YouTube üzerinden denk geldiğim yayında Hasan Can, Acun Ilıcalı ile anlaştığını ve Exxen içinde kendi içeriklerinin de olacağını söyledi. Başka platformların da ona teklif götürdüğünü ama kendi izleyicilerinin daha uygun maddiyatla onu izleyebilmesi ve daha rahat içerik yapabilmesi açısından Exxen'in en uygun platform olduğunu dile getirdi.
Hasan Can Kaya Exxen ile anlaştı, Konuşanlar programını parayla izler misiniz?
Konuşanlar programını uzun süre takip ettim ve severek izledim. Fakat paralı olması açıkçası izleyici kitlesini epeyce etkileyecek ve zaman içerisinde izlenme sayılarıda düşecek gibi. Ben izlemeyi çoktan bıraktım 😂
Herkesin güldürmek için yalan dolan anlattığı samimiyetsiz insanların buna güldüğü ama kurgularının bazılarının çok güldürdüğü doğru. Ama en son izledikten sonra soğudum kadına kalk git dercesine bir tavrı vardı ve hep aynı şakaları yapıp durdu zaten o yüzden para verip izlemem zaten gülecek bir çok şey varken acuna para mı kazandırıcam.
Severek takip ettiğim bir programdı ama kalkıp dijital olarak seyretmeye devam ederken ücret ödeyeceksem, bilete para verip gidip seyretmeyi tercih ederim...
Ah acun ahh prim. exe gene çalıştırdı tolga çevik aldı sosyal medya ünlüleri aldı ceza Sagopa (daha belli değil sanırım) aynı projeye soktu çok güzel bir saha ekibi var