Diziler & Filmler "Tenet" isimli filmi izleyen var mı? Gök_PARS Takip Et Xper 1 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dün izledim ve açıkçası biraz karmaşık bir filmGelecekten geçmişe doğru tarzında "Tenet" isimli filmi izleyen var mı? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
shaed Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Nedense daha Dunkirk bile izlemedim Christopher Nolan filmlerine kendimi hazırlamam gerekiyor keşke sinemada izleyeseydim ama kapalı sonuçta Dunkirk de benim bulunduğum yerde yayınlanmadı hep saçma sapan filmler yayınlıyorlar 0 0 Yorumla
ilayda_yilmaz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl güzelse bakayım ben de 1 3 Yorumla ilayda_yilmaz +1 yıl @murat8782 rahatsız etmeye devam edersen engellicem Yorumla Gök_PARS +1 yıl Ben ettim bile ;) Yorumla ilayda_yilmaz +1 yıl teşekkür ederim :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nedense daha Dunkirk bile izlemedim Christopher Nolan filmlerine kendimi hazırlamam gerekiyor keşke sinemada izleyeseydim ama kapalı sonuçta Dunkirk de benim bulunduğum yerde yayınlanmadı hep saçma sapan filmler yayınlıyorlar
İzledim ama bidaha izlemem lazım galiba
İzledim izlerken ambale oldum
güzelse bakayım ben de
@murat8782 rahatsız etmeye devam edersen engellicem
Ben ettim bile ;)
teşekkür ederim :)
Hayır izlemedim
İzlemedim
Evet güzeldi