerisinde krizlik bir durum olur diye yani elimden geldigince biseler yapiyorum kimse kimsenin sıkıntısıni bilemez disaridan konusmak ozellikle de linçlemek çok kolay
Kim oruç tutuyor kim tutmuyor bunları ibadet ettiğiniz tanrıya gösterin. Bence dışarıya fazla yansımamalı. Oruç tutmuyor zındık kafir deyince sanki sen sevaba mı giriyorsun? Aksine tuttuğun 10 günlük oruç çöp. Yani insan irdelemek, yapılan yanlışlara küfretmek bizlerin işi değil. Tuttuğun orucu, ettiğin ibadeti yaratıcına göster, bizlere değil tamam mı? Bunu yazara değil aksini düşünen herkese söylüyorum..
Saygı duymayan net salaktır. Abi sana tut diyen var mı yok. Sen de tutma sana ne başkasından. Herkesin ibadeti kendine. Böyle yapınca sevaba girdiğini mi sanıyorsun. Ben tutuyorum tutmayana sonsuz saygım var afiyet bal şeker olsun. Bana ne çünkü!