〰〰〰
Bunlar insansa biz neyiz?
Adriana Lima
Barbara Palvin
Gigi Hadid
Jasmine Tookes
Candice Swanepoel
Miranda Kerr
Liu Wen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Victoria secret modelleri sadece model/mankendirler. Hiç birisinin ne kendi ulkelerinde ne de dunya çapında bir güzellik yarışmasına katılıp derece elde edip tescilli güzel unvanı almışlıkları yoktur.
Estetik acıdan değerlendirmeye alacak olursak; hepsi bir fabrikadan çıkarılmış tek tip ve modelde ürünmüş gibi servis edilen, güzellik ve estetik algısını kapitalizmin hedefleri doğrultusunda tek tipleştirip dünyaya dayatmaya çalışan anlayışın gözümüze gözümüze soktukları birer plastik/silikon bedenden ibarettirler.
Ha iclerinden illa birini seç kardeşim lafı uzatma deniyorsa; Candy’i seçmiş olayım bari
Dediklerine katılmıyorum.
Boyle bir zorunluluğun da yok zaten
Bazı modellerin ufak dokunuşlar harici büyük estetikleri yok. Tabii ki eski güzellikler başkaydı fakat bu kadınlara adnan oktarın kedicikleriymiş gibi muamele haksızlık.
Harika bir yorum 👏🏼👏🏼
Herhangi birinde estetik dokunuş var ise bile ben bunun kötü olduğunu iddia edemem zira bu insanlar ustte bahsettigim sebeplere dayalı olarak bu isi yapıyorlarsa elbette islerinin gerekliliklerini yerine getirmeleri ve tek sermayeleri olan vücutlarını estetik açıdan hazır tutmaları gerekir.
Misal; herhangi bir defileye çıkmadan veya bir show etkinliğine katılmadan 10 gun evvel kati beslenmeyi kesip tamamen sıvı gıda tüketmeleri veya defile öncesi vücutlarının pürüzsüz ve parlak görünmesi için tam 13 kat makyaj yapmaları onlara Adnan Oktar’ın kedicikleri gibi muamele edilmesini gerektirmez. Buna mukabil suni guzellik ve gorsel estetik dayatmaları oldukları gercegini de değiştirmez.
Benim ifade etmeye çalıştığım şeyi örneklemek gerekirse; bir hırsıza çaldığı herhangi bir eşyadan dolayı kızmak yerine neden hırsızlığı meslek edindiği sorusu etrafında odaklanılması gerektiğidir.
@bilirkisikonusuyor Senin görüşün, saygı duyuyorum.
@ÇiceğiburnundaAnne teşekkür ederim efenim
@BilirkişiKonuşuyor Rica ederim güzel açıklamışsınız tebrik edemeden geçemedim ben teşekkür ederim 🤗
Allah sahiplerine bağışlasın, güzel hatunlar lakin ben böyle sevmiyorum, sevemiyorum. Bunlar çok kusursuz gibi. İnsan dediğinde biraz kusur olur :)) Yapmacık gibi. Estetik var mı bunlarda?
Ufak estetikler vardır tabii ki.
Cevap
16Cevap
Çok zor sormuşsunuz lutfen biraz easy bundan sonra:)
Listedekiler arasından candy ama Miranda Kerr farklıdır
Barbara Palvin. Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demiş atalarımız.
En bir çimli olanı barbara
biçimli*
Hepsi çok iyi de. Barbara ayrı ya 😊
Candice bitirdin beni :)
Adria'nın yüzü, Barbara'nın vücudu :D
gigi kalp ben :D
Gigi
Lima
Hangisini seçsem bilemedim ki
Oylama yaptim
Barbara dedim
Oy barbara barbara