dünyaca ünlü iç çamaşırı markası, güzellik standartlarında kadınları kalıba sokma eleştirilerinin ardından yeni bir döneme girdi. Yeni standartlara sahip bir marka kuran Victoria’s Secret, 'melekler' olarak adlandırılan modellerine de veda ediyor. Karar hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Victoria’s Secret meleklerine veda ediyor! En güzel bulduğunuz ve çok özleyeceğiniz melek hangisi olacak?
aslında bir nevi gelen eleştirilere boyun eğmeleri onların güçsüzlüğünü ve kararsızlığını göstermiş. eğer kararlı ve güçlü olsalardı çıktıkları yoldan dönmezlerdi. hayatın her alanında eleştiri olacaktır. bu sefer yeni kuracakları organizasyonda eleştiri alacak. peki tekrar mı dağıtacaklar? bu kadar saçma bir sebep ile olan bir kilometre taşını söküp atmak ahmaklıktan başka bir şey değil. aklı başında olan insan bunun bir şov olduğunu ve çamaşırı alıp giymek dışında başka bir şeye takılmaması gerektiğini bilir. onlar gibi olmak isteyende spor salonuna gider, diyetini yapar sağlıklı takılır. bu kadar basit. koskoca organizasyon 3-5 kendini bilmez asalağa yem olmamalıydı.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sacma buldum cunku her marka mukemmellik ariyor. Tek ic camasiri markalarini "vucut" icerdigi icin daha cok farketmek ve yargilamak saçma. Gozluk markalari da muhtesem suratli modellerin suratlarini kullaniyor? Yuzuk markalari muhtesem elleri olan kisilerin ellerini kullaniyor? Bunlara neden birsey denmiyor. Cunku bence insanlarin asıl alınganlik yaptigi nokta kilo alamamak ve verememek. Kilo sorunlari yani. Vucut olaylarına daha cok tepkililer bu yuzden. Oysa heryerde her seyde mukemmellik araniyor ama onlara bu kadar tepki yok. Mukemmel bir el iceren yuzuk reklamina kimse aa neden elinde yanık olan veya parmaklari yamuk veya tirnaklari bicimsiz olan kisileri yuzuk reklamlarinda oynatmiyorlar onlarinda hakki diyen kimse duymadim ben suana kadar. İnsanlarin kanayan yarasi adeta kilo olmus. Oyuzden bu tepki.
Victoria’s Secret’ı bu kadar ünlü yapan zaten o harika şovları, hepimiz bu kadınlar gibi olamayacağımızı biliyoruz ama yine de onların giydiklerini giyebilmek hoşumuza gidiyordu bence. Melekleri olmazsa eskisi gibi bir marka olmaz asla
Ara sıra haberlerde görüyorum ama giripte bakmadım özel olarak daha açık konuşmam gerekirse ilgimi çekmiyor iç giyim ürünü almak için manken izlemek bana garip geliyor hiç merak edipte açmadım. İç giyim markası olduğunu biliyorum ama podyum izlemek yerine, ileride eşim filan olursa zaten internetten veya iç giyim mağazalarından alırım alacaksam eğer. Manken izlememe gerek yok bana saçma geliyor gereksiz bir detay olduğunu düşünüyorum manken izlemenin. Mankenleri tanımıyorum ama kariyerlerinde başarılar dilerim başka diyebileceğim bir şey yok kendimce :/
Sanki başka markaların kapak dergi ve defilelerinde yer alamayacaklar! Başka markalar hava kapacak daha çok yer verecek! Saçma olmuş bence en basiti penti de dahi mankeller cillop gibi
Kıskançlıktan kudurdular tabi, kalıplara sokmayın diye tepki vere vere kıskançlıklarından kapattırdılar. Güzele güzel demeyi bilmiyor ki millet kuduruyorlar öyle olamadıkları için.
