Ermenistan’a destek veren Kim Kardasihan için ‘Kameralara göstermeye alışık olduğu ve hepimizin yakından tanıdığı bir kaynağı var dedi. Bunun üzerine bir çok destek yağması ile birlikte sitem dolu sözcüklerlede karşılaşıldı. Deniz Çakır Ana Haber sunucusu için “Bu ne avam yakışıksız bir üsluptur... dedi. Sizin görüşünüz ne? Ben Ece Üner’i seven biriyim birçok konuşmasına denk geldim işini hep layığı ile yaptığını düşünüyorum ancak bu kadar kadın haklarını eşitliği savunmasına rağmen Kim ne kadar Türk düşmanı olsa bile bedeni üzerinden eleştiri yapmasına şaşırdım doğrusu..
Sizce Deniz Çakır haklı mı? Ece Üner’in bu tarz konuşmasını doğru buluyorsunuz?
Kadın hakları, yok kadın hassasiyeti diye diye ırklarından, vatanlarından, topraklarından ödün verecek zihniyete sahip bunlar. Vatana, toprağa, bayrağa uzanan dilin cinsiyeti olmaz. Zira Ermeni kadın daha öncede Türklük karşıtı ve suçlayıcı açıklamalar yapmıştır.
Haklı değil Ece Üner ekranda kimsenin söyleyemediği şeyleri söylüyor bu yüzden dikkat çekiyor. Deniz kendine baksın daha dün başörtülü kızlara saldırıyordu. gicik oluyorum ona
ben şuna inanıyorum ve azerbaycan vıdeosunu paylastım destekledım her zamanda desteklerım ama bır televızyon kanalının karsısında bınlerce aılenın ızledıgı kanaldan ustu kapalıda olsa bel altı konusması dogru degıl belkı denız cakır bunu kastetmıstır ayrıca goruyorum twıtterden denız cakıra saldırıyorlar bu da dogru mu degıl yanı herkes dfıkrını soylemek zoruna ozgur sınrıı gecmedıkce
Ece Üner çok iyi demiş Deniz Çakır sana mı kaldı her platformda Türkiye karşıtı açıklama yapan Ermeni faşisti Kim Kardashian'i savunmak? Ermeniler Azeri sivilleri öldürdü bu olay böyle başladı yıllar önce katliam yaptıkları Azerbaycan toplarını işgal ettikleri gibi bugünde yapmaya çalıştılar.
Deniz çakır haklı. durumu kahvehane geyiğine çevirmek hoş değil. he ben derim sen dersin ama ana haberde böyle bir şov gereksiz. Daha dolu daha mantıklı argümanlar sunmalı. Haklı olduğu bir konuda bile g. t möt mevzusu yapması saçma olmuş.
Deniz Çakır çok haklı. Ece Üner 'in konuşması tam bir rezalet. Hem konuşma tarzı olarak rezalet hem de konusu itibariyle rezalet. Türkiye savaşa destek vermemeli, barış için arabulucu olmalı. Zavallı Ece Üner
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Deniz çakır kim bilirkişi felan mı? Bu tiplere prim verenler düsünsün