Ünlü oyuncu Ellen Page, transeksüel olduğunu ifade ederek ismini değiştirdiğini duyurdu. Page'in sosyal medya hesabından duyurduğu yeni adı Elliot, Twitter'da trendler arasına girdi.2014 tarihinde Las Vegas'ta gerçekleştirilen bir LGBTİ gençlik konferansında "Saklanmaktan yoruldum" diyerek eşcinsel olduğunu söyleyen oyuncu, bu defa trans olduğunu ve adını da Elliot olarak değiştirdiğini duyurdu.
Page ayrıca, "Bu yolculuğumda beni destekleyen muhteşem insanlara karşı minnet duyuyorum. Trans topluluğunda pek çok kişiden etkilendim. Cesaretiniz, cömertliğiniz ve bu dünyayı kapsayıcı ve şefkatli bir yer yapmak için durmadan çalıştığınız için teşekkür ederim. Daha sevgi dolu ve eşit bir toplum için her türlü desteği sunacağım" ifadesini kullandı. (Ntv)
Maskülen giyim tarzı ve vücut diliyle bunun zaten sinyallerini veriyordu, beni çok şaşırtmadı. Kemikli yüz hatlarıyla yeni cinsiyetini taşımak zor olmayacaktır...
Şimdi çocuk sahibi olacak mıdan tut da binbir türlü mesele konuşulur hakkında. Kadının kimle yatıp kalktığı, kimi sevdiği, ne giydiği herkese dert olur. Açıklayabildiği için onunla gurur duydum, saklaması gerekmediği ve kendine güvenecek kadar dik durabildiği için de mutluyum.
Çok konuşmazlar bence sonuçta kadın yabancı orda bile bu tarz konularda homofobik ya da transfobik olmaları çok komik geliyor bana sonuçta araştıran bir toplum dan bu beklenemez
Tıbbi olarak birçok insan genetik sorunlardan dolayı erkek doğup fizyolojik olarak kadın veya kız olarak doğup fizyolojik olarak erkek gelişimi gösterebiliyor. Muhtemelen böyle bir durum vardır. Her ne sebeple yaptıysa kendü vücudu ve geleceği için en doğru seçimi yaptığına inanmış ki bu kararı almış. Kendisi için hayırlı olsun.
Bu dediğini Louis , diye bir komedyen var biliyor musun bilmiyorum ama ilk sevgilisini ilkokul da yapmıştı ve kız sonradan başka erkekle birlikte olup ilkokulda ayrılmıştı onla ve en iyi arkadaşlarından birinle sevgili olmuştu kız ve erkeği yani Louis in ilkokul arkadaşını yıllar sonra mezuniyet balosunda görüyor yıllar sonra yapılan mezuniyet balosunda ve sevgilisini çalan erkek şu an kadın olmuştu ve Facebook ta trans olanlar hakkında konuşuyordu çok garibime gitmişti demişti bunu diyince aklıma o geldi
Trans biret demek bile hiç hoş değil. Saççma, rahatsız edici ve zorlama tanım. Birey zaten bireydir. Transseksüel olması onun bireyliğinden ne bir şey götürür, ne de bir şey getirir.
Herkesin hayatına kimse karışamaz 🌈 ayrıca herkes kendi tercihi demiş, bu bir tercih değil bilginize 🌼
0|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Operasyondan önce bir gece benimle birlikte olsaydı keşke son kez kadın kimliğiyle güzel bir final yapardık gecenin sonunda kararını bile değiştirebilirdi belkim yazık oldu gül gibi bir klito dan daha olduk lanet olsun 😂😂😂
0|0
5|1
Görüş sahibi
1 ay
Neyse yeni kimliğinde başarılar diliyorum kendisine ellen de generesten 22 cm lik bir belden bağlama alsın ellenin belden bağlama koleksiyonu varmış 😂😂😂
Ohaaa. 1 sene önce burdan biri soru sormuştu sizi hangi ünlüye benzeyeyim diye beni bu kadına benzetmisti bende aa ne kadar baby face bi kadın demiştim megersem erkekmis. Ama yüzü çok tatlı ve baby face şaşırdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3230Açıklayabildiği için onunla gurur duydum, saklaması gerekmediği ve kendine güvenecek kadar dik durabildiği için de mutluyum.
Umarım her şey gönlündeki gibi olur.
Çok konuşmazlar bence sonuçta kadın yabancı orda bile bu tarz konularda homofobik ya da transfobik olmaları çok komik geliyor bana sonuçta araştıran bir toplum dan bu beklenemez
Bu dediğini Louis , diye bir komedyen var biliyor musun bilmiyorum ama ilk sevgilisini ilkokul da yapmıştı ve kız sonradan başka erkekle birlikte olup ilkokulda ayrılmıştı onla ve en iyi arkadaşlarından birinle sevgili olmuştu kız ve erkeği yani Louis in ilkokul arkadaşını yıllar sonra mezuniyet balosunda görüyor yıllar sonra yapılan mezuniyet balosunda ve sevgilisini çalan erkek şu an kadın olmuştu ve Facebook ta trans olanlar hakkında konuşuyordu çok garibime gitmişti demişti bunu diyince aklıma o geldi
Saççma, rahatsız edici ve zorlama tanım.
Birey zaten bireydir. Transseksüel olması onun bireyliğinden ne bir şey götürür, ne de bir şey getirir.
Geçen sahile yürüyüşe gittim travestinin biri arkamdan "Şşşt, yakışıklı" diye kovaladı allahtan götü kaptırmadık ya.
ayrıca herkes kendi tercihi demiş, bu bir tercih değil bilginize 🌼
Neyse yeni kimliğinde başarılar diliyorum kendisine ellen de generesten 22 cm lik bir belden bağlama alsın ellenin belden bağlama koleksiyonu varmış 😂😂😂
Zaten kadındı sonradan erkek olmuş
O eski fotoğrafı kadından erkek oldu bu kadını ben lezbiyen sanıyordum