Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın, sevgilisi Seçil Gür'ün "Beni ne kadar seviyorsun" sorusuna verdiği yanıt, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
Serdar Ortaç'ın şahsi Instagram hesabından attığı bir videoda Serdar Ortaç'ın bir süre düşündükten sonra : "Bir aslanın ormanda aylarca aç kalıp bir antrikot yavrusunu görüp kıyamadığı için yememesi kadar." cevabını verdi.Antilop yavrusu demek yerine antrikot yavrusu diyen Serdar Ortaç sosyal medyada gündem oldu.
Ben senin rüzgarın savurduğu saçlarından burnumu sızlatan kokunun aklıma gelişini seviyorum... İlk gördüğüm anda gözlerine dalışımı, konuşmayıp öylece kalışımı seviyorum...
Zaman zaman nefret ettirişlerini Gıcırdattığın dişlerini Bitmek bilmeyen işlerini bile seviyorum.. Yaptığın yemeği anlatırken Şımarışlarını Çikolataya olan aşkını Sinirlendiğinde ki o taşkını bile seviyorum.. Gözlerinin renginden çok altında ki çukuru seviyorum. Öpmekten çok dudağında ki gülüşü. Fiziğinden çok o sağlam duruşunu seviyorum... Serdar Ortacın kıyamadığı antrikodu seninle gömerken Yarasın koçuma, Aslan bu aslan koç mu koç diye övüşlerini seviyorum...
Her ne kadar şarkıcı, besteci vs olsa da fakir mahalle çocuğu, meslek lisesi torna bölümü mezunu. Yanlış kullanabilir bazı kelimeleri. Buradan adamla dalga geçmek doğru değil.
Bu kadını canlı gördüm güzel değil Chloe gibi taş hatunu bırakıp bunu mu bulmuş 🤮 Hem Chloe için de onu çok sevmiştim diyordu geçen programda. Kalbin dört odacığının dördü de dolu maşallah Serdar abimizin 😂
Ben seviyorum Serdar Ortac'i. hile hurda bilmiyor, gelisine konusuyor adam. Gecmiste bir takim hatalari oldu tabii ( Ahmet kaya olayi) gene de cakal degil , sempatik bence
Hayvanların sevgilerini gösterme şekilleri. Yapacak bişey yok tabii :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu kelime yanlışligini elestirmeyelim dalga gecmeyelim lütfen.. adam uzun yıllardır ciddi sağlık sorunlariyla mücadele ediyor.. biraz anlayışlı olalim lütfen.. bye