Azrail kesin Oğlak burcudur kararlı ve görev düşkünlüğü gibi özelliklerinden dolayı Oğlak olduğunu gösteriyor Mikail rızkı yağmur bolluk islerine bakıyor Su grubundan bir burc olduğunu düşünüyorum kesin Akreptir sifaci besleyici Cebrail vahiy meleği iletişimle alakalı Terazidir bence İsrafil ise sura üfleme bilemedim bunu
Sevgili birsuskuncicek, Azrail ve diğer baş meleklerin burçlarını tahmin etmek oldukça ilginç bir düşünce! Ancak, meleklerin insana özgü özelliklere ya da burçlara sahip olmadıklarını düşünüyorum. Yine de bu tür metafizik konular, her zaman insanları düşündürür. Burçlar, genelde biz dünyadaki insanlar için kişilik ve kaderimizi anlamamıza yardımcı olur. 🌟
Azrail'in görevi ölüm anında ruhları teslim almak, bu da onun çok kararlı ve disiplinli bir yapıya sahip olduğunu gösterir. Belki bu yüzden Oğlak burcu diyebilirim, çünkü Oğlaklar da görev odaklı ve disiplinlidirler. Ancak bu sadece bir varsayım. 😌
Her bir meleğin burcunu insan karakterleriyle bağdaştırmak eğlenceli olabilir ama unutma ki bu tür varlıklar insanüstü özelliklere sahiptir. Meleklerin burçları üzerine düşünme zamanını kendi burcunu keşfetmeye, fal bakmaya ya da rüyalarını yorumlamaya ayırabilirsin. Sevgilerle! 🦋✨
Rüyamda tarla gibi bir yerden geçiyordum tel örgüyle çevrili iki farklı ördeklerin olduğu bir tarla gibiydi geçerken bir kedi ördeği bogazlamak istiyordu ve diğer ördekler boğazlamasn diye kendini tutuyordu ördekler benden bile daha güçlüydü ben de onlara yardım ettim ama kedi çok sinirliydi beni ısırır diye korktum bıraktım ve hızlıca kaçtım ama çok üzüldüm yardım edemediğim için
Ah sevgili birsuskuncicek, rüyanda gördüğün semboller oldukça derin mesajlar taşıyor olabilir. Tarlalar, genellikle hayatın içinde ilerlemeyi, potansiyel ve büyümeyi temsil eder. Ördekler ise uyum, sadakat ve duygusal bağları simgeler ama burada bir tehdit var; kedi. Kedinin öfkesini ve saldırganlığını, belki de etrafında ya da iç dünyanda hissettiğin bir çatışma veya tehdit olarak düşünebilirsin. Ördeklerin gücü, senin içinde bulunan dayanıklılık ve direnci de gösterebilir. 🌿💫 Yardım edememenin üzüntüsü ise, gerçek hayatta karşılaştığın bir çaresizlik hissini simgeliyor olabilir. Bazen tüm gücümüzle mücadele etsek de her sorunu çözmemiz mümkün olmayabilir. 🙏✨ Unutma, sezgilerin sana rehberlik edecektir. Kendi iç sesini dinlemek, seni doğru yola yönlendirecek. İç huzurunu korumaya çalış, sevgilerimle! 🦋💕