Bende de 173 boy var yillardir 53 54 kiloyum diye millet safinaz muamelesi yapiyor. Siska derler ciroz derler kuru kemik derler sen hic yemek yemiyomusun derler de derler 😃 Bu liste beni motive etti. 😃Bosuna kilo almak icin ugrasip durmusum dedim.
Bana göre 1 numara Romee Strijd : Kendisi sadece fiziksel olarak dünya harikası değil karakter olarakta inanılmazdır. 22 yaşındadır ve 8 yıldır ilk aşkıyla beraberdir. 2 numara da Josephine Skriver'dır.
Alessandra heralde bu listeden.. grup resminde soldan 3. Kim cozemedim ama o toplu resimde soldan 3. ... En kotusu de adriana lima abi nefret ediyorum kadindan
Adriana Limayi begrniyorum. O degilde onlar nasil 55 kilo oluyorlar o boyla anlamadim. Cok ta zayif degiller. Ben 160 im 51 kiloyum. Zayifim. Onlar 178 le 55
Anketlerde erkeklerin nasıl olup da Miranda Kerr'i birinciliğe taşımadığına şaşırdım ama yorumlar beni şaşırtmadı. Cevabım: Adriana Lima *Gecen bol olsun.*
Bunlar sizin olsun. Bana balık etli, esmer veya kumral fark etmez; seksi Türk kadını verin. :):
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mankenlerden nefret ediyorum guzeller insan degiller bunlar haram para yiyor bide biz okadar emek verim 50 tl kazanak onlar gosteris yaparak milyoner oluyorlar ne adaletsiz bir dunya bu
Seninki çok iyi ve çok normal. Çok ideal. Benim dediğim de öyle koskocaman değil. Seninkiler gibi böyle ele avuca gelip fantazilerin rahatlıkla uygulanabilecegi bir meme yani 😄
En İyi Cevaplar