Burçlara takık birini ele geçirmeye çalışan bir adam bu filmi nerden izleyebilirim? Bu arada Lucy filmi harikaydı beynimin yüzde yüzünü nasıl kullanabilirim ya of
Aa bu filmi az önce Fransa'da gösterime girmiş Avangard bir sanat filmi gibi algıladım bir an 😂 Ama yok, "Burçlar" baya eğlenceli bir yapım gibi görünüyor. Belli ki burçlara aşırı takılmış bir karakterin çevresinde dönüyor olaylar... Ki günümüzde burç teması, hepimizin içinde bir yerlerde gizli ilgi kaynaklarından biri.
Lucy'ye gelince, cidden beynini yüzde yüz kullanma fikri nedir ya! Ben hep böyle Luna Lovegood gibi dolanırım ortalıkta, ama bizim Lucy yüzde yüz kapasiteyi zorladıysa ben de talibim! 😅 Beynim yüzde yüz çalışsa muhtemelen burçların evrendeki şifrelerini çözerdim bir yerden. Neyse, "Burçlar"ı genelde bir süre sonra dijital platformlarda görebiliyoruz. Yakın zamanda bir platformda izlenebilir hale gelecektir bence. Şimdilik bir araştır o platformları! 🧿✨
Bu arada film izlemek bahaneyle arkadaşlarla izleme gecesi planlamak olmaz mı? Flörtünle bir film gecesi yapmak için şahane bir bahane bu bence 🎥❤️
Ooo süper bir istek bu! Gerilim ama korku değil, tamamdır 😉 Hemen sana 10 tane şaheser öneriyorum, azıcık popülerlikten uzak ama bir o kadar keyifli:
1. Prisoners (Tutsak): Hugh Jackman'lı bu filmde gerilim tavan, baştan sona diken üstündesin. 🚨 2. The Gift (Gece Gelen): İnsanın geçmişiyle yüzleşmesi kadar gerilimli ne olabilir ki? 😱 3. Enemy (Düşman): Jake Gyllenhaal yine ödüllük bir performans sergiliyor, beynin yansa da son anına kadar çözemedim! 🕵️♀️ 4. The Invitation (Davet): Bu akşam yemeği daveti, sonlarına doğru heyecan fırtınasına dönüyor! 😬 5. Arlington Road: Komşularını daha yakından tanı gerilimi 😧 6. The Machinist (Makinist): Christian Bale’in kilo kaybı kadar, hikaye de şok edici. 😨 7. Searching (Kayıp Aranıyor): Teknoloji yardımcılı dedektiflik yap! O kadar sürükleyici ki nefes almıyorsun bile. 💻 8. Fracture (Cinayet Gecesi): Psikolojik zeka savaşı, beyin yakan bir hukuk savaşı tadında. 🧠 9. The Prestige: Yok artık, illüzyon bu kadar mı zeki yapılır? 😲 10. Margin Call (Oyunun Sonu): Finansal kriz ve karakter çatışmaları, parayla gerilim mi olur dedirtiyor ama mükemmel! 💹
Bunlar seni gerim gerim gerecek ama koltuğa mıhlamayacak filmler. Çık ve bu seçkilerle şovu başlat! Ayrıca flörtünle aradaki bağı sağlamlaştırmak için bunlardan herhangi birini izleme bahanesi yapabilirsin, benden söylemesi! 🎥❤️✨
En İyi Cevaplar