AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bende kutlamayı düşünüyorum netice onun için özel bir gün haklen yayın yapmam tabi. Hem erkeklerin pip*si kesildi diye davul zurna eşliğinde duyruluyor o ayıp olmuyor bu mu ayıp.
Lan çok saçma abi anladık regl utanılacak tiksinilecek bişey değil ama abartmayın ya kızının ilk reglini kutlamak mı bdkshdks
Bu kadar ortaya sermeyin
tepki veren erkeklerin kızlara özel bölgelerinin fotoğrafını atıp özelden rahatsız edici şeyler yazdığına eminim de hadi neyse hahahahhsslçasdçöaçwsföds
Nekadar edepsizlik okadar medeni olduklarını sanan zavallılar. Gündeme gelmek için kızının mahremiyetini kullanan anne. Ülkede bukadar sapık varken kızini nasıl öne çıkarır bir anne. Birkez daha anneme hayran kaldim.
Utanacak bir durum yok Erkekler nasıl sünnet fotoğraflarını koyuyorsa saklıyorsa ve söylüyorsa bunun da söylenmesin de bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum alışagelmiş bir durum olmadığı için ilk önce duyulduğu zaman İnsanlar garipsiyor
Insanların tercihine burnumu sokmayı pek sevmiyorum. Sünneti düğünle kutlayan insanların ikiyüzlü linçleri de saçma. Kadının açıklaması da çok kibar. Insanlar sinirini nerden çıkaracağını şaşırmış. Nefret dolular. Yazık.
Kutlamak değil de şimdi bu kizin rızası var mi annen ilan et herkes bilsin mi dedi iler de belki hoşuna gitmeyecek hoşlanmayacak bunu herkes yapıyor yotubda ınstragram da cocuklarinin en özel anlarını paylaşıyorlar doğru bulmuyorum
Utanılacak birşey değil elbette ki de kutlanilacak cümle âleme duyuracak kadar da açık saçık bı mevzu değil sonuçta özel bı durum 🤔🤷
Regl gizlenecek bir şey değil ama kutlanacak da değil. Muhtemelen tepkisini belli etmek için böyle bir şey paylaştı
Regl utanılacak bir şey değil ama kutlanması çok saçma değişik adetler çıkarıyorlar
Erkekler sünnetlerini bağıra bağıra erkekliklerini sergilerken, siz nasıl sizin hayatınızda önemli yeri olan bir başlangıcı böylesine gizlenmeli dersiniz iyimisiniz (özellikle kızlar)? Resmen birbirinize düşmanlık yapıyorsunuz isteyen istediğini yapsın. Kimseye zararı olmadığı sürece sorun yok..
Regl mahremiyet değildir. Bir kizin sağlıklı olduğunu gösteren bir durumdur..
kimse bağıra bağıra erkekliğini ilan etmiyor aile yapıyor çoğu gelenek olduğu için yapılıyor aslında dini ritüeldir.
Ya arkadaş utanılacak bir şey değil de kutlanılacak bir şey de değil. Mesela ben birine regl oldum diyebilirim ama bunu da kutlayıp sosyal medyaya koymam yahu.
Değil.
İnsanlar zamana göre değişir neden yeni bir kültür oluşmasın ki, hele ki ataerkilliği kırabilecek bir şey daha eşitlikçi.
Reglde, sunnette kutlanmamalı. Ikiside ozel kalmali. Evin icinde ise ozellikle anne ve baba onlara kendi aralarinda konusma yapmali.
Size ne lan itler. Çoğunlukta da erkekler oy vermiş kesilen çüklerine düğün yaptırmıyormuş gibi. Siz kafasızsınız başka bir şey demiyorum.
Normal bir durum kutlanabilir istenirse
Erkeklerin çükü kesilince kutlama yapılması kadar doğal ve normal hatta.
Onla onu bir tuttun he gözüm yaşardı
Bak işine başka yerde küfür köpek
Kudur
Gizlenmeli ne ya sanki mit sırrı kdhdkdjdi bakmak istemeyenler de bakmasın bi zahmet kadının kendi hesabı istediğini paylaşır Alla Alla ya
'Oğlum erkekliğe ilk adımını attı, erkek oldu benim paşam' diye sünnet düğünü yapmaktan ne farkı var? Bence gayet normal bir durum, hele utanılacak veya gizlenmesi gereken bir durum hiç değil.
Ayıp mı yoksa günah mı ki gizleyelim. Yeter yav!
Regl kutlanmamalı özel bir şey diyenlerin çoğunun erkek olması da ayrı bir tuhaf
Regl özel bir şey falan değildir kadınlar için onun sağlıklı bir kadın olduğunu gösteren doğal bir şeydir isteyen kutlar isteyen kutlamak ama öyle unutanılıp saklanacak bir şeyde değildir küçücük erkek çocuklarının mahremiyetini düşünmeden yok oğlum amcaya dayıya göster bakalım diyorsunuz ya da sünnet düğününü sanki çok hayati bir olaymış gibi o kadar salon tutup para harcayıp kutluyorsunuz bu mu gerdi sizi
Herkes kendi arasında kutlamalı ayrıca doğum günü mü bu bari pasta kesip evi süslesinler bütçene göre bir şey alıp hediye edersin ve moral yükseltecek düzgünce bir konuşma yaparsın ayrıca sosyal medyada ulu orta herkese duyurmak anlamsız özel hayat sonuçta sosyal medyada pedofili si var her türlüsü var sünnette bu arada oldukça gereksiz gösteriş budalalığı cahillik
kimsin sürekli istek atiyorsun bana?
@manager7482 asıl sen kimsin de insanlara küfür etme hakkınį buluyorsun kendini ne sanįyorsun sen ya o iğrenç küfürlerinin hepsi sana dönsün tanımadığın görmediğin insanlara küfür edipte ego tatmini yapįyorsun ruh hastası işsiz Allaha haval ediyorum sizin gibi aşagılık varlıklar klavye başından atıp tutmak kolay tabii vasįvsız rezil kopek
Helal olsun valla yani eğer kız tepki göstermediyse çok da iyi yapmış kuduran erkekler en kısa sürede kendilerine bir göt yanığı kremi alsın sünnet düğünü yapılırken göbek atmayı biliyorsunuz ya !!!
Dişliler atan kız hemcinslerim yahu kan geliyor diye sosyal medyadan yayın mı yapılır? Kız sünnetleri var cok istiyorsanız kızınıza onu yaptırın kafayı mı yediniz
Dislike*
Gizlenmemeli, ama kutlanmamali da. Kusura bakmayin da, ikisi birbirinden binlerce kilometre uzaklikta. Regl'i konusabilirsin, ama kutlamamalisin. 'Genc kiz olmus' lafi bana cok itici geliyor; sanki bir damga yapistirir gibi. Halbuki bu tip insanlar 'damgalara' nedense cok karsilar. Kusura bakmayin, ama bana cok itici geliyor. Benim tabirimle 'Deli mi ne'.
Yani kutlanmamalı diyemem tabii ki kutlamalar ama bunu sosyal medyada reklam yapmanın mantığını anlayamadım çünkü Sonuçta o kızın Mahremi paylaşıp paylaşmak istemediğine de kendisi karar vermeli
Ne gizlenmeli ne kutlanmalı, tıpkı sünnet gibi. İstemişler kutlamışlar buna karışacak da değilim, istiyorlarsa ilk diş doktoruna gittikleri günü bile kutlayabilirler
Ikisi de degil bence, sunnet kutlamasina karsi olurken regl kutlamak biraz iki yuzluluk olmuyo mu? Tabii ki regl gizlenecek bir sey degil dogal bi dongu ama kutlanacak kadar da abartilacak bisey degil
Ne kutlanmasını desteklerim ne de gizlenmesini. Utanılacak bir şey değil asla bunu tüm kadınlar yaşıyor fakar kutlama derecesine gelmesi de bana bir o kadar saçma geldi
Ne bileyim iyi ki kanadim kizin mi dicen sunneti de anlamam zaten oh oh ne guzel kestiler oglusumu mu dicekler hani ikisi de dogal seyler (aslinda sadece regli)
Regl tabiki utanilacak bir şey degildir ama böyle bir şeye gerek var mı bence asıl tartişılmasi gereken konu bu. Eğer regl kutlanacaksa erkeklerin ergenliğe geçişi neyle kutlanacak 😀
Regl utanılacak bir şey değil ama sosyal medyadan paylaşılacak bir şey de değil. Ne alaka yani. Özellikle gizlemeye gerek yok yeri geldiğinde söylenir ama her yerde ilan etmeye de gerek yok.
Erkekler Ne Diyor
bunu kutlayıp kutlamamak düşünülmeli evet utanılacak bişi değil sağlık açısından gerekli olan bişi aman banane millet ne istiyorsa yapsın çokta şeyimde
Regl utanılacak bir durum yok değil ama kutlanacak bir durum da değil. Doğum günü mü bu :S Gereksiz gereksiz işler
Regl kutlamak nedir yahu? Regl olmak haramdır diye düşünen zihniyet de vardır herhalde. Kadın kızının büyüdüğünü görüyor ve bunu kutlamak istemiş. Sana ters geliyorsa kutlama kardeşim...
Ceyda düvenci hanımefendi yi severim. Fakat bu hareketi hoş değil. Bu şuna benziyor erkek çocugunun ilk cün. p olmasının kutlanması gibi biraz görgüsüzlüğe giriyor
Aşırı saçma birşey sünnet düğününe laf söyleyenler olmuş bunun ve bir çok faydası vardır ki yapılır ve kutlanır. Regl öyle birşeymi bilmiyorum. Ama her türlü şekilde büyük rezillik ve saçmalık, ister sünnet düğünü olsun ister regl olunca instada kutlamak olsun aşırı saçma senin özelin sende kalsın.
Bence öncelikle koyulan seçenekler yanlış! Bu tür şeylerin kutlanılıp, kutlanılmaması ayrı gizlenip, gizlenmemesi ayrı. Ayıp konusu olup olmaması ise tamamen farklı bir yaklaşım...
Regl de tıpkı sünnet gibi ne utanılacak bir şey ne de kutlanacak bir şey bence...
regl olmak utanılacak bişey olmasada bunu kutlayıp herkese yaymak utanılacaktan daha fazla sayıp sövülecek bişeydir suyunu çıkardılar iyice
Ya yemin ederim midem bulanıyor şöyle karaktersiz insan görünümlü canlılardan
Utanılacak birşey değil ama kutlamakta saçma açıkcası
Ya bu bana çok garip geliyor kendi aralarından kutlayabilirler. Ama sosyal medyada kutlamak bana çok itici geldi.
Utanılacak bir durum değil ama bu özel bir durum sonuçta bence kutlamaması gerekirdi, hadi onu geçtim sosyal medyada paylaşmasına gerek yok.
Kim neyi kutluyorsa kutlasın problem değil.
Ancak modernleşme ve lüks yaşamlar, bakın çok mutluyuz adı altında insanların çoluk, çocuğunu reklam figüranı gibi kendi hikayelerine alet etmesi iğrendirici.
Utanılacak bir şeyde değil kutlanacak bir şeyde değil.
Daha neler görecez bakalım korkarım ilk ilişkisinide kutlarlar
Bu regli olayı ne gizleyecek kadar utanç verici nede ulu orta herkese yayacak kadar gurur verici.
Kutlanılacak bir şey değil ama gizlenecek bir şey de değil.
Yakında daha iyi dizi teklifleri alacağını düşünüyorum. Oynadığı dizide sözleşmesi bitiyordur.
Kesinlikle kutlanmali
Hatta bayram ilan edilmeli
Kafayi yedi millet. ya
Sünnet kutlaması kadar aptalca bir şeye daha imza atılmış umarız arkası gelmez 😂
Sünnetinizi reglinizi gizli yapın pilavlı düğüne gerek yok. Bu arada yemekli düğün organizasyonu varsa gelelim Ceyda hanım
Muhteşem bi hareket bütün dünyaya örnek olması dileğiyle...
Regl doğal olan bir durum ama sosyal medyada duyurmak anormal.
Ne kutlanmalı nede ayıp bişey gibi gizlenmeli. Ceyda düvenci kendi reglini duyursa ok. Ama kızı farklı bir birey ona saygı göstermeliydi
Bu kadının doğasında var tamam ayıp değil ama herkese paylaşıp söylemek çok ayıp çünkü kişiye özel bir durum ve kişiyi ilgilendirir
Bazı şeylerin özel kalması gerektiğini düşünüyorum. Bu da onlardan birtanesi. Eline mikrofon alıp bağırmanın alemi yok.
Saçma sapan işler ya sünnet bikere geleneksel birşey regl dediğin pis bi kan nesi kutlansın bunun ayrıca madem kutluyosun bunu halka neden açıyosun be kutla evinde olsun bitsin
pis kan değil canım senin olman için annen de bulunan kan hatta babanın olması için de nenende bulunan kan gibi bi araştırın lütfen ya
Sen kafayı sıyırmışsın adamlar o kanla büyü yapıyor ya sen doğduğun kan diyosun senin üreme ilmine s**** üreme sperm ve yumurta birleşimiyle oluşur ya regl kanı ise simsiyahtır ve dinen pis olarak kabul edilir
o kan bebeğin rahimde tutunması için rahim duvarını kalınlaştırıyo sağlıkçıyla tartışma istersen klavye delikanlılığı yapacağına tekrardan diyorum bir araştır toplumun entegre ettiği düşünceden kurtulmanı öneririm
neyle neyi bağdaştırıyosun kardeşim ya
@çilekralicesi hanımefendi benim bu konuda bir iddaam yok fakat temiz bir kan olduğu da söylenemez sanırım? Dedikleriniz de haklı olabilirsiniz ona sözüm yok ama koyuluğundan kokusuna kadar herkesde aynı izlenimi bırakır.
@çilekralicesi başlatma klavyesine ben zaten delikanlıyım yemişim sağlıkçısını bebek kana değil rahim duvarına tutunur ayrıca islamda adetli kadın kurana el süremez namaz kılamaz
@çilekralicesi bak şimdi:
Regl kanı rahim duvarından dökülerek gelir sonra rahim duvarı tekrar kalınlaşmaya başlar bu kan islama göre pis bir kan olarak kabul edilir. Ha tıpta pis olmayabilir ama adetli biriyle ilişkide olmaz mesela demek istediğim regl ile sünnet olmayı nasıl bir tutuyosunuz aklım almıyor
Edep haya bitmiş yarın öbürgün kızımın ilk deneyimi 15 yaşında sevgilisiyle beraber oldu diye partide yapar.
Kızı ile arasında sınır olmamasına katılıyorum. Regl olayı bir kabahat ya da suç değil ama herkesin de bilmesini gerektirmiyor.
Saçma sapan şeyleri nerden buluyorsunuz boşverin Allah aşkına
Regl kutlaması ile sünnet düğününu bir tutan salaklar var birde yav