+1 yılKız gayet tatlı, neresi çirkin? Sırf hareket ve tavırları için saçmalayıp durmayın. Benim de sana iki çift lafım var; güzellik göreceli bir kavramdır. Herkes seninle aynı fikirde olmaz zorunda değil.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılacayip çirkin bir kız !!
30 Yorumla
Hasetinden öleceksin
beğeniliyor ve başarılı
hayrından umutsuzum
bari doğurma şerrini05 Yorumla
Soran+1 yılWhat? 😂
Soran+1 yılÇorummm
+1 yılKendini bir bok sanan ergen çirkin yani
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Güzel bir yüzü var. İnsanlar sadece onu havalı ve şımarık olduğu için önyargılarıyla yaklaşıyorlar.
17 Yorumla
Soranyüzü güzel mi? ya yemin ederim bizim türklerde bir gram zevk yok valla billa yabancı bir site de anket yaptım çoğu kişi çirkin demişti allah belamı versin yalanım yok
Soran+1 yılbu kızın 10'da 2 si olabilir mi sence? scontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...8960_n.jpg
Soran+1 yıldüşünceni değiştirme ama bakış açını biraz genişlet türkiye de belki aleyna ortalama olabilir ama iskandinavya ve rus kızlarına göre hiçbirşey
Soran+1 yılbende ortalamayım ama türklere göre
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizliden boyle sallarsin anca millete kendi fotonuda koysaydjn ya madem, ne bu kiskanclik kiz daha 17 18yaslarinda hem guzel hem basarili
021 Yorumla
Soran+1 yılNah gûzel
Cevap sahibi+1 yılGuzel guzel tas gibi kiz,
Soran+1 yılTaş gibiyse... selena gomez bin basar
Cevap sahibi+1 yılEvet selenada guzel, ama bu aleynayi cirkin yapmaz ki
Soran+1 yılcdn2.stylecraze.com/.../...You-Can-Try-Out-Too.jpg selena fark atar ohoooo
Cevap sahibi+1 yılNormal guzel iste oda
Soran+1 yılSelena normal gûzel, aleyna çok gûzel! Evet anladım 😂
Cevap sahibi+1 yılKizim sakamisn banane selenadan aleynadan, sormussun guzel dedim hatta evet cok guzl selenadanda cok dha guzel bubkadar kiskanmayin su kizi kendi fotonu birak koymayi soruyu bile gizliden sormussun
Soran+1 yılSallak mısın kekko? Aleyna kim? Fakir bir ünlü selena satįn alįr ve selena melek gibi herkes peşinde
Cevap sahibi+1 yılKoyim ikisinede oldumu mutlumusun
Soran+1 yılSelena taş, aleyna kin?
Cevap sahibi+1 yılBence ikiside ckk seksi ve tam kucaga alinmalik
Soran+1 yılAleynaya bile sırf ünlü doye seksi diyenler var bee
Cevap sahibi+1 yılPatliyorsun he
Soran+1 yılniye patlayım acaba?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü kiskaniyorsun onu, o harika bence, tam yanimda olsa sahaha kadar izler gulusurduk oyle bir kiz o
Soran+1 yılAma çirkin bir kız çok kişi çirkin diyor ama kimse selena gomez e çirkin demiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet oda cirkin degil buda degil bence
Soran+1 yılAleyna çirkin değil ama güzel değil hele seksi hiç değil yanından geçemez allah çarpsįn yalan demiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa bunlar goreceli kavramlar, sen ne kadar kötü dersen de, onun ilk sarkisindaki dansi beni benden aldi mesela
Soran+1 yılolabilir o da senin fikrin
Güzel şıkkını niye eklemedin, bence güzel ve bunu söylemekte utanılacak bişey yok
22 Yorumla
Soran+1 yılbunun g*tü bile aleyna dan güzel
scontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...8960_n.jpg
normalden biraz daha çirkin
20 Yorumla
+1 yılbırakın artık şu kızı kıskanmayı be arkadaş. Elin Justin Biberi 13 yaşında star oluyorda bu kız 16 yaşında ünlü olunca mı problem oluyor.
212 Yorumla
Soran+1 yılbu kız çirkin ama justin taş gibi yakışıklı ve dünya peinde çatla da patla
- +1 yıl
Yaşına veriyorum bu yorumunu.
