Sosyal medya üzerinden oyunculuk teklif etmek çok mu saçma?

Bir iş adamıyla görüşme yaptım 20.000 euro kaynak sağladım. Biraz da kitlesel fonlama ile birşeyler toplamaya başlıyorum. Yönetmen ve çekim ekibini hazırladım senaryo şu an yazım aşamasında. Oyuncu arıyoruz bütçeden dolayı ünlü olmayan oyuncu kriterimiz var. KS den bir bayanın profili hoşuma gitti yönetmen bayana sundum bunu onaylarsanız teklif edeyim dedim onayladı kıza yazdım durumu izah ettim senaryo hikayesini attım başrol teklif ettim. Kız nedese beğenirsin? Böyle bir sahtekarlığa inanıcak kadar aptalmıyım dedim engelledi beni :D
Oysa filmin galasına katılması için 5 ünlü ismi ikna ettim kız cağız nasıl bir fırsatı kaçırdığından habersiz.

Soru şu KS gibi biryerden oyunculuk teklifi gelmesi çok mu saçma?

Kız resmen 100.000 tl maaşı ve filmin hasılatının %8'ni elinin tersiyle itti. KS gibi biryerde herhalde 1.000.000'da bir böyle bir teklifle karşılaşır bir insan.

Kıza da hak veriyorum abazanın bol olduğu biryer sahtkarı çok ama insan en azından delil ister ne bilim ver çekim ekibinin ismini vs der. at kimlik kartının fotosunu der araştırır inceler sahtekar olan zaten bu delilleri sunmaz. Herneyse siz nediyorsunuz bu duruma?

Bu arada filmin adını şimdilik İDDİA olarak düşündük romantik komedi türünde. Çiftimiz iddiaya giriyor ve bu iddia ekseninde meydana gelen mizahi olaylar ele alınıyor 5-6 ay içinde çekimler başlar
Sosyal medya üzerinden oyunculuk teklif etmek çok mu saçma?