Benim için Serenay Sarikayaaaaa çirkin ördek yavrusu resmen (benden cirkin olmasin) ama herkes hasta anlamiyorum :/ Sizin var mi?
Cevabın nedir?
+1 yılÇirkin tabiri biraz kaba olmuş ama güzellik ve yakışıklılık kavramları kişiden kişiye değişiyor. Erkeklerde çirkinlik muhabbeti kıvanç tatlıtuğ veya çağtay ulusoy hariç herkese yapılıyor mesela. Şu olay var bir kişinin beğendiği kıza ben güzel çekici diyemiyorum benim dediğimede arkadaşlar güzel demiyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Erkekleri pek bilmemde kadınlardan güzel diyebileceğim bir kaç kişi var ceyda ateş gibi.
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 460 cevap paylaştı. Bence bizde medya şişirmesi ünlüler var. Senin dediğin Serenayda onlarda biri. Sonra mesela Özge Ulusoy, çağatay ulusoy ve kiraz mevsimindeki çocuk. Ayrıca pekçok dizide saçma tiplerin yanında kendilerine yakışmayacak kişilerle başrol oynadıkları için dizileride tutmuyo.
01 Yorumla
+1 yılHerkesin yakışıklı bulduğunu sanmıyorum ama bir kaç kez en yakışıklı türk oyuncular listesinde rastladım
İlker Kaleli.11 Yorumla
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kıvanc tatlıtug, şu ferihanın emir'i adını bile bilmiyorum bak :D
cok sinir bozucu cirkin insanlarrr bence02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
86Cevap
+1 yılBen "Adriana Lima" diyorum vazgeçemiyorum bundan yahu.. :D
https://i.hizliresim.com/5oX77j.png24 Yorumla- +1 yıl
Aaaaaa aaaa aaa olmadı bak şimdi hiç Türk erkeği Adriana Lima 'ya çirkin der mi hiç akıllara gelmesi bile zor yani.. :D
Madem çirkin olayını sormuşsun bende ikisi bir arada olan en çirkin olarak Bülent Ersoy diyorum :D - +1 yıl
Eyvallah kanka.. :)
+1 yılAdriana Lima , Kenan Imirzaloglu, Leonardo DiCaprio, Serenay Sarikaya...
13 Yorumla- +1 yıl
Uzuldum o zamn :) yakisikli bulmuyorum ama bir karizmasi var yani :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana göre insanların birbirlerini güzel çirkin diye sınıflandırması yanlıştır her insan güzeldir bu sınıflandırmalar ı önemli mevzulardır kişileri birbirlerinden ayırır aralarındaki bağı koparır sınıflandırdığınız kişiyi sosyalleşmekten alıkoyar yanlızlığa iter
11 Yorumla
+1 yılMurat Boz daha dune kadar tepesi acik gobek ondeydi paranin gucu ve hic bir albesi oldugunu dusunmuyorum.
19 Yorumla- +1 yıl
Parayla guzellestirilen seylere karsiyim. Kenan İmirzalioglu vs. Dogal adamlar varken ona sira gelmez
- +1 yıl
Ebru Gundes'e benziyosun sende
- +1 yıl
https://youtu.be/yq_3vnEYB_c
Buna da cok benziyo resmin :X - +1 yıl
Onu demek istemedim gercekten
+1 yılSinem kobal bence hic guzel değil agizi bir tuhaf sana gore guzelmi bilmiyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Begeniyorlar ama onu neresini bilmiyorum
Hadise
Tuba Buyukustun
Kerem bursin
Burcu esmersoy
Ozgu namal12 Yorumla
+1 yılBergüzar korel bence çok itici. Serenay sarıkayaya gelirsek çirkin olabilir belki ama farklı hem ses tonuyla hem mimikleriyle bu yüzden çoğu erkek onu güzel buluyor. İş guzellikten daha çok farklı olmakta
20 YorumlaDiğer konusunda 406 cevap paylaştı. Bergüzar Korel. Hiç beğenmem yüzüne tükürmem ama millet beğeniyor :D
26 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBeren Saat
Yani çirkin değil de, çok anlamsız, çok boş, çok plastik, çok yavan.
Neyine hasta oluyorlar bu kadar; anlamıyorum..
Bir Nur Fettahoğlu bile değil..11 Yorumla - Diğer konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılYok arkadaş hepsi çirkin yüzlerini boyamadan ünlü olup ameliyat vs uygulamadan ünlülerin eski hallerini bir araştırın hiçbiri güzel değil benim tek bir güzelim var oda eşim olucak Allahın izni ile (:
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle (:
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim olmayan tüm güzel kadınlar çirkindir.:)
https://i.hizliresim.com/dWl5Vr.gif03 Yorumla- +1 yıl
Kim attı ise eksileri canları sağ olsun.
