Gelin adayı Hanife Gürdal ve Sevgi Akiskanın dansı olay oldu

Zuhal Topal'ın olay evlilik adaylarından olan ve bir dönem Birkan ile yatak görüntüleri çıkan Sevgi Akiska ile yine ünlü gelin adayı olarak tanınan Hanife Gürdal bir araya geldi.

Yav hanife kim ki gündem olsun. Cast ajanstan ayarlayıp başörtüsü taktırıp ekrana çıkardılar örnek profil oluşturdular millete yedirdiler sonra da hergün mini etekli danslı bilmem neli videolar resimler çekip paylaştılar. Hanife manife bitti artık ne gündem ne ünlü. Söndü bitti kül oldu.
Ama artık bu kadının nesi olay oluyo anlamıyorum açıldı saçıldı bizi ilgilendirmez dans yapsın striptiz yapsın istersr yani bu kadını gündeme almayın devamlı ünlü degil bi sey degil bunlar esra erol da bilmem neyde paralı figuranlık yaptılar oldu bitti niye hala ünlü gibi karsımıza cıkartıyorsunuz yapmayın sunu ya
Başörtüsünü kötülemek için yapılmış çirkinliklerden birisi daha. Evlenme amacıyla tv karşısına çıkıp kendini pazarlayan bu insan bile diyemediğim mahluklar maalesef ki gençlere örnek oluyorlar. Gerçekten yazık. Annelerinin verdiği emeğe yazık
Herkes farklı mecradan meş hur oluyor. O da bu şekilde meşhur olmayı tercih etmiş.
Cevap
18Cevap
Kapalılığı yalanmış tesettürün adını lekeledi yazıklar olsun
Maalesef öyle oldu
Zaten o evlilik programında ki herkes kuklaydı para karşılığında her haltı yaptılar
Bu kadını gördükçe cinlerim tepemde tepiniyor 😁
Genelde ajanstan kiraladıkları karakterleri sürüyorlar piyasaya
Aynen öyle
O programda Naz diye biri de vardı diyordum ki ne kadar terbiyeli bir insan akıllı sakin anam o neydi gızzz 🤣 Instagram hesabını bir gördüm dedim Allah seni bildiği gibi ede
PR çalışması :))
Ulan o programa çok güzel iyi bir kız çıktı kız ilk talibi ile mi ne evlendi yuva kurdu bunlar bölümlerce orda kaldı show yaptı. O kadar erkek geldi bitane mi adam yoktu yani. Bide bir kapanıyor bir açılıyor falan ne garip insanlar.
bu kadını da tanımıyorum maalesef
davet ettiğin için teşekkürler fakat çoğu sorun ilgi alanıma girmiyor o yüzden tam teşekküllü bir yorum yapamıyorum üzgünüm
Tanımıyorum da ne var ki dansında sdjsjd O değil de bu yanındaki kadının eteğini nerdeyse sipariş ediyodum iyiki almamışım bu kadar mı kötü durur..
Istedikleri şey ün ve paraydı zaten. Bizim aptal toplumda bu tür vasıfsız nice insana bunu bol bol verdi.
o programa bir erkek çıkmıştı :D burak bey. sonra çok aradım ama bi türlü bulamadım acaba şu an ne yapıyor. çok kısa bi süre kaldı programda hahaha
Bu kızı bir ara göz altına almamış larmıydı yanlış mı hatırlıyorum.🤔
Böylelerini takip edip, izledikçe tiktok dilencilerini daha iyi anlıyorum. İflah olmayız biz.
O değilde bir tane oryantal kursuna gitsin sallamayı beceremiyor Hanife 😂😂
İlgi alanıma girmiyor takipçisi çoksa kaymağını yiyordur
İzleyen oldukça bu vasıfsızlar daha çok boy gösterir 🐤🐤
Bunlar zaten hep projelerin bir parçasıdır, tv dünyası yalan dünya...
Sevgi'yi bilmem; ama Hanife çok fazla gündeme oturdu. Bıktım kendisinden.
çaresizler platformu tiktoka düşmüş demek 😅 bildiğin sanal pazarlama.
Hiç takip etmem. Ne yapıyor ediyor bilmiyorum. Bu işten yararlanıyorsa yapsın.
Kaç yıldır gelin adaylığı bilemedim. Sosyal medyada gündem olmak istiyor. Olumlu olumsuz bir sürü yorum alıyor. Önemli olan yaptığının kendisine nasıl bir fayda sağladığı?
Başörtüsünü bir araç olarak kullanıp artık para etmeyeceğini anladıktan sonra "artık yeniden değerleme vakti" deyip dans videolarıyla tekrar gündemde kalmaya çalışan, magmaya düşürücü hareketlerde bulunan insanlardan sadece biri.
Sende bunu soru diye bize sordun yetmezmiş gibi birde beni bu soruya davet ettin pes artık
sosyal medya ünlüsü bunlar
Hiç haberim yok. İlgi alanıma da girmez.
Onu takip edenler de mi varmış vah vah
Komikler , gülüyorum...
Hanife mazi oldu artik
Para adamı nasıl sapıtır adlı çalışma.
Bunlar kim loo
Açıklamada yazıyor kardeşim
Üşendim okumaya
Çok itici ya.
Ciddi değişmişler
Hepsi rezil
İlgilenmiyorum.
Ayynen öyle.