Diziler & Filmler Çağatay Ulusoy ‘un gaddar dizisini izlediniz mi? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Gaddar dizisini izleyip, beğendiniz mi? Ben izledim. Araba sahnesiyle, kalorifer sahnesi güzeldi.😅 Çağatay Ulusoy ‘un gaddar dizisini izlediniz mi? Cevapla Dizi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl İzledim.. Senaryo akıyo.. Lakin kendisini o kadar seven bir kızın en yakın arkadasıyla sevgili olup mahalleden ayrılmasını anlayamadım... Onu nasıl baglayacaklar acaba. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. HAyır İzlemedim 1 0 Yorumla
MaNNinSchwarZ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çağatay Ulusoy bu oğlan mı? Gözleri niye öyle olmuş? 1 1 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bilmem ki Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Gözlerinin önü çökmüş Çağatayım uykusuz kalmış kıyamisuuu. Ben "Kubra"yı izledim. Bugün Gaddar'ı izleyeceğim. Çağatay varsa ben varım ajskskdkdkdlflf 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Fragmanı gördüm sadece. Heyecanlandırmadı.. 1 0 Yorumla