Yeriim yaaa :) Hepsinin albenisi ayrı ayrı işlenmiş ama tabikide gözden uzak olan gönülden de uzak olur ne kadar güzel de olsalar özlencek kadar etkili değiller :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yani bunu yapacaklarına her bedenden mankenleri çıkartsalar daha mantıklı olmaz mı? Yani kısası, kilolusu, uzunu, minyonu...
Anne olmak zaten ayrı bir güzellik katar kadına ama neden doğurduğu için güzel olamayasın ki :S Kilo deme çünkü birçok anne belli bir emzirme döneminden sonra zayıflıyor :D
@Özlemsuu iyi de cok sacma. Sadece muhtesem ve sahte standartlar "vucut" ile belirlenmiyorki. En basitinden bir gözlük reklami dusun. Hicbirr gozluk reklaminda cirkin yuzler yok. muhtesem kucuk burunlar guzel simetrik yuzler guzel çeneler. Bunu gectim sadece bir çanta reklaminda bile guzel kisiler oynuyor. Sadece ic camarisi markasini topa tutmak ve onlara yargi kasmak cok sacma olmus daha neler neler var farkinda degiller. Em basitinden subayliga bile yuzunde yara izi olanlari almiyorlar mukemmel olmak zorunda surat derin. Heryer herkes mukemmellik ararken sadece bir yere hesap sormak cok sacma digerlerini gormemek.
@Özlemsuu aynen oyle. Zaten yorum yazdim bu dedigine benzer sekilde. İnsanlar kiloya en cok kafa yoruyor en cok kiloyu kiskaniyor haset ediyor bunlar gercek. Ben kendimde dahil ediyorum buna. Bu kilo takintilari yuzunden en cok vucut resimleri iceren reklamlara elestiriler yagiyor yargilar ucusuyor. Ama kimsede demiyorki ulan benim ellerim kötu ama bende hep el mankeni olmak istemisimdir niye olamiyorum diye. Olay sadece ve sadece donup dolaşip ya kiloya geliyo ya da selülite yani yine kiloyla baglantili herseye. Cidden vucuda takigiz toplumca. Ben valla hic sorun etmiyordum güzel fizikli kizlarin manken olmasini. Ayni olay gözlük reklamindaki guzel yuzlu kizlarda, oje reklamindaki guzel elli kizlardada boyleydi hep boyle dusundum. Ona bakilirsa simdi kilolu kisiler manken olmak istiyor diyelim ama bircok kisi daha istiyor belkide. Mesela cok kisa boylu olan kisiler dogustan yani cüce olan kisiler adeta kiyafet bulmaya bile zorlaniyorlar. Neden onlara uygun moda yok neden manken olamiyorlar. Herkesin tek dusundugu kilolu insanlar catlaklar selulitler vs.
@persephone2316 doğru evet erkekte de aynı durum geçerli oraya ne yani şişki yağlı erkek mi çıkartacaklar markalar da kaslı uzun fit erkek var bir de aksi var doğruya doğru
@Özlemsuu bak bu da dogru erkek reklamlari full o sekilde tipik uuzn boy fit ve super suratlar cene burun. Ama erkeklerden ses cikmiyor😂 adamlar amann modunda. Hep isyan kizlardan çıkıyor. Simdi bu aralar yeni moda cildinde hani beyazlama hastaligi olanlar vs olmustu onlarida aldilar manken olarak ama kizlar yine taş gibi hani cilt hastaligi vs olmasina bakma super dudaklar super vucut. Neyse iste kilolu model istiyorlar tamam kiz kilolu ama yine super bir surat. İyi de kendi teorilerinde boguluyorlar. O zaman neden yuzu kotu olanlar da manken olamiyor ya da asiri kisa olanlar. Kilolu ama cekici olanlari secmek bu da bir ayrim. Her neyse cidden olay hep biseyleri normallestirmeye calisirken dahada anormallestirmeye gidiyor ama farkinda degiller niyeyse. Resme uzaktan bakan kimse yok. Herkes ufak ayrintilarina bakiyor tablonun