+1 yılmesela ronaldo fena değil ama abartıldıgı kadar değil çok daha iyileri var
21 Yorumla
+1 yılKiraz Mevsimindeki eleman Serkan çayoğlu abi neresi yakışıklı bu adamın ya kafayı yicem :((
22 Yorumla- +1 yıl
Valla ilk defa bir kız bu adama tipsiz dedi tebrik ediyorum.
etrafımdaki arkadaşlarım serenay sarıkayayı güzel buluyorlar bence serenay sarıkaya güzel değil. sanırım fiziğe bakıyor olmalılar bide çağatay ulusoy bir ara beya modaydı onun da bir elde tutulacak yanı yok.
01 Yorumla
+1 yılAgzımdan aldın serenay sarıkaya. Ne var bu karıda anlamıom normal bir kız yani. Sanki angelina jolie gbi bahsediolar. Serefsizim verse 1 kere yaparım 2. aklıma bile glmez ilkide meraktan yaparım şehvetten..
02 Yorumla- +1 yıl
Bedava sirke baldan tatlıdır. :)
+1 yılSerenay sarikayada ne var allah askina asiri derecede cirkin konusma ozurlusu. Sinan akcili da hic sevmiyorum, Gulsen'i de.
10 Yorumla
+1 yılÇirkin demiyelim ama çoğu ünlü zaten aman aman dikkatimi çekmez.
Hadise, Kıvanç Tatlıtuğ. Aklıma gelenler bunlar.10 Yorumla
+1 yılalakasız ama bir şey sorucam :D almanyada yaşıyorsun di mi?
14 Yorumla- +1 yıl
insan sarrafıyım ben :D çünkü dikkat ediyorum almanyada yaşıyan türk kızlarının hep aynı yüzleri. kaşlarınızı alma şekliniz özelliklede burdan anlıyorum hepinizin kaşları aynı. orada moda falan mı niye hep almancı türk kızları birbirine benziyor? :D
- +1 yıl
haha aynen senden görüp yapıyorlardır kanka :D
+1 yılNeredeyse yarısı erkek ya da kadın fark etmez para güzeli makyaj güzeli. Ortalama altı resmen ama işte para ve ün insanı olduğundan farklı gösteriyo onlarca örneği var bunun. Bizler tamam normaliz ama çoğu ünlü bizden alt seviyede ;)
00 Yorumla
+1 yılKızlarda serenay sarıkaya bir deri bir kemik çok çirkin ama ağzını buze buze konuştuğu için çok seviyorlar, erkeklerde kerem Burçin çünkü kaslı diye seviliyor Johnny sins ten ne farkı var? saç
13 Yorumla- +1 yıl
Benim güncel favorilerim yasemin Allen ile burcu biricik. burcu biricik lisedeyken liseler arası güzellik yarışmasında birinci olmuş
- +1 yıl
Joni sins hahahaja
Öner Erkan hele bir de magazin programlarında yakışıklı oyuncu olarak tanıtmaları yok mu o beni bitiriyor:D
Bayanlardan ise özge ulusoyy vıyyyk:D02 YorumlaKıvanç tatlıtuğ. Ama sarışın erkek sevmiyorum ondan galiba.
11 Yorumla
+1 yılHadise bence biyerlerini acarak kendini güzel sanıyor galiba.
11 YorumlaÇağatay Ulusoy
Çıkma teklifi etse, kabul etmem
Ki zaten o da etmez abvddf11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBrad pitt hariç diğer tüm saplari beğenmiyorum kadinlardada öldü ama bir marilyn monroe olamaz hiçbir kadın
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGülüşü yeter sadece genç öldüğü için yaşlı halini de görmedik belki o yüzden yer etmiştir aklıma
+1 yılBurcu esmersoy verse çakmam yani o kadar tiksiniyorum karıdan 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Neden ki çaput gibi bişey be göğüsler sarkık falan serenay konusundada seninle hemfikiriz çok itici bir tip
Katılıyorum sana. Kızın yüzü çok kemikli. Zayıflıktan sayılıyor artık.
01 Yorumla
+1 yılDoutzen Kroes...
Bu kadın bana itici geliyor, sevişmek istese reddederim =/10 YorumlaSerenay Sarıkaya konusunda hemfikirim, ben bide Beren Saat'i güzel bulmuyorum.
10 YorumlaHaha kesinlikle haklısın tam olarak çirkin ördek yavrusu gözümün önüne geldide :)
12 Yorumla
+1 yılKatılıyorum sana Serenay Sarıkaya konusunda buna ek olarak Kerem Bursin
00 YorumlaHadise, Kıvanç Tatlıtuğ, Yasemin Allen başı çekiyor
00 Yorumla
+1 yılscarlett johansson dıyecegım ama herkes kufredıcek kesın :D
03 Yorumla- +1 yıl
saka canım :D
Mehmet Günsur, Engin Akyürek, Serenay Sarıkaya, Hadise. Murat Boz 'u da eklerdim de seri eksilenirdim :))
02 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılçok garip ben cidden kimseyi beğenmiyorum :s
yani baksam güzel diyebilirim ama şu çok güzel diyebileceğim kimse yok.07 Yorumla- +1 yıl
bende bilmiyorum.
şu an bende kendimden süphelendim neden benim hayran olduğum bir bayan yok neden bir kaç tane erkeğe hayranım sadece noluyor l*n :))) - +1 yıl
ben soruyuda yanlış anlamışım ya neyse saat 2 ondandır :D
- +1 yıl
pek hayırlara havale olmuyorsunuz hanım efendi :)
- +1 yıl
neyse sen benim beynimi daha fazla yıkamadan ben gideyim yoksa osmana açılacağım :)
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılçirkin kadın yoktur bana göre sadece kendine bakmayan kadın vardır. Ama Demet akalını sevmiyorum hiç.
11 Yorumla
+1 yılEvet serenay'ın hiç güzel bir tarafı yok bencede :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBende Serenay ı beğenmiyorum hele ki ağlayınca ıyak :D
12 Yorumla- +1 yıl
Evet :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl benden de o kadar. serenay sarıkaya hic guzel degil bence erkeksi bir yüzü var.
01 Yorumla
+1 yılilk aklımdan geçeni yazmışsın
serenay sarıkaya
hadise.12 Yorumla- +1 yıl
al birini vur ötekine.
+1 yılKıvanç Tatlıtuğ. Herkes onu seviyor saygi duyuyorum tabi. Ben çok hoşlanmiyorum biraz itici geliyor.
05 Yorumla- +1 yıl
Yok çirkin demiyorum kesinlikle. İtici geliyor, sevmiyorum.
- +1 yıl
Banada demet akalın öyle ya erkek gibi gelio koy aynı odaya 5 yıl dururum cocuk olmaz. Güzel ama sıfır seksapalitesi var
- +1 yıl
:D insan sevmeyince sevmiyor @UgurKocaturk
- +1 yıl
Cok haklısın portalakcık :)
Tuba buyukustun, beğenip kabullenemedim asla çingeneyi
02 YorumlaSibel meric :) allah yaratmasa cok sey soylenir de neyse :))
01 YorumlaHadise :) iki göz bir burun birde dudak cizssem ondan daha güzel :)
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSinan akcil - nurgul yesilcay. itici bile geliyo bana
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemet akalin herkes guzel diyii bence cingenin teki
11 YorumlaSerenay Sarıkaya.. Ama herhalde Adanalı da Sofya rolü yüzünden.. Yapmacıktı
10 Yorumla
+1 yılHepsi çirkin. Uzaktan bakınca manken yakından bakınca Kibariyenin annesi
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılserenay taş da :D bende adriana limayı çirkin bulurum hep.
00 Yorumla
+1 yılValla sana katılıyorum güzel diyenlerin gözü kör herhalde bir de şu kız vardı selena selena:-D
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim sevmediğin için:-D
Gizli Üye(30-35)+1 yılburcu esmersoy hala ne buluyorlar o kadına anlamış değilim.
10 Yorumla
+1 yılÖyle değilde benim beğendiğimi beğenmeyenler daha fazla ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Farklı olmak iyidir boss takma kafana ;)
millette ki bu serenay takıntısı nedir anlamış değilim
01 Yorumla
+1 yılserenay sarıkayayı ben de hiç beğenmem ayrıca fahriye evcenin abartıldığını düşünürüm. çağatay ulusoyda aynı şekilde bir de beni ona benzetiyorlar :(
00 Yorumla
+1 yılpara güzelleri hepsi serenaya gelince yoklukta gider
01 YorumlaKerem bursin bence shrek e benziyor
31 Yorumla
+1 yılMurat boz. Çirkinlik abidesi
33 Yorumla- +1 yıl
bir de kıvanç :D
Hadise bu kadında ne bulurlar anlamıyorım.
26 YorumlaDiğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Ya hepsi makyaj güzeli ve iğrenç beğenmiyorum ben
35 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıvanç Tatlıtuğ, Effy Stonem... Bir iticilik var bence..
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem