AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fahriye Evcen güzel ama yapay, Estetikli nesli de itici c seçeneği diyorum yani hiç biri. Ünlü olmayan kızlar bunlardan daha güzel
Neslihan yeşil gözlü ve iticilik güzelliğe engel değil. Neslihanın yeşil gözlü ve çok güzel olduğunu sen de çok iyi biliyorsun ama sevmediğin için itici diyorsun
Ben mesela Pelin akili de sevmem ama baya güzel olduğunu düşünüyorum. Neslinin koca burun delikleri ve şiş çekik itici gözlerini sevmiyorum gram güzelligi yok yeşil gözlü olup çirkin olan tek kadın
fahriyeye haksizlik olmasın diye kıyaslama adil olsun diye onun da güzel fotolarını koydum o yüzden Fahriye demişlerdir Neslihan çok daha güzel normalde. Göz torbası makyajla kapatılırr
Neslihan daha genç 1992 doğumlu Fahriye 1986 doğumlu !!
Neslihan 29 yaşında nesi genç, Yaşlandı 😅30 yakın. beğeniyorum la zorla mı? En sıradan kız bile ondan güzeldir. senn ergensin her renkli gözlü kadını Güzel sanıyorsunn 🤣 Fahriye Evcen e bayılmam ama Estetiksiz hali bile nesli den daha güzel
Renkli gözlü kadın güzeldir tabi. Esra bilgiç gibi kro yüzlü kezban tarzı beğenmiyorum Tuba Büyüküstün de Afganlı gibi beğenmiyorum. Hande Erçel istisna Handenin yüzü çok güzel Hande ve nesli Türkiye’nin en güzel 2 kadınları. Fahriye büyük alınlı
Havalimanı alınlı fahoo
Hande gördüğüm en Asimetrik surata sahip kadın, Sadece eli yüzü düzgün aşırı güzel değil Burnu kemerli onunda gözleri küçük. Tek kirpikleri başka olayı yok. Esra bilgiç aşırı güzel Kocamann gözleri var kadın Hollywood'a n teklif almış Orlanda bloomla başrol de olucakk. Senin iki kezoonn daha Hollywood'a ayakk basamadii 🤣Yeni nesil çok zevksiz abi ya. Esra bilgiç Amber Heard dan sonra gördüğüm en güzel kadınlar dan.
Neslihan Esra’dan daha güzel yeşil gözlü çekik gözlü avrupai. Esra avrupai değil Türkan Şoray tarzı kıro bir yüzü var
Nesli çirkin, Gözleri cidden çok kötü ya kısık ve çekik Çinli gibi nesi Avrupai 🤣Esra koca gözlü Hollywood'a ayak basan tek Türk kadın olarak geçicek. Kadının güzelliği Dünya standartlarında olucakk. Hala sıradann diyosunn
Her renkli göz güzel değil tamam da çekik gözlüleri niye aşağılayorsun? her büyük göz güzel değil. her çekik-küçük göz de çirkin değil. önemli olan yüze yakışması
@Holymary Çekik gözü aşağılamıyorum, Her büyük Gözlü kadın güzel olurda demiyorum. Ama Neslihan'ın göz yapısı bana sinsi geliyorrr. Çekik gözlü olarak beğendigim kadınlar var Özlem conker, Gamze topuz gibi
@Holymary kız kavga mı ettiniz ben yokken küserim amaaaa rmfkdkxshx
Ahhhaah😂😂😂yok bea
Fahriyenin üstüne tanımam
Tabiki Fahriye daha güzel. Neslihan güzel bile değil
Neslihan abartılıyor fahriye güzel.
Fahriye
Ben 🤣
Ay tabii ki fahriye
Fahriye bir tık daha iyi
Fahriye😍😍❤️❤️✨✨✨
Fahriye
Fahriye