Magazin En kusursuz yeni meleği seçiyoruz. Hangisi en kusursuz? 11irem Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu yeni meleklerden gelecegin en kusursuz ve gözde melegini seciyoruz. Bella Hadid boy 1.75 kilo 55 Romee Strijd boy 1.81 kilo 55 Taylor Hill boy 1.78 kilo 55 Kendal Jenner boy 1.79 kilo 55 Sara Sampaio boy 1.72 kilo 54 Barbara Palvin boy 1.72 kilo 55 Gigi Hadid boy 1.79 kilo 58 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kizlar soruyorun hatasi resimleri yarim yuklemis Güncellemeler+1 yıl Resimlerin uzerine tiklayin lutfen En kusursuz yeni meleği seçiyoruz. Hangisi en kusursuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ozelguvenlik15750 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl cesaretli giyimler fit vücutlar harika kızlar, :) hepsi de güzel ama inanıyorum ki ülkemiz de de böyle güzel kızlar var 0 0 Yorumla
LadyHeard Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Magazin konusunda 978 cevap paylaştı. En kısa da Barbara 😅Benim favorim eskiler den Doutzen kroues, Candice Swanepoel ☺️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiçbirisi güzel değil çünkü bana ait değiller :DElma güzel olsa ne olur tadmadıktan sonra :D :D 0 0 Yorumla
Rawad_dem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl ben burda melek görmüyorum 1 2 Yorumla 11irem +1 yıl Resimlerin ustune tikla uygulama yarim yamalak yüklemis Yorumla Rawad_dem +1 yıl abla öyle demek istemeiştim eheh. resimler gözüküyor da. moda için bile olsa vücutlarını sergileyen insanları itici buluyorum. sevmiyorum Yorumla
LosOlvidados Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Türkiyede bunlardan daha güzel kadınlar var 0 0 Yorumla
Novem22 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Hiçbiri, kusursuz diye bir şey yoktur. 0 3 Yorumla 11irem +1 yıl Sana gore en iyisi peki? Yorumla Novem22 +1 yıl Neye göre?Kıyafet ve Tip olarak F cevabı aralarında en iyisi. Sanırım soru bu.İnsanlar yozlaştığı için artık kimseye iyi veya kötü diyemiyorum. Yorumla 11irem +1 yıl Anliyorum cevaplamamakta kararlisin 😒 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
cesaretli giyimler fit vücutlar harika kızlar, :) hepsi de güzel ama inanıyorum ki ülkemiz de de böyle güzel kızlar var
En kısa da Barbara 😅Benim favorim eskiler den Doutzen kroues, Candice Swanepoel ☺️
Hiçbirisi güzel değil çünkü bana ait değiller :D
Elma güzel olsa ne olur tadmadıktan sonra :D :D
ben burda melek görmüyorum
Resimlerin ustune tikla uygulama yarim yamalak yüklemis
abla öyle demek istemeiştim eheh. resimler gözüküyor da. moda için bile olsa vücutlarını sergileyen insanları itici buluyorum. sevmiyorum
Kendal barbara favorim
Türkiyede bunlardan daha güzel kadınlar var
Hepsi birbirinden kusursuz
Çok güzel beyeniyorum
Gigi varken diğerleri çöp.
Seçince ne olcak? haberleri olacakmı.
Hiçbiri, kusursuz diye bir şey yoktur.
Sana gore en iyisi peki?
Neye göre?
Kıyafet ve Tip olarak F cevabı aralarında en iyisi. Sanırım soru bu.
İnsanlar yozlaştığı için artık kimseye iyi veya kötü diyemiyorum.
Anliyorum cevaplamamakta kararlisin 😒
Barbara ve Gigi
Hepsi de birbirinden çekici ve alımılı.
Ğ olsun
Gigi Reis severiz :D
barbara ve kendall
Hepsi birer melek gönlüm hepsinden yana
Kendall Jenner