Maalesef izlenecek kanal kalmadığından bu yana TV. İzlemeyi bıraktım. Özellikle de TRT yi boykot ediyorum. Sloganındaki gibi Türkiye’nin radyo ve televizyonu olmaktan çıkalı çok oldu. Bunun bir çok nedeni var ama tabii ki unutuluyor, bu yüzden bu kısmına girmiyorum. Hatta çeşitli şekillerde benden yapılan kesintilerle bu kurumu finanse etmekte istemiyorum. Hakkım varsa helal de etmiyorum.
Tabii bu demek değil ki bu bahsettiğiniz konuda duyarsızım ya da bihaberim. Ben daha çok YouTube daki bazı YouTuberlerin kanallarından ve diğer bazı belgesel kanallarında benzer programları ilgiyle takip ediyorum. Eğer izlemediyseniz National Geographik kanalında yayınlanan ve bir kısmı da ülkemizde çekilen, linkini paylaşacağım “25 Litre” belgeselini de izlemenizi öneririm.
Sen yazınca bu bölümü izlemeye başladım, malum TRT ve türev kanalları pek izlenen kanallar değil ama bu belgesel güzelmiş sadece bir kez karşılaşabileceğiniz birisi olan fatma'nın suyla hikayesini anlatıyor, güzel bir belgesel 👌 :)
TRT Belgesel kanalını severek izliyorum. Ama Su Savaşlarını da daha çok izliyorum. İnsanlar nasıl sular içiyorlar ya da suya ulaşmak için ne sıkıntılara katlanıyorlar