Lükse düşkün birinden sağlıklı ve uzun süreli ilişki çıkar mı?⚡

Lükse düşkün birinden sağlıklı ve uzun süreli ilişki çıkar mı?⚡

Lüks güzeldir ama lüksün bile bir dozu vardır bunu istemenin bile bir dozu vardır ama lükse düşkün insanlar memnuniyetsiz olurlar memnuniyetsiz bir insan benim memnun edemez Ben de onu memnun edemem böyle birini hayatıma almam.. bazen var olanla yetinmek en güzelidir en mutlu edenidir..
İnsan öğrenebilen ve gerektiğinde ama mecburiyet'ten ama tavsiye üzeri veya zorda olan insanların halini görmesi durumunda vb. düşünerek esas doğrular üzeri israf düzeyinde maddi, cismi, huysal olarak düzelebilir. Ancak bahsettiklerim üzeri yönlendirilmesi ve uzaktan onun gözlemlenmesi'de gerekli. Ne derler : ne oldum değil ne olacağım denmeli. Zirve'den yere çakılan, yerden zirveye çıkıp yerdeki halini'de unutmadan zirvede kalan insanlar Allah''ın izni ile var ve var olmaya'da devam edecek..
Gerçekten yüksek düşkün birinden sevgili olmaz eş olmaz Niye biliyor musun Çünkü o 3 gün sonra maddi olarak zor durumda kaldığında seni anlayacak kapasitede bir insan olmaz Sadece kendi çıkarları ve kendi menfaatleri uğruna birlikte olmayı tercih eder ve en kötü bir maddi çıkarın bittiği zaman ve sen herhangi bir zora düştüğün zaman yanında olmak yerine şikayet etmeyi tercih eder O yüzden istemezdim Aza kanaat etmeyen şükretmeyenle iş olmaz
Lüksten kasıt, kibirle beslenen gösteriş budalası bir yaşam tarzıysa eğer hoş karşılayamam, uyum sağlayamam. Ancak insan her şartta ve her durumda kendi lüksünü kendisi yaratabilir. İmkanlar el verdiğince yaşadığı yeri hem rahata, hem göze hitap edecek şekilde estetik bir hale getirmeye gayret etmesi takdire şayan olur ki böylesi bir lükse düşkünlükse kasıt tamamlanmış oluruz.
Lükse düşkün olabilir ama mesele lüks değil, önceliklerin ne olduğu 💅✨ Eğer her şeyden önce para, gösteriş, marka takıntısı geliyorsa orada uzun vadede duygusal açlık yaşanabiliyor. Ama hem lüksü sevip hem de değer, sadakat, emek bilen biriyle ilişki gayet yürür. Yani karakteri belirleyici bence, cüzdanı değil 🙃 Senin için kırmızı çizgi ne olur böyle bir tipte, neyi asla tolere edemezsin? 💭💘
Cevap
66Cevap
Bence olmaz ya gözü yükseklerde olmasın
Hayır olmaz böyle birinden
Hayır sevmem öyle insanı.
Kendi lüksünü kendi sağlıyorsa karışmam. Ama bana lüks hayat sunan birini bekliyorum diyen biri, daha lüksünu bulunca ona gider. Artık Kimse sevgiden saygıdan bahsetmiyor ya. Varsa yoksa para, güç, güzellik/yakışıklılık. Iki taraf da çok bencil artık.
iki taraf da duskunse olabilir dicem de;
yazarken aklima geldi bi arkadasim var kendisi bit pazarindan karisi gucciden giyinir. bu kucuk bir ornek sadece. 2 tane de cocuk var yillardir gayet mutlu mesutlar maasallah. Allah bozmasin diyelim tabi.
Ama bana olabilecegini hic sanmiyorum 🙃
bence lükse düşkünlük ve sağlıklı ilişki birbirinden farklı şeyler. birinin maddi konularda gözü doymuyor olması, diğerinin ise tutumlu ve planlı bir yaklaşım sergilemesi, ikilinin uzun vadede anlaşmazlık yaşamalarına neden olabilir.
Kendi lükslerini karşılayabiliyorsa sorun yoktur. Ama sürekli benimleyken kendini başkasıyla kiyaslayip zamanı zehir ederse sorun olur , bunun bunu var bizde neden yok gibisine isyanlara girerse yani... Ama ben istemem yani herşeyin fazlası zarar
Dünya lüxe uygun bir yer değil. toplumda azaldı. çok limitli bir zümre tüm parayı elinde tutuyor. Napsın adam 100 kadınla evlenip. Evlenip napsın hatta... sevgili şekilde takılır bırakır günlük.
Bence yeri geldiğinde insan soğan ekmekle de mutlu olabilmeli. İmkan var güç yetiyorsa canım cicim olmayınca caz cuz ediyorsa yok. İstemem eksik olsun.
Lükse düşkün olabilir doğal. o çoğu insanda var. Ama gösteriş içinse ve görgüsüzse öyle birine katlanamam. yani hem neyi nereye harcamayı bilmiyor, hesabı kitabı yok hemde görgüsüz. Çekilmez , olmam.
lüks şeyleri kendi alacaksa neden sorun olsun ki? bende onun parasıyla kendime lüks şeyler alırım.
Lükse düşkünlük, rahata düşkünlük, iyi olanı istemek ne zamandan beri sorun, yorumlara baktım da buyrun mezara yatın
Lükse düşkün erkek çok çalışıyor. Bu durumda maddi olarak çok rahat edersin ama adamın yüzünü de pek göremezsin
Lüksü sevmek kolay, o hayatı kurmak emek ister.
Bu hayata yakışır bir gayreti de olmalı.
Lüksü seviyor olabilir ondan problem yok ama insanları aşağılayıp kibre bürünürse direk ayrılırım...
Şimdi lükse herkes düşkün. Parası varsa istediği kadar düşkün olabilir
Lüks yaşamının tamamını benim sağlamamı beklemiyorsa, kendisinin de lüksü varsa, birlikte yaşayacaksak olur. Ama ilerisini gerisini düşünmeden sürekli para harcatandan yoldaş olmaz.
O lüksü karşılayacak kadar serveti, servetini yönetecek kadar zekası varsa sorun olmaz.
Gelir gider dengesini tutturup gelecek yatırımı yapıyorsa olur. Aksi halde bir mok olmaz ondan
Sevmem o tip insanlar bir şeyden mutlu olmayan tipler genelde.
Bana olmaz. Gerçek olmalı, sade ve kadın gibi kadın olmalı.
Lüks düşkünü değilde benim standartlarıma uygun biri olursa daha iyi olur.
Gösteriş budalası biriyle zaten olmam. Maddi imkanlarıyla var olan biri hiç olmasın.
Gösteriş ve şatafat, cahillikten kaynaklanan aşağılık kompleksini örtme çabasıdır.💁♀️
iki tarafta düşkün ve bunu karşılayabilir ise çıkar
Onun yanında rahatça küfür de edilmez şimdi istemem. 😃
Bende zaten lüks yok, o yüzden sevgili olamaz benimle nxnsnz
Lüx yaşam tarzı bunu anlarım fakat gösterişe karşıyım
Olur onada varız bi kart daha patlatırız nolcak 😵💫😤😔
Lüks sevmem
Sevenle zaten anlaşamayız
Rahatlık forever
Ben de düşkünüm belli bi mantık dahilinde. O da öyle olursa çok iyi olur
Benim için problem degil çok şükür olabilirim seversem maddi konu benim için engel degil
Of hiç sevmem dış güzelliğe veya paraya fazla düşkün olan adamları en nefret ettiğim erkek tipi bu kesinlikle
Lükse düşkün olması sorun değil, ama hayatındaki önceliği sadece 'gösteriş' ise orada gerçek bir bağ kurmak zor olabilir.
Parası varsa lüksüne abartmadan bakmadım ama aşırısı ve gösteriş hoş değil
Ben lükse hiç düşkün değilim. Lükse takıntısı olan biriyle de birlikte olabileceğimi sanmıyorum
Kendine mi çevresine mi
İmkanı var mı peki bu lüksü karşılamaya
Bana olmaz ama başkalarına bişey diyemem
Bana hic olmaz cünkü benimde yüksekte gözüm olmadi yok.. azla yetinmeyi bildim herzaman..
Olabilir
İmkanı varsa iselükse de düşkünse niye sevgide olmasın ki yani ama sana da değer veriyor mu o var yani yani Tek kendimi düşünüyor
Lüksü birleştirirsek olur
Olmaz maalesef
Olur ben de severim bana da alsın lüks şeyler
O tür şımarık kızlarla isim olmaz
Lüksü karşılayacak imkanı varsa sorun olmaz
Zor lükse düşükün biri ile sevgili olmak
sınıf arkadaşı bile olmaz o tipten.
Kaliteye düşkünlük çekicidir
Olurdu ama artık olmaz
Olmaz garibaniz bea edimiz ne budumuz ne
kesinlikle olamaz
Aşırı lüks sevmeyen biriyim zaten.
Bir tık sanki bende de var 🤭
Hayır olmaz uzak dururum
boş ver, kimin umrunda.
Her şeye alışık olması en güzelidir.
Gösterişten uzak lüks olabilir imkânlar dahilinde.
Olmaz öyle birini memnun etmek zordur
Olabilir. Niye olmasın
Ben samimiyet insanımıyım şahsen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?