Özel Günler & Hijyen İlk kez regl olan kızın göğsüne fincan kapatma geleneği hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor maalesef annem bana da kardeşlerime de bunu uygulamıştı 🙄Sizce bu geleneğin amacı ne olabilir? İlk kez regl olan kızın göğsüne fincan kapatma geleneği hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
1berfin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl o ilk regl olmada değil ya ilk göğüs ağrısında memelerin şişeceğini anladığın zaman koyuluyor bende koymuştum yanlışlıkla tencere koydum bilmeden 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Regl olunca değil de göğüsler belirginleşince yapıyorlar burada. Koyduğun fincan taban neyse onun boyunda büyür derler 0 0 Yorumla
AyşeAfraa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arkadaşımın arkadaşı yapmıştı göğüsleri daha büyük olsun diye jshsbsh ama asıl yapılma nedenini bilmiyorum 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl İlk kez duydum açıkçası. Fincan kadar olsun diye yapıyorlardır herhalde. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen ama ne bu kasıt bunu çözemiyorum buna bile karışıyorlar Yorumla
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Batıl inanç.Ama eski insanların adetlerini değiştirmesi zor. Katlanıyoruz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Size de uygulandı mı Yorumla pllyna +1 yıl Bunu ilk kez duydum. Bize kurşun dökerlerdi küçükken. Çok korkardım sesinden. Yorumla
desparandum Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Tuhaf orantılı bir şekilde büyüme olmasın için mi acaba uygulanmış ilk defa duyuyorum 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İlk defa duyuyorum hayır hiç böyle bir şey yaşamadım 0 0 Yorumla
S-ı-k-ı-n-t-ı Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ewet var öyle bi şey benim annem degilde mahallede kızlar zorla açıp fincan kapatmıştı gülmekten ölmüştük ama iyi ki yapmışlar göğüslerim çok güzel haha 🤣 1 0 Yorumla
iamsara Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Memeleri küçük olsun diye yapıyorlarmış. Kase kapatırsan da büyük olurmuş mesela. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bizde kimse yapmadı ya ama ilk adet olmadan büyümeye başlayan göğüsler ve acısı tarif edilemez 1 0 Yorumla
Fanzatiliaskdunyam Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Sozde kucuk olsun diye yapilan bi batil inanc gereksiz 0 0 Yorumla
Anteros35 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl bu ne yaa ilk defa duyuyorum çok tuhaf skmkdcmdk 0 0 Yorumla
girlyone Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben de duymuştum ama amacını hiç bilmiyorum 0 0 Yorumla
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% +1 yıl Bize de yapmışlardı saçma sapan şeyler.. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 754 cevap paylaştı. O niye yapılıyor ya 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl millet ay ı geç mars a gidiyor bizde fincan kapıyorlar. nasıl ilerleyeceğiz bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Karçiçeklerim Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Faydasi var mi gerçekten 0 2 Yorumla Karçiçeklerim +1 yıl @S-ı-k-ı-n-t-ı? Yorumla S-ı-k-ı-n-t-ı +1 yıl Bnce tamamen uydurmasyon eskiler çok cahil ya bi laf duyuyorlar başkalarına gidene kadar olmadık şeyler çıkıyor ortaya 😀 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
o ilk regl olmada değil ya ilk göğüs ağrısında memelerin şişeceğini anladığın zaman koyuluyor bende koymuştum yanlışlıkla tencere koydum bilmeden
Regl olunca değil de göğüsler belirginleşince yapıyorlar burada. Koyduğun fincan taban neyse onun boyunda büyür derler
Arkadaşımın arkadaşı yapmıştı göğüsleri daha büyük olsun diye jshsbsh ama asıl yapılma nedenini bilmiyorum
İlk kez duydum açıkçası.
Fincan kadar olsun diye yapıyorlardır herhalde.
Aynen ama ne bu kasıt bunu çözemiyorum buna bile karışıyorlar
Batıl inanç.
Ama eski insanların adetlerini değiştirmesi zor.
Katlanıyoruz.
Size de uygulandı mı
Bunu ilk kez duydum. Bize kurşun dökerlerdi küçükken. Çok korkardım sesinden.
Tuhaf orantılı bir şekilde büyüme olmasın için mi acaba uygulanmış ilk defa duyuyorum
İlk defa duyuyorum hayır hiç böyle bir şey yaşamadım
Banada tas basildiydi sanırım ahahah cidden ise yarıyor ama 😂😅
Ewet var öyle bi şey benim annem degilde mahallede kızlar zorla açıp fincan kapatmıştı gülmekten ölmüştük ama iyi ki yapmışlar göğüslerim çok güzel haha 🤣
Memeleri küçük olsun diye yapıyorlarmış. Kase kapatırsan da büyük olurmuş mesela.
Bizde kimse yapmadı ya ama ilk adet olmadan büyümeye başlayan göğüsler ve acısı tarif edilemez
İlk defa duyuyorum bunu.
Sozde kucuk olsun diye yapilan bi batil inanc gereksiz
Ne saçma sapan şey bu ya
bu ne yaa ilk defa duyuyorum çok tuhaf skmkdcmdk
İlk kez duydum bilmiyorum
Duydum ama öyle bir şey yapmadı annem
Ben de duymuştum ama amacını hiç bilmiyorum
İlk defa duyuyorum ne amaçla yapıyolar
Bize de yapmışlardı saçma sapan şeyler..
İlk defa duyuyorum değişik
ay ilk defa duydum galiba
İlk defa duyuyorum
O ne be ashhlş niçin
İlk defa duydum
O niye yapılıyor ya
Erkekler Ne Diyor
millet ay ı geç mars a gidiyor bizde fincan kapıyorlar. nasıl ilerleyeceğiz bilmiyorum.
Hacamat icat edilmeden önce
Faydasi var mi gerçekten
@S-ı-k-ı-n-t-ı?
Bnce tamamen uydurmasyon eskiler çok cahil ya bi laf duyuyorlar başkalarına gidene kadar olmadık şeyler çıkıyor ortaya 😀
İlk defa duydum. Bu gelenek nerdeymiş
Gorunuse gore fincan teorisi tutmus 😂
fincan kahve hatrina saydım
sonuç ne oldu peki işe yaramış mı?
İlk defa duydum mantığı ne
Ahaha nerenin geleneği bu
İlk defa duydum İnan ki
tokat atanı duymuştum
Garip ve saçma..
Ne alaka?
Çok saçma
ilginçmiş..