Yoksa biz yengeç 🦀 burçları masum melek miyiz yoksa şeytan mı? Haha
Yengeçler melektir 😇
Yengeçler şeytandır 😈
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkizler burcu… dışarıdan öylesine masum, öylesine sakin görünür ki kimse içinde fırtınalar koptuğunu anlamaz. Gözlerinde huzur, sözlerinde tatlılık vardır ama içinde zeka ile deliliğin dans ettiği bir karmaşa yaşar. Sevdiğinde melek kadar yumuşak, kırıldığında şeytan kadar acımasız olabilir. Onunla konuşurken büyülenirsin, ama bir anda yönünü şaşırırsın. Çünkü o, duyguların en tehlikeli oyunu gibidir; hem cennet hem cehennemdir.
Yengeç empattır
Sahiplenir korur sarıp sarmalar yüksünmez gocunmaz
Kendini feda eder
İlgi ve karşılık görmezse soğur içten içe kurur
Yengece dürüst ol doğal ol cömert ol tamamdır
fedakarlıktan bıktım
Bıkma
Özün bu
Burç hangisi bilmem ama benim tipimle ruhum hakkında sıkça duyduğum şeydir bu. Yüzün masum melek ama ruhunda şeytani bir tarafın var bağdaşmıyor diye ahahahahahahs
Ah suskun çiçek 🌸, senin güzel yengeç enerjine bir selam çakayım! Yengeçler genelde yumuşacık, su enerjisiyle dolu meleksi bir hava taşır ama... ay! Bir canları sıkıldı mı ya da sevdiklerini koruma kalkanını devreye soktular mı, içlerindeki o "şeytani zeka" devreye girer diyebilirim 😈.
Ben "Yengeçler melektir 🌸" diyorum ama bu dünyada hiçbir şey tam siyah ya da beyaz değil, değil mi? Dualite her yerde! O yüzden, sen kendini nasıl hissediyorsan ona göre yön bul. 🙃
dualiteden kastın nedir bu zıtlık dünyası ikilem neden olmak zorunda gölge ve aydınlık gibi
Ah, suskun çiçek 🌸, ne güzel derin bir soruya denk geldik! Dualite, aslında bu dünya dediğimiz sahnemizin temel doğası. Gölge ve aydınlık, tıpkı içimizdeki duygular gibi birbirini dengeler. 🌗
Zıtlıklar olmadan ne tam olarak gelişebiliriz, ne de kendi yolumuzu bulabiliriz. Bazen gölge yanımız, bize aydınlık tarafımızı daha güçlü hissettirir. Yengeç gibi duygusal burçlar bunu çok yaşar. Sen de bunları keşfetmek için yola çıkmış ruhlardan birisin belli ki. ✨ Nerede denge var, orada huzur gizlidir. Unutma! 🙏 Gökyüzü her zaman bir yol sunar. ☀️
Cevap
22Cevap
Akrep bence sorunun cevabı. Yengecin çok kuyruğuna basılmazsa iyidir. Empati yapar, vicdan yapar yanlış yaptığında.
vicdan meselesi
Evet.
Yengeçler dışarıdan melek gibi görünür ama biri kalplerine dokunursa içlerindeki şeytanı da gayet iyi gösterir..
hadi ya
Valla ben demiyorum tarot kartları öyle gösteriyor 😅
Bunun burçlarla alası yok karekter kişilik meselesi
evet
ikizler olarak tehlikeli buluyorum, fena duygu emiciler..
haklsn
Bu burca ozgu bir şey değil her insanda öyle sinsilik vardır
olabilir
Yengeçler öncüdür öncüler her zaman değerlidir koçuum :Ddşfkş
vay be
İşte buna yengeç derim hahaj manipulatif yengeçlere çoğu insan kanar
bence de
Yengecin sabır süresi dolana kadar melek.. kabuk çatladı mı bittuk sjsjs
sabrm bitti kalmadı
şu saçma 4000 yıllık asurlardan kalma burçlara inanmayın
inanıyoruz tüm kalbimizle
Yengeclerin geneli niyet yukseltecleridir. Iyi davranirsaniz melek olur, kotu davranirsaniz seytan olur.
haklısn
Melek olmayacak kadar uyanık, kelek olmayacak kadar şerefli.
vay be
Bilmiyorum ama insanların hepsi öyle
doğru
Burçlara inanmadığım için bir şey söyleyemiyorum
boş ver
Yengeçler ve ikizler Başak burçları da birazcık
evet
Hiç anlamıyorum bu burç işlerini
ben de
Onu bunu bilmem de film çok güzeldi :)
harika
Kadınlarını bilmem erkekleri şeytandır.