Soran+1 yılsen kimsin yaa tipe bak justinle bir mi tuttun kendini yazık bee var böyle insanlarda iştee naparsın
- +1 yıl
iyi misin ben brad pit le bir tutuyorum kendimi
Soran+1 yılbrad pit le mi hahahaha tamam tamam daha yazma sen kendini aşmışsın türk qeqoları ah ahh adana adana adana merkez söylersin sen
- +1 yıl
Kudur
Soran+1 yılsen kudur bana diyor bide hahahyy gülüyümde bare g*tüm sevinsin justinin yaraqının başını senin canına tercih ederim
- +1 yıl
asdlkpasjdoasjdıasjdı
- +1 yıl
Kahkaha atarak okudum yorumları 😂😂😂 kız 13 yasında mısın. 😂😂😂
Soran+1 yıl@Kendimceee birde kız olacaksın erkek adam denilen birisi gelmiş burada aleyna yı tanrılaştırıyor kızlara kıskanç diyor sende onu savunuyorsun geberin
- +1 yıl
😂😂😂 doğru söyle 12 yasında mısın
Soran+1 yıl@Kendimceee yok 4 yaşındayım kandırın kendinizi tamam uzatmayın
Evet güzel seçeneği koyulmamış bile. Bu kıskançlık değil de ne allah aşkına?
33 Yorumla
Soran+1 yılscontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...1184_n.jpg güzel dediğin böyle olur canım sen hayatında hiç güzel görmemişsin bu senin zavallılığın yazıkk
Soran+1 yılkıskanma sarı saçlı mavişleri kezoooocuk
Hiç çekici değil o kesin
10 Yorumla
+1 yılÇirkin veledsin teki bundan daha güzelleri vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen Aleynayla kafayı bozmuşsun ruh hastası terket siteyi artık.
Aleyna kadar başına taş düşsün yeter be.
Çirkin veya değil sanane bacım Allah Allaaah27 Yorumla
Soran+1 yılaleyna bu kızın b-ku olamaz sendehttps://scontent-sea1-1. cdninstagram. com/vp/7bf176eba545d307f0da56ed47db2647/5B3A40A8/t51.2885-15/e35/28153398_168065103974647_5157316752450781184_n. jpg? se=7&ig_cache_key=MTcyMzA2OTg2NzQyNjIxNzM2MA%3D%3D.2
Cevap sahibi+1 yılBu kızda çok güzel bir kız değil
Hastalıklı bedenini ve beynini al ve terket burayı
Cevap sahibi+1 yılKezban ya
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılTe Allahım 😂
Bundan daha güzel Kızlar gördüm sen çok boş birisin göz zevkinde hiç yok
Soran+1 yılBenimmi yok zevkim bu kız güzelliği ile famous sen kimsin aleynayį beğeniyorsun haha
Neden "Güzel" seçeneği yok?
Kıskanıyonuz olm çok açık yani.
Bence güzel bir kız.011 Yorumla
Soranaz kişiye göre güzel niye kıskanalım o kadar güzel kız varken bunu neden kıskanalım bir neden sun bana
Soran+1 yılbu kız hem daha ünlü dünya da yani zaten kız yabancı hemde 100 kat daha güzel scontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...1184_n.jpg
Soran+1 yıldoğal halini atıyım istersen oğlum aleyna yı yabancı ülkede anket yapıyorum kimse bepenmiyor neden türkler bepeniyor?
Soran+1 yılkıskanmıyorum kıskansam bu kızı kıskanırım bunu neden kıskanmıyorum ben çirkinleri sevmiyorum scontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...1184_n.jpg
Soran+1 yılIsveçli bir musically yildizi ve model
Soran+1 yılHayır tabiki de tövbe tövbe
seksi ama itici
61 Yorumla
Soran+1 yılSeksi lik ve aleyna yan yan duramaz bile
+1 yılYüz olarak çirkin fiZik iyi
20 Yorumla
+1 yılBence çirkin.
30 YorumlaGüzel değil diyorlar görmedikleri gizli üye ye evlenme trklif ediyorlar kafayı yiyecem lan
129 Yorumla
Soran+1 yılgüzel değil zaten yemin ederim bak scontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...1184_n.jpg bu kızla karşılaştırsana
Soran+1 yılscontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...8960_n.jpg kıskanma kıskanma asla böyle bir kıza sahip olamaycaksın hayatın boyunca
Soran+1 yılyaa işte doğrular nasıl acıtıyor demi
- +1 yıl
Soruyu soran arkadaş madem kıyaslamayı çok seviyorsun kendi fotoğrafınıda koysana? :D
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
@Sarışın_61 😊nee gülüyorsun kızz
- +1 yıl
@Şizof_Ren bende ona gülüyom ya 😂😂😂
- +1 yıl
Admin hala benim soruma karşılık vermedi 😂 Resmen insanlar kıskançlıktan çatlayacaklar yahu djdjjfcj
- +1 yıl
Sarı çiyan ne be? Ruh hastası mısın 😂😂
- +1 yıl
Bu gece herkes sarhos galiba 😂😂
Neresi güzel
30 Yorumla
+1 yıltip yok fizik var
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörüş yorumlarına baktım tam benim kafadasın 👍👍
10 YorumlaOrtalama.
20 Yorumla
+1 yılvasat..
