Ben mimarlik ogrencisiyim 5 ay once babami kaybwttim ve babam icin okudugum bir bölümdü gerçekten sevmedigim bi bölüm bende kendimi hala toparlayamadim zaten ne oldugunuda anlamadim hocada gelmiş diyorki babanizin dedenizin ölumu ödev yapmaniza engel değil siz ölmedikče çalişacaksiniz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hocana selam söyle kendisinin robot olmadığının idrakına varsın ne bu show must go on halleri tavırları?
Yorumlardaki vicdandizlar peko
Onlar ne biliyor musun bacım daha hayatta ölümün gerçek yüzü ile karşılaşmamış şanslı insanlar. Yaşarlarsa o çaresizliği anlarlar.
Çok degil bir gun
Başın sağolsun bu arada
Teşekkür ederim insanlar saniyorki 5 ayda geçiyor 😂
Onlari takma onlarjn basjna gelse baslarini kaldiramazlar bu arada basin sagolsun. Hoca çok bos konuşmuş dinleme onu bu kafayla ödev yapacağını sanmıyorum içimden hocaya bi tane cakmak geldi böyle insanlar tam bi canım boş konusuyo
Hoca hiç acı yaşamamişki diyorki annem babam yogun bakimdayken maket yaptim buyuk marifetmiş gibi anlatiyor
Demek istediği hayattan kopmayın ama deme şekli sıkıntı
Hayattan kopmayacagimizi biliyoruz ama biraksada uzulsek mi her şey iş mi ailem yokken para kazansam ne anlami var
Üzüntü böyle düşünmeni sağlıyor ALLAH sabır versin umarım.
Hiç birini kaybetmedin değil mi
Abimi kaybettim en yakın arkadaşımı vs acıları kapistiracak değilim ama herkesin derdi kendine büyüktür.
O zaman gitte duygularini yaşa içine atma
Ne halde olduğumu bilmediğin için bunları demen normal yine de sağ ol.
Eğitimde ter dokmezsen savaşta kan ve gözyaşı dökersin hakli bence
Her şey eğitimmi yani robot gibi acı da mi çekmeyecem ne bicim hayat vu
maalesef böyle iyi bir eğitim ile güzel bir kariyer in olur
Babam yoksa bir anlami yok
Ailem yoksa sokayim ben kariyere
Kendi ailen için baban annen Kendi ailesi icin çalıştı yani senin için sende kendi ailen için çalışacaksın yani doğmamış olan çocuğun için
Gerçekten anlamiyorsun
Anlıyorum seni hissedebiliyorum duygularini tek basina yalniz caresiz hissediyorsun kimin için çalışacağım diyorsun ama tek başına caresiz değilsin sende doğmamış olan bir ailen var
Belki yarin ölücem şu dünyada aptalca ders çalişmaktan başka hiçbirnşey yapmadan ölmüş olucam
Peki ya yaşar san ne ilacak doğmamış olan ailene ne miras birakacaksin hayati boyunca annem ev hanimligi yaoti evden dışarı cikmadi mi diyecekler
Bir sistemin kölesiyiz farkinda degilsin
Egitim almadan ameliyat yapmayi vs ogrendinmi dogustan bir yetenegin mi var organlarin nerde oldugunu dogustan biliyor musun peki
Neyim ben doktormu
Ben egitimsizligimi destekledim abi robot gibi yetiştirilen bir nesilden bahsediyorum
Farkinda insan devamli neslini bilgi ile gelistiren bir varlik bir onceki nesilden alinan bilgiye bikgi katar bir sonraki nesle iletir 5 milyon yillik bir sistem bu robotlasma dedigin ne yapacaksin fıçı filozof u gibi robot olmayacagim deyip büyük iskendere güneşime gölge olmamı diyeceksin
Ya ne alaka ne alaka adam gibi olani idrak edeyim yeter bunun için her gun odev dayatmanin mantigi ne benim bu kafada yapacagim odevler çok mu iyi olacak
Ben çok devremi gördüm annesi babası ölüp cenazesine gidemeyip çatışmaya giden biz bu kafa ile hayatimiz için çatışıyor uz sen alttarafi iki odev mi yapamacaksin
Beni niye onlarla kiyasliyorsun allah aşkina bak kardeşim sen beni anlamiyorsun bende seni anlamiyorum uzatmanin bir anlami yok kiyaslaman bile çok saçma
Nasil saçma 5 ay olmuş senin artik baban için azmetmen gerekiyor çalışman gerekiyor
Çalişirim ama hergun olmasi beni boguyor insan az nefes alir
Ben geçen dönem finale çikipt geçtim dersi ama ne bileyim bu dönem bir tiksindim bir midem bulanir anlatamam
Anlıyorum ama az daha sabret
Ne yapcam yetişmiyor aslinda yapmayada çalişiyorum ama içim sıkıldıği için yapamiyorumda
Bu askinda uzerine gitmen için güzel bir sebep biliyor musun söyle bir ornek vereyim bir dersi calisirken bir anda bosluk olur herşeyi unutmuş gibi olursun ya asil o anda herşeyi beynin algilamistir bu sebeple icinin sikintisinin uzerine git git ki daha rahat aş bu durumu
Deneyecem bakalim
Dene ama bu sözü unutma eğitim meydaninda ter dokmezsen savasta kan ve gözyaşı dokersin
Bizimkiler egitimi aşmiş ticarete dönmüş emin ol
Son seneleri idare et 2023 ten sonra bu ticaretciler in saltanati bitiyor
Bu kadar ödevi cidden egitim için vermiuorlar ne kadar çok ogrenci birakirsak o kadar çok para diye veriyolar bende ozel bi okulda tam bursluydum ama agir gelmeye başladi hep kalacam baskisi var kalirsam o parayi ödeyemem
Hmm onlar şerefsiz cidden yaşar üniversitesi nden biliyorum oradakilerde hep böyle yapardi o yüzden dikkat et bunlar egitimci degil cidden kaçıncı sinifta sin sen
3. Sinifim isyanimi anlamişsindir umarim 😅
Anladım az daha sabret bir yilin kalmış not ortalaman yuksektir galiba zeki olduğuna gore kaç şu anda
Ortalamam 2.60 sebebi ne biliyor musun kizin teki çikti benim projemi çaldi dedi işte sirf ahşap kullandim diye hocada olabilir ahşabi biz icat etmedik dedi ama dusuk verdi birde geçen dönem sinavima 0 girmişlerdi ya ondan dolayi duşuk bide 20 yaşindayim
0 girdiler jurime çunku koronaydik babam yogun bakimdaydi karantinadaydik yani gidemedim onlarda sen gelmedin diyip 0 verdi
Hmm böyle şeyler çok oluyor ozelde salla nitirmeye bak hangii üni senin
Dogru soylemis
70 senelik hayatimizda ölüm varken bile çalişmayi destekliyorsunuz yazik size
Arkadaşım adam o anlamda söylememiş Yani sürekli çalışsın sürekli bir şeyler öğrenirdi demeye getirmiş laf sen oraya mecazi olarak bak
Benim babamin öldugu gun sinav yaptilar gelmedim diye 0 verdiler iş hayatinda vicdan kayip mi oluyor ben anlamadim
Öyle bir şey yapamazlar neden itiraz etmedin
Ettim ama yardimci olmadilae
Onlarin ben a... kym ya oyle ismi olur
Oluyor işte beni hayattan soguttu bu okul
Eger bu lafi sana babanin vefatinda o sinav zamank soylediyse o hocanin anasini dikiym ben
Yok yeni söyledi ben bu dönem biraz topalladim çunku ben ailemle yaşiyordum babam öldü kardeşlerimle annem memlekete taşindi bende tek kalinca ister istemez depresyona giriyorum
Haklı bence
Niye hakli
Her ne olursa olsun sorumluluklarını bilip mücadeleye devam etmek gerek
Şu dunyadaki amaç ne peki iş mi sorumluluk mu yoksa ailemi
Tabiki aile işte o yüzden mücadele vermelisin
Farkinda degilsin ama ailen için çalisirken saatlerini işe verip aslinda onlarla hiç vakit gecirmemiş olman aci gerçegini goruceksin bir gun
Her an yaşıyorum ki bunu
O zaman ayni dili konuşmamiz lazdimdi
Aynı dili konuşuyoruz aslında da farklı kanallardayız algılayamıyorsun beni yaş kaç senin
20 ama sen robot degilsin her zaman ders çalkşmak ya da işe gitmekte zorunda degilsin
Doğru diyor
Ben öldükten sonra ödevi ne yapiyim
Bak bende tıp okuyorum
Bizimde hocalar öyle
Ne demek yani robot musun sen
Haklı
Neden hakli
Bir sorumluluğu üstleniyorsun 5 ay geçmiş üzerinden
Yaşamadigin ne kadar belli
Kusura bakma ben sadece fikir belirttim eğer toparlanamıyorsan okulunu dondura bilirsin
Fikrini empati yapabildigin zaman veyahut yaşadigin zaman belirt çunku beni anlaman için yaşamalisin