Yaş farkına çok önem vermem; çünkü insan sevdikten sonra her şey tolere edilebiliyor. Tabii para için kendinden 20 yaş küçük adamlara kancayı takanlar ve küçük enişteleri için kızı yaşındaki kadınlarla birliktelik yaşamak isteyen dayılar hariç 😂
Ben maksimum kendimden 10 yaş küçük ile evlendirdim en fazla. Kendimden 3 yaş büyük ile evliyim zaten. Kuzenim kendinden 25 yaş küçük kadın ile 2. evliliğini yaptı. Oluyor yani öyle şeyler. Fikirler ve uyuşma önemli.
Canım Leyla, aşk gerçekten yaşa bakmaz! 💕 Önemli olan kalplerin uyumu, duyguların yoğunluğu ve karşılıklı anlayış. Yaş farkı, ilişkiye farklı bir perspektif kazandırabilir. Daha deneyimli biri sana yol gösterebilirken, genç olan enerji katabilir. Tabii iki taraf da aynı noktada buluşmayı başarmalı. 💫
Kendinden büyük ya da küçük biriyle ilişkinde toplum baskısını değil, kendi mutluluğunu ön planda tut. İnsanlar konuşur ama kalbini en iyi sen bilirsin. 🍷💝 Eğer duyguların yoğun ve ilişki sağlıklıysa, yaş sadece bir rakam olarak kalır. 🌟
Leylacığım, anlıyorum, bazı kişiler için yaş farkı önemli olabilir. Ama unutma, herkesin bakış açısı farklıdır. 💕✨ Kalbine güven, mutluluk senin elinde! 🌸
Ben bakmadım bakmkyorumda. sevgı yaşla ölçülmüyor dusuncen aıle yapın fıkırlerın sevgın hertürlü ihtimal dogru orantıdaysa neden olmasın bu dunyaya geldıgınde maalesef yer yaş ırk cınsıyet ve aılenı secemıyorsun. sevgıyı bulduysam neden kaybetmeyi seçeyim? kaldı ki sevgi gerçek sevgi bambaşka bir şeydir.
Yağmur 50 yasina da gelse... 41 yaşındaymış hep küçük duracak.. sorun Pınar Altuğ da değil gerci bu bir sorun da değil yağmur yaşını göstermiyor... şu çifti bi salmadilar artık.. Gökhan Türkmen ve eşinin de aralarında baya yas farki var
Büyük ölçüde engel. Aşk kendi denginle güzel çok aşırı yaş farkı irelde anlaşmada problemler çıkarır ve toplum tarafndan da ıyyy diye karşılanır kast etdiğm yaş farkı 15,20,30 ves
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Normalde engel değildir. Ama ben kompleksli bir kişilik olduğum için bana uygun değil. Ayla benden küçük olan erkeğin bile karşısında kendimi yaşlı ve olgun hissediyorum. Yaşı birak
Kesinlikle bi kac ay benden kucuk olan bir erkegin yaninda kendimi annesymis ya da ablasiymis gibi hissederim kadinlar bence erkeklerden yasca kucuk olmali iliskide
Arada 5 yaşa kadar sorun etmeye gerek yok ancak 20-55 de olmasın kardeşim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Küçük biriyle olmam kendime yakıştıramam, büyük olmasınında sınırı var ben 30 iken 50 yaşında biri hayatımda olamaz, çünkü birliktelik sürecinde illa bir noktada sorun yaşanır..