Sadece güzelliğe göre yorumlayın
Petek
Esra
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
esra kim tanımıyorum ama o daha güzel duruyor bence daha karakteristik en azından, şu an yoldan geçen neredeyse herkes petek tarzında ve güzel olsa bile sıradan gelmeye başladı göze. esra daha güzel geldi o yüzdwn
Cevap
10Cevap
Petek
Petek kim ya esra kadar guzeli yok. Çok farkli bir yuzu var hic kimseye benzemiyor ve cok guzel fizik boy her sey var.
Aslında ikisine de oldukça benzeyen çok kişi var. Özellikle Esra’nın neredeyse tıpatıp aynısı olan çok kişiyi gördüm. Esra benim güzellik algım ama zaten bir Türk kadını güzelliği var bu yüzden birçok Türk’te görülebilir bir tip.
Yav hangi tipte gördün yuz seklinddn bahsetmiyorum. O gozler kas dudak elmacik kimse de gormedim ben. Sadece gozleri yeter.
beyzoy yazar mısın bir Tiktok’a? Ayrıca bu sadece şu an karşıma çıkan kız. Ben Esra’ya laf söylemiyorum emin ol onu senden daha çok beğeniyorum ama doğruyu inkar edecek kadar karaktersiz değilim.
Sen kimsin de hangi hakla bana karaktersiz diyorsun? Haddini bil önce. Hadsiz ve terbiyesizlerle muhattap olmam.
Öncelikle kendi üslubuna dikkat et. Ne ekersen onu biçersin.
Ya yürü git. Manipülasyona gel. Yanitlarimda tek kötü hakaret yok. 10 yas ergenler şu siteden bir deportlansa ya terbiyesiz
Ergen de olduk ya hadi hayırlısı. İyi geceler diliyorum size, ‘sizin kadar’ iyi geceler.
Güzellik sorusu genelde cevap vermediğim Bi sorudur. Kararsızım o yüzden.
Polat Alemdar!.. ay pardon Petek🤪
Esra da güzel ama ondan çok var
Petekk
Neden?
Değil
Esra
😃
Sebep?
Gözlere baksana
Ikisi
İkisi de güzel değil
Ikiside tipsiz