Astroloji & Burçlar Hangi burç tam bir melek? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor En meleksi burcu seçiyoruz? Güncellemeler+1 yıl melekk Hangi burç tam bir melek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% Aslan +1 yıl Hiçbir burç tam bir melek olamaz hepsinin içinde seytani tarafı var. Ama madem seçim var aslan diyorum 😄 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yay diyeyim aksine gidilirse de Azrail olur o da melek sıkıntı yok 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% Yay +1 yıl Kova diyelim her ne kadar burçlara inanmasamda😅 0 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% Aslan +1 yıl Balık geldi direk aklıma birde yengeç 😀 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 451 cevap paylaştı. Yay Burcu olabilir mi 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Oğlak +1 yıl Valla öyle bir burç yok hepsinde şeytanlık var 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% Kova +1 yıl Kova burcu tabiki çok duygusal olduğu için. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% Kova +1 yıl ben ben ben beeeeeeeen değilim 0 0 Yorumla
Feyza1111 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 342 cevap paylaştı. Yengeç 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 499 cevap paylaştı. Başak burcu 💆♂️ 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 944 cevap paylaştı. Başak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hiçbir burç tam bir melek olamaz hepsinin içinde seytani tarafı var. Ama madem seçim var aslan diyorum 😄
Yay diyeyim aksine gidilirse de Azrail olur o da melek sıkıntı yok
Başak tabii ki de
Kova diyelim her ne kadar burçlara inanmasamda😅
Balık geldi direk aklıma birde yengeç 😀
Başak olmadığı kesin 😀
Yay Burcu olabilir mi
Başak burcu belkii olabilir
Aslan ve yay olabilir
Valla öyle bir burç yok hepsinde şeytanlık var
Kova burcu tabiki çok duygusal olduğu için.
ben ben ben beeeeeeeen değilim
Yengeç kadınları
Terazi erkekleri
Terazi :)
Başak👼
Yengeç
Yengeçler 😌
Basak
Başak burcu 💆♂️
Öyle bir burç yok
Hiçbir burç.
Basak