ve sıradan bir kız..00 YorumlaHem cirkin hem itici
20 YorumlaMidemi bulandırıyo
20 YorumlaMagazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çirkin tabi
#Günaydin00 Yorumla
+1 yılçirkin
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir kız bence şık eksik
02 Yorumla
Soran+1 yılSen hiç güzel kız görmemişsin belli aleynaya güzel diyorsun yazk kekko lardan ne beklersin
- +1 yıl
kes sesini maymundan 5 dk önce doğmuşsun aleynaya laf söylüyorsun :)
+1 yılBenim olmadıgı sürece güzel veya cirkin farketmez
05 Yorumla
Soran+1 yılşu kız gibi türkiye de olsa ne vardı scontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...1184_n.jpg
- +1 yıl
Ne yapcan sen onu
Soran+1 yılen azından türkiye nin adı çirkin kızlarla dolu olmazdı
- +1 yıl
Sen güzel misin
Soran+1 yılaleyna dan azcık daha güzelim ama pek farkım yok
Kezo Styleeeee
10 YorumlaGüzel kız
08 Yorumla
Soranaleyna ya ortalam diyenlere sözüm yok fakat güzel diyenlere iki çif lafım var! siz herhalde hayatınızda hiç gerçekten güzel bir kız görmediniz !! yazık gerçi türkiye de ne göreceksiniz ki?
Soran+1 yılbeni görmeden çirkin diyorsun işte böyle kandırıyorsunuz kendinizi! scontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...8960_n.jpg aleyna bunun b*ku olamaz
Soran+1 yıltamam bu konuda haklısın
Soran+1 yılyemin ederim aleyna ile aynı buluyorum kendimi allah çarpsın bak allah adını verdim
+1 yılFiziğin iyi TM benlik
00 Yorumla
+1 yılgüzel secenegi neden yok 😬 Güzel kız başarılı da.
12 Yorumla
Soran+1 yılgüzel olsa böyle olurdu ve eklerdim güzel şıkkkını !! sende çok çirkinsin bu arada scontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...8960_n.jpg scontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...1184_n.jpg
- +1 yıl
Peki:D
Hayır değil
10 YorumlaÇok güzel
03 Yorumla
Soran+1 yılsenden güzel olabilir ama bundan değil
scontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...1184_n.jpg
Soran+1 yılmakyaj yapmayan herkes güzelse bende adriana lima dan güzelim :D
çirkin biraz bence
00 Yorumla
+1 yılGüzel
00 Yorumlamakyajsız çirkin
00 Yorumla
+1 yılYeter mk ya
00 Yorumlabaane laaa...
10 Yorumla
+1 yılTilki 🦊 gibi kız 👧
00 Yorumla
+1 yılbence normal
00 YorumlaGuzel cocuk
00 YorumlaGüzel kız.
00 YorumlaÇirkin değil.
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla
+1 yılçirkin değüil
00 Yorumla
+1 yılGayet güzel kız
03 Yorumla
Soranprofildeki sensen eğer evet senden güzel senin güzel demende normal çünkü cidden acınasısın! asla bu kız gibi bir ünlü olamayacak mı ülkemizde :( scontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...1184_n.jpg
- +1 yıl
Teşekkür ederim kuzuuuum o senin çirkinliğin 😘😘😘😂😂😂
Soran+1 yılöenmli değil kuzummm doğrular bunlar
Çirkin değil
030 Yorumla
Soran+1 yılscontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...1184_n.jpg ne yani bunun gibi mi? hahahay
Soran+1 yıloff siz kendinizi aleyna gibi kezbanncıklara adamışsınız yazık size de yaa güzel olmayınca etrafınızda ne olcak
Soran+1 yılsen zaten böyle kızları hak etdemezsin türk erkekleri böyle tipleri hak etmiyor
Soran+1 yılaleyna seni bulsun justin bieber'ıda böyle güzel kızlar bulsun çirkinlerle geçicek hayatın ağlaa
Soran+1 yılscontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...8960_n.jpg ağla hiç bir zaman böyle bir kıza sahip olamayacaksın
Soran+1 yılben bile aleyna dan güzelim hande erçel bile aleyna dan güzel aleyna ünlü bile değil 1.4 milyoncuk takipçisi var haha
Soran+1 yılkezban aleynannn !! kezban seviciler türkiye de birleşmiş ayrıca anladım beni sinirlendirmek için yaptığını yoksa onu kimse beğenmez
Soran+1 yılnasıl mı anladım çok zeki değilim ama aleyna gerçekten çirkin onu beğenmek bana göre sıradan bir türk kızı için ölüp bitmek kadar imkansız
Soran+1 yılaleyna yı kıskanıyormuşuz tamam uzatmayın hasta galiba master mıdır neyse rütbesine aleyna işesin ıyyy
Soran+1 yılevet haklısın
Soran+1 yıl19 kişi aleynaya (kezbana) çirkin demiş yaa buna ne diyeceksin çatla da patla hahayyyyy lilili haydi lililili
Soran+1 yıl:D millet senin gibi kezbann sevici değil canım ondan anlarsan artık valla sana ettiğim bu hakaretleri biri bana etse sinirlenirdim herhalde sende ar felan yok
Soran+1 yılpu sana :p
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat