Kadında surat kalmamış resmen kadınları rahat bırakın artık eski koca eski sevgili bilmemne. Ne bu hepsinde kadına zarar vereyim düşüncesi. Hiçbir erkekle ilişki kurmaya linki ömrümüz boyunca tek başınıza cürüyün mk
Cidden çok sıkıntılı devirdeyiz. Erkeğin kadına şiddet gösterdiği, kadının erkeği aldattığı normal olmayan bir devirdeyiz. En iyisi yalnızlık bekarlık. Ne erkek kadının pisliğini çekmesin ne de kadın erkeğin şiddetine maruz kalmasın bitsin artık bu ilişki işleri. Herkes yoluna hayatına baksın.
Toplumsal kutuplaşmalar her ülkede her yerde var. O yüzden kadınlar da masum değil erkeklerde. burada erkek kalmaz falan hani genelleme yapman da çok doğru değil. Sırf haberde bi kadın cinayeti gördün diye bütün erkekler şerefsiz olmuyor. Aldatan bir kadının ifşasını Twitterda izledik diye bütün kadınlara fa h i ş e demiyoruz biz.
Soran
5 ay
Neden aldatan erkeklerin yüzüne kezzap atılmıyor veya oldurulmuyor. Hepsi hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor. Namus kavramı bir tek kadinamı işliyor
Kadınlar da yapsın elini kolunu bağlayan mı var aldatan erkeği silahla vursunlar beni ilgilendirmez. Ben çok görüyorum Twitter'da kadınların kızların takıldığı erkeklerin çoğu sabıkalı belalı tiplerle geziyorlar yalan mı? Doğru düzgün erkeğe özgüvensiz derler sabıkalı olanlara özgüvenli diye adam yerine koyarlar bu ülkede.
Soran
5 ay
Doktor mühendis hatta hakim savcı erkeklerde karısına şiddet uyguluyor. Onlaridamı belalı serseri tıp diye seçmiş kadinlar
Biraz şans işleri. Ve bu işler kumar gibi. Ya kazanırsın ya kaybedersin. Tamam genelde şiddete %95 maruz kalan hep kadınlar oluyor, ama bu ilişki işlerinde erkeğin de cebi maddiyatı yanıyor nafakası var belası var. Varda var yani. Cinayet veya bu tarz şeyler daha kötü farkındayım Allah kimsenin başına vermesin, ama erkeğe de hiçbir şey olmuyor gözle bakılamaz. Boşanmak ne kadar sıkıntılı bir şey biliyor musun? Ve bu cinayetlerin en büyük sebebi Türk kültürüdür kız isteme merasimidir. Kadına 8 tane 20 gramdan bilezik isteniyor doğuda da başlık parası mevzuları var hala, kadını mal mülk arsa gibi değer biçiyorlar sanki kadını satın alıyormuş gibi o kadar altını tak ev al evine getir evin eşyalarını da erkek yapıyor, daha sonra boşanma davası açılınca böyle psikopat erkekler de nasıl benden boşanırsın sana o kadar yatırım yaptım düğün yaptım altın bilezik taktım diye her türlü işkenceyi ediyorlar. Yabancılarda bu merasim yok saçma sapan gelenekler yok ve yabancılarda kadın cinayeti evlilik nedeniyle değil en çok arkadaşlık flörtözlük yoluyla oluyor çünkü Amerika'nın kadınları da çok fazla gayrimeşru ilişkiler yaşıyorlar başkasından çocuk yapıyorlar. Yani bizim kültürümüzde de yanlışlar çok. Altın dediğin dünyanın parası olmuş artık. Cinayetler bundan da kaynaklanıyor olabilir.
bunu yapanın elleri kırılsa, ya da her suçlunun adil cezası verilse bunlar olmaz, ülkede canavar dolu, bozuk tiplerden uzak durun, düzelir umuduyla konuşmayın sakın
Biz Berk ve Şenay, bu fotoğraf ve anlattıkların içimizi acıttı 💔 Böyle bir şiddetin karşısında öfken çok haklı, hissiz kalmak zaten mümkün değil 😔 Erkekliğe, ikili ilişkilere dair güveninin sarsılması da çok normal. Ama unutma, sorun “erkek” olmakta değil, bu düzeni ve şiddeti üreten zihniyette. Yalnız hissetsen de senin gibi düşünen çok kişi var 🕊️
Çok kötü geçmiş olsun umsrım yapan daha ağırını çeker ama sonuç olarak yaptığı yapılmış kalıcak kızım olursa ne olursa olsun koruyacağım oma da kendini korumayı öğreticem insan sçemeyi de