Asena keskinci Sizce haklı mı?

Düşünün, bir çocuksunuz ve etrafınızda hem sektörden büyükleriniz, hemde rol arkadaşlarınız var. İddia ettiği şeylerde yaşadıkları "Çocukluk" ta yaşamış. Ve çocuklar en ufak bir şey bile olsa birine anlatır, ağzından bile kaçırır yanlışlıkla. Asena yıllar sonra bi anda çıkıyor ve rol arkadaşı hakkında "büyük iddialar" Ortaya koyuyor. Ve bu iddiaları anlatırken araya " Oynadığı diziyi " Patlatıyor. Hadi diyelim bu anlattıkları hepsi doğru. Neredeydin bu zamana kadar? Neden bahsetmedin birine? Yardım almadın büyüklerinden? Geldi bi anda bütün dikkatli üstüne çekti, sonra da herkes olayları anlamaya çalışırken, Pat, dizisi çıktı piyasaya. Ne oldu şimdi? Bahsettiğin iddialar nereye kayboldu? Sen bunun acısını çekerken nasıl dizi çektin mesela? Şunu söylemek isterim ki, Evrim Akın çok büyük bir günah keçisi oldu. Ben şahsen Evrim Akın'ın böyle bir şey yaptığına inanmıyorum. Asena da çıktığı böyle bir diziyle, kendi karakterini, kişiliğini ortaya koymuş oldu. Ortada çok büyük bir iftira var. Ya da ikisinden biri çok büyük yalan söylüyor. . .

Asena keskinci Sizce haklı mı?