Burcu Biricik: "Küfür etmeyi seviyorum. Enerjisi güzel. Zamanlaması çok mühim. Haddini bilerek, kime ne küfür edeceğini bilmek önemli. Kuralları var, onlara uyduğun taktirde yapıştır gitsin." Küfür eder misiniz?
Burcu Biricik açıkladı! Küfür eden kadın itici mi?
Ne erkek ne kadına yakiştiririm. Bu işin cinsiyeti yok. Kötü söz, küfür kimseye şakasına bile denmez. Öyle bir nesil yetişip, örnek alıyor ki bunları sokakta çocuklar birbirinin anasına sövüp gülüyorlar. Küfür komik bir şey değildir. Biz çocukken küfür nedir bilmezdik. Modern aldı altına küfürü aldıklarindan beri siber zorbalık arttı. Siber zorbalık yapan insanların yarısı 18 yaş altı bireyler. Ünlülerin hal ve hareketlerine dikkat etmeleri lazım. Twich'de kendine müzisyen diye birisi var akşama kadar birinin anasına, bacısına sövuyorlar şaka altında buna gülüyorlar. Bu insanlarin kitlesi küçük insanlar örnek alıyorlar sokakta çocuklar birine sonra ana baci sövüp kanka şakaydı diyorlar.
Küfür eden insanla asla anlaşamam çok sevmsem bile ilkinde uyarırım ikincide bir daha uyarırım üçüncude bir daha uyurmam iletişimi keserim. Küfür eden insan iticidir, hemen sogurum. Küfür doğru bir şey değildir. Şakayı kakaya çeviren bir şeydir.
küfür kimseye yakışmaz ne kadına nede erkeğe, itici durur, küfür eden küfürlü konuşan insan toplumda yer edinememiş insandır çevresinde böyle konuşan biri ailesiylede böyle konuşur, doğru tektir küfrü hiç bir şekilde normalleştiremeyiz bu kadar oyunculuk eğitiminin yanında keşke davranış ilişkileri ıçinde güzel seyler katabilseydi malum kişi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hola💙🎈 Argo, ne kadın nede erkeğe yakışmıyor. Lakin toplumumuz bunu normalleştiriyor. Ün sahibi olmuş fakat ahlaki değerleri alamaması acı. Seviyesiz ve kaba buluyorum. İnsanlara yakıştıramıyorum. Birinin konuşma biçimi onun ahlakı , kültürel seviyesi ve kendisi hakkıda bilgi verir. Ben gerçekten sanatçı olanlardan argo kelime duymadım veya bilgisi kültürü ile öne çıkan insanlardan. Kaliteli insanlara özgü bir davranış değil. Ben etmeyi tercih etmiyorum. Edenede saygı duymuyorum ne hadle benle konuşurken küfür eder.
"Haddini bilerek, kime ne küfür edeceğini bilmek önemli. Kuralları var, onlara uyduğun taktirde yapıştır gitsin."
Şu kısmı okuyunca hak vermedim değil. Enerjisi güzel demiş. Buna katılmıyorum mesela. Küfürün insana enerji, haz vermesi tuhaf. Onun dışında kurallara uyarsan o küfür olmaz zaten. Haddini bildirmek gibi bir şey olur. Bu kadını seviyorum. Ve bu yorumunu yüzde yüz haklı bulmasam da, dediğim gibi haklı birkaç noktaları var...
Küfür sevmem normalde ama Şaka maka insan küfür edince bı rahatlama gelmiyor değil Ben mesela ayağımi çarpıyorum o an masaya küfür ettim mi acısı geçiyor sjdjsjsj Ama tabi çok ağır şeyler değil ve insanlara karşı da değil..
Genel olarak çok fazla küfür argo kullanmam ben , ama yazılanların doğruluk payı olduğunu düşünüyorum , yerinde , kararında ve kime nasıl ettiğin önemli, dozu aşmadığın kırıcı olmadığın sürece edilebilir
Bence çok itici. Kadının da erkeğinde küfretmesi uygun bulmuyorum bana göre kadınlar gül gibidir zarifler o gülü lağım çukuruna düşürürsen eski kokusundan eser kalmaz.
Zamanlama kısmı neyse de enerjisi güzel demek.. Demekki kim nasıl kendini iyi hissediyorsa ama kadının küfür etmesi itici. Kadının albesini yok ediyor.