AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
regl utanılacak bir şey değildir ayrıca kadının yaptığı şey çok tatlı ❤️❤️
Ne regl ne sünnet kutlanacak bir durum yok olması gereken şeyleri neden kutlayalım
Kız regl olur olmaz evlendirmek kınanmaz, sünnet kınanmaz ama regl kınanır. Aptal Tr halkı
Yani ben utanırdım âmâ sanatçılarda gizlilik yoķ beğeni kasma var
Herkesin hayatı kendine göre, siz burnunuzu sokmayın.
Kendi hayatı kendi bilir, ne isterde yapar. Ama burda tepkiye layık bir şey yok, özel günü işte ne güzel kutlamış.
Doğal bir durum erkekler için nasıl sünnet kutlaması yapıyorsa kızlar içinde ilk regl kutlaması yapılabilir bu kimseyi ilgilendirmez
Regl olmak utanılacak bir şey değil elbette fakat bunu kutlamak sünnet düğünü yapmak kadar saçma olmuş..
kutlanması saçma, ama gizlenerek bir durum da değil ne gerek var herkesin bilmesine gayet normal bir şey
Kadınlar için gayet önemli bir döngü. Ben de anne olsam çok sevinirdim kızım regl oldu diye fakat yayın yapmak ne kadar normal? Bana göre abarti.
Regl tabii ki utanılacak bir sey degil de ne bileyim bu da çok şey gibi geldi gereksiz. Ama ben Ceyda Düvenci'yi severim iyi bir anne.
Şimdi bu genç kız oldun diye diye paylaşmış yoksa ilk reglin falan 😂 dememiştir herhalde uyduruyorlar ya
Utanılacak birşey değil ama kutlanılacak birşeyde değil hapşırmak öKSürmek kadar doğal bir olay. Bu arada sünnet kutlamalarınada karşıyım
Cevap: hiçbiri, sağlıklı olduğunun bir göstergesi sadece. Utanıp sakınmaya da, abartmaya da gerek yok.
utanılacak bir şey değil ama kutlanılacak bir şey de değil
Utanilack birşey değil ama duyurup kutlamanın da bir manası yok 😄
Ne gizlenecek ne de kutlanacak bir sey bence. Sadece bu degil, sunnet de kutlanacak bir sey degil. Hatta komple dugunler anlamsiz geliyor bana.
Tabii kız kendini savunamayacak kadar rahatsız ya oyuncak etmişler kendilerine. O zaman oğlunun ilk milli oluşunu da paylaşsın, hatta spermlerin fotoğrafını çeksin. Her b. k beklenir bunlardan. Kafaya bak boş!
Utanılacak bişey değil ama kutlanması da saçma geliyor bana
Erkeğin sünneti ile kadının reglisini bir tutan feminist hemcinslerim.. Yapmayın!!!
Utanılacak birşey elbette değil ama kullanılmasıni doğru bulmuyorum
Herkesin sünnet kutlamalarını paylastiklari gibi buda yapılmasında anormallik yok
Niye davullu zurnali sunnet dugunleri de yapiyolar o niye ayip degil
Popülist söylemlere gerek yok, tamamen gereksiz ve saçma.
Sünnet düğünü kutlanıyorsa neden ilk reglimizde kutlamayalım. Regl utanılıcak birşey değil herşeyin başlangıcı. Bazı erkekler utanç verici demiş biz onların sünnetine utanç verici diyor muyuz da buna utanç verici diyorlar.
Ceyda Düvenci bir mesaj vermeye çalışmış aslında...
Gizlenecek ya da kutlanacak bir şey değil her şeyi büyütmeyin
Anket sonucunu görünce şöyle düşündüm. Bu ülkede daha çok yolumuz var...
Sünnet nasıl kutlaniyorsa nasıl düğün falan yapılıyorsa regl kutlanabilir
Reglin gizlenmesine gerek yok ama kutlanacak bir şey de değil tipki sünnet düğünü gibi.
Erkekler Ne Diyor
Kesinlikle utanılacak bir şey değil fakat bunu kutlamak ne kadar akla yatar bilemiyorum alışık olmadığımızdanda da mantığımıza sığmıyor olabilir.
Ya kadın erkek eşitliği isteyen kadınlarımıza gerçekten sözüm yok
Ama kadınlar bazı şeyleri abartmayın gözümüze gözümüze sokmayın
Seviliyorsunuz
Bence kutlayanlara kızanlar kendilerini çok ciddiye alıyor.
utanılıcak bir şey değil fakat garip bir şey yani neden bunu kutlama nedeni duyarsın ki
tamam insanların gözüne sokulması hoş değil ama utanılması gereken birşeyde değil yani
Bu kutlanacak birşey mi yoksa biz mi garipiz, midem bulandı iğrenç.
Sünnetinide kutlama o zaman sana o gün takılar takılırken çok güzeldi
Sünnetle regl bir mi bir kere isteyen sünnet olur ama regli sağlıklı her kadın olur ve sünneti kutlamak da saçma bence gelenek haline geldiği için yapılıyor regl kutlamak daha da saçma bu bir başarı değil.
iğrenç bir şey bu yaptığı. Regl kullanılacak bir şey değil
Her konuda erkeklerle yarışan kadın salaklığı...
Ne kadar saçmalık ne kadar ayıp
O değilde bunun kocası cok tipsiz ya
Abi buna mı taktın odkfdhxkj
Kıza sormuş mu paylaşırken
Utanılacak bir şey değil ama kutlamak cehalet
Sosyal medyaya koymak saçma.
Kötü bir şey değil , motive açısından iyi bir şey
😄 😄 Motive mi!!
Neden güldün? Anlam veremedim? Aile içi çekingenliğini ve toplumsal sosyalleşmesinde problem yaşamaması adına yapılmış bir aktivite kızı açısından yani kızlarını “ motive “ ediyorlar
Yalnız bunu tüm dünyaya ilan ederek yapıyorlar farkında mısın? Tamam regli asla utanılacak ayıp bir olgu değil kadın açısından ki bunu teşvik eden Motive eden hemcinsi olmalı kızın! Mesela cinsellikte çok doğal bir ihtiyaç ama herkesin yatak odası gizlidir.. Anlatabiliyor muyum? Ayıp değil bunlar fakat gizli ve edebi korumalı kişi.. Sen kızının adetini tüm dünyaya yayar mısın? 🤔
Benim kızım yok , Allah her birimize sağlıklı çocuklar nasip etsin.
Kızımın psikolojik açısından desteğe ihtiyacı varsa evet dünyaya değil kainata ilan ederdim
Söylemek istediğini çok iyi anlıyorum Elhamdülillah müslümanım ama çocuğumun sağlıklı büyümesi ve gelişmesi için bırak dünyaya regl olduğunu duyurmayı kendimi feda ederdim
Dûa'na amin diyorum. Uine de herşey usulu ile olmalı. Fakat bu çabana gerek kalmaz diye düşünüyorum. şimdiki nesil ve bundan sonraki nesilin regli korkusu ve telaşı olmadı olmazda.. O kadar çok bilgi ve teşvik var ki.. keşke bizim zamanımızda da olsa idi.. elimize bir 'ped' verenimiz bile olmadı 🤷♀️ 😪
Senin adına üzgünüm 😧 , umarım sen çocuğunu mantıklı ve bilgili yetiştirirsin 😊🤲🏻 amin
Hiç şüphen olmasın.. 😎 ✋
Hiç şüphem yok 👍🏻
Hiç utanmamış kızının mahremiyetini ilan etmeye
Oğlunun çükünü yedi ceddine ilan edenlerin kafası bakınız, Orta Doğulu seni çiğ ette yiyon mu ha hakdkxjjxksjdj
Otu boku kutluyoruz artık
Aile içi yapılsa daha yerinde olurmuş.
Başka kutlayacak şey bulamamış ne yapsın garip
Yalnız sünnet ve regl karşılaştırması çok saçma
Sünnet olan çocuk cinsel olgunluğa ulaşmış olmuyor 🤔 bunun için mi kutlanıyordu sünnet?
Bunun eşdeğerin erkeğin de penisinden ilk defa boşalması olurdu ki bunu kutlamak da çok saçma :D
Sünnet be reglin karşılaştırılma sebebi fizyoloji değil toplumsal normlar. Sünnet olan çocuk erkekliğe ilk adımı atmış kabul edilir ve bu uğurda kutlamalar yapılır fakat kız çocuğu regl olduğunda “regl tokadı” yer, kendinden utanması empoze edilir. Mesele tamamen toplumsal cinsiyetin insanlara biçtiği saçma inanışlar. Fizyoloji değil.
@PonçikReis sünnet olmanın erkeklikle alakası nedir?
Ciddi ciddi soruyor musunuz bunu ya? Hiç mi görmediniz “aslan oğlum artık erkek oldu.” diyen babaları? Sizin için bu iki kavram birbirinden acayip alakasız olabilir ama toplumun geneli için sünnet=erkeklik.
Kendi seçimi gram ilgilenmiyorum
Utanılacak birşey değil
Bunun kutlaması olmaz ama yapan yapıyor işte
Yani kutlayınca eline ne geçiyor ki saçma 😀
Regl utanılası bişe degilde kurban keseydi bari😂
Çükümü kestiler diye düğün yaptılar. 🙋♂️🙋♂️
igrenc ataerkil
@Katikatur ataerkil olacak tabi azıcık tarihi incele osmanoğulları var candaroğulları var tolunoğulları oğuzlar var. Sen hiç tarihte aylininkızları, ecenin kızları ya da aslı devleti gibi beylik, devlet göremezsin.
Utanılacak bir şey olmasa da saçma bence.
Ünlülerin yaptığı her sey olay oluşuyor
Bunlar sağlam aptal.
Regl kutlanmalı, özel bir gün.
ayıp örf adet sosyal hayata aykırı bi rahatlık