Seren Serengil, Hadise'nin makyajsız videosuna "Her türlü çirkin bir kadın. Makyaj olsun olmasın." yorumunda bulundu. Herkesin beğendiği sizin beğenmediğiniz ünlüler var mı?Hadise
Seren Serengil, Hadise için "Çok çirkin" dedi! Sizin beğenmediğiniz ünlüler var mı?
Seren Serengil'in ayda bir yaptığı bu paylaşımlar ve konuşmaların tek sebebi kendisinin medyada ki yerini korumak sansasyon yaratıp medyada kendinden söz ettirmek çünkü faaliyet olarak bir bok yaptığı Yok.. bu duruma halka ilişkiler de bişey ilkesi deniyordu ama adını unuttum bu işi yapan ilk kişi Amerikalı bir adamdır.
kim çirkin bilmem de; şu ifadeler çok çirkin.. ona çirkin buna çirkin derken dikkat etmek lazım. Yaradanın sopası yok. Bir felaketle başına herşey gelebilir; kendini güzel zannedenler insan içine çıkamayacak kadar kötü hale gelebilir.. şu güzel çirkin olayını bırakalım artık... bu konuşmalar ünlülerde de var; bizlerde de var.. bir ünlü resmî paylaşıp “ ay çok çirkin değil mi” diye başlık açan gördüm. Bu ne nefret yahu.. bu tip insanların psikoloğa gitmesi lazım..
Seren serengili begenmiyorum. Agzi kapanmiyo estetikten Hadise yas aldikca guzellesiyo ( tabi ondada var estetik ama goze batmiyo fazla) kadin kadin oldu iyice