İnternet & Teknoloji Sosyal medya insanların dalga geçme yeri mi sizce? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok azıyla dalga geçmiyorlar!. Bunun sırrı nedir?KS için demiyorum!. Sosyal medya insanların dalga geçme yeri mi sizce? Cevapla Sosyal Medya Soruları Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tuna5261 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Herkes kafasına göre takılıyor kendine eğlence arıyor ondan böyle gibi gözüküyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu sormadım. Kimiyle dalga geçmiyorlar nasıl? Yorumla Tuna5261 +1 yıl Heee onu bilmiyorum valla Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Klavye başında kendini kral sanan çok oluyor maalesef 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Dalga demiyelimde ego tatmin etme yeri diyelim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimiