Hadise Açıkgöz, Belçikalı-Türk şarkıcı ve şarkı yazarıdır. Ve hadise özel hayatını sosyal medyada yansıtmayı da sevmiyor, paylaştığı yorumları gizlemiş muhabirler soru sorduğu zaman kardeşim sen nasıl biliyorsun değip gülüyor ama nazikçe sorulara cevap veriyor.Hadise'nin İnstagram hesabından kimseyi takip etmemesi jest midir? Ne yani cool mu demek...
#Moldovyapapatya
Şarkıcı olan "Hadise" Instagram hesabında takip ettiklerini göstermiyor, bu harekete ne demeli?
Sanırım ilk defa bu kadar saçma bir soru sordun papatya kimse kimseyi takip etmek zorunda değil ya da göstermek zorunda değil diyelim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
nE? Hadise imstakramdan kimseyi takip etmiyormuymuş? Ne günlere kaldık yav? Ne demek takip etmiyor? Dünyanın kaderi Hadise'nin birini takip etmesine bağlı, hemen birini takip etmeli! Oh yoo olamaz!..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sorma ya bende yemeden içmeden kesildim, oturup kara kara düşünüyorum hadise kimleri takip ediyor da bizden gizliyor diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sanırım ilk defa bu kadar saçma bir soru sordun papatya kimse kimseyi takip etmek zorunda değil ya da göstermek zorunda değil diyelim
nE? Hadise imstakramdan kimseyi takip etmiyormuymuş? Ne günlere kaldık yav? Ne demek takip etmiyor? Dünyanın kaderi Hadise'nin birini takip etmesine bağlı, hemen birini takip etmeli! Oh yoo olamaz!..
sorma ya bende yemeden içmeden kesildim, oturup kara kara düşünüyorum hadise kimleri takip ediyor da bizden gizliyor diye
baksana gizlemiş mi takipten mi çıkmış?
cesaret edemiyorum öğrenmeye, henüz hazır değilim buna
Egolu olmasından dolayı
kendi keyfi zorudmnda değil ki
gizlemiş mi takipten mi çıkmış?
Ben olsam ben de göstermezdim