Başkasıyla konuşmayacağımızı söyledik ve haberimiz olmadan birilerini de takip etmeyecektik. Bir kere aklıma takıldı baktım ve 2 kişi artmıştı ikisi de kızdı. Biraz takıntılı biriyim her şeyi kontrol etme konusunda - illa bu konuyla alakalı değil yani - daha sonra tekrar baktım 3e çıktı bu sayı. Söylemek istemedim neden bakıyorsun der diye. Bir gün de öyle sinirim bozuldu bu duruma söyledim. O da instagram uzun süre birini takip etmeyince kendiliğinden takip ediyor dedi ve takipten çıktı.
Bugün diğer hesabına baktım -artık paranoyak olduysam tabi- bir kızı takibe başlamış. Ve o bana sosyal medyaya bir süre erişemeyeceğini söyledi.
Sizce bu doğru mu tepkim ne olmalı, biraz kıskanç biriyim ve bana verdiği sözü tutmadığı için sinirliyim ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun.
Bugün diğer hesabına baktım -artık paranoyak olduysam tabi- bir kızı takibe başlamış. Ve o bana sosyal medyaya bir süre erişemeyeceğini söyledi.
Sizce bu doğru mu tepkim ne olmalı, biraz kıskanç biriyim ve bana verdiği sözü tutmadığı için sinirliyim ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer