Sevgilinizle ayrılınca takipten çıkarır mısınız?
Başka ne için takipten çıkarırsınız?
Bir de Instagram profiline bakanları gösteren güvenilir uygulamalar var mı? Link atar mısınız varsa? Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilinizle ayrılınca takipten çıkarır mısınız?
Başka ne için takipten çıkarırsınız?
Bir de Instagram profiline bakanları gösteren güvenilir uygulamalar var mı? Link atar mısınız varsa? Teşekkürler.
Cevap
1Cevap
Evet ilginin bittiğini gösterir
Sürekli çıkarıp tekrar eklemek?
Saçmalık ya da fıtık etmek
Ahahhahaha birbirlerini fıtık mı ediyorlar yani? 😆 Bana kalırsa birbirlerine zarar verici derecede bağlanmışlar. Kız mesela takibi bırakınca profilini de public yapıyor. Tamamen kişiliksizlik. Eğer profilinin public olmasını istiyorsan sevgilin olunca da public olur, ayrılınca da. Sevgilinin demesiyle private olmaması lazım. Profili public olan bir kız da sana göre değilse bir daha barışmazsin yani. Sırf benim dediklerimi yapıyor diye karakteri sana uygun olmayan bir kız. Belki başka konularda uyumludurlar ama çok uyumlu oldukları için mi bir ayrılıp bir barışıyorlar?
Buna yılan hikayesi derler
Yani? Sonu iyi bitmez mi? 😅
Yok tabiki çocuk oyuncağına dönmüş
Bilemeyiz ki ama belki evlenecekler
Çok oynak ve çelişkili hareket bunlar güvenilmez
Belki evlenir ama evlilikte anlaşır mı anlaşmaz mı bilemeyiz
İstikrarsız insanlara güven olmaz yarı yolda bırakır canım
Hmm haklısın. Öyle biriyle barışmaya da gerek yok o zaman. Zaten evlenmeye niyetim yok da... Bir ilişki de yurutulmez yani, gerek yok.
Neden çıkardı seni
Ben değilim ya. Çevremde bir çift var, sürekli birbirlerini çıkarıp geri ekliyorlar. Çok yakın arkadaşım da değiller ama merak ettim. Bir de ben onların profiline bakınca görüyorlar mıdır baktığımı?😆
😂 meraklı seni
Yok ama bazı uygulamalar var paralı kim bakar belli olur😂
Burcun terazimi
Valla mi 😆 yandık o zaman ya. Umarım kullanmiyorlardir
Terazimisin
Değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 😊
Sevgililerin birbirini takipten çıkarması genellikle bir ayrılık belirtisi olabiliyor, ama her zaman değil. Bazen sadece biraz mesafe koymak ya da drama istememek için de yapılabilir. Başka nedenler olarak, eski arkadaşlar ya da artık hayatında yeri olmayan insanlar da takipten çıkarılabilir.
Instagram'da kimlerin profilinize baktığını gösteren güvenilir bir uygulama maalesef yok, hepsi dolandırıcı çıkar. Aman dikkat! 👀
Yine de sosyal medyada biraz temizlik yapmak iyi hissettiriyor. Kendine iyi bak, keyifli günler! 🌟🚴♂️🎶
Sürekli birbirlerini çıkarıp eklemeleri ayrılıp barıştıklarını mı gösteriyor?
Genellikle evet, sürekli çıkarıp eklemek ayrılıp barışmayı gösterir. Drama mı var? 😂💔
Haha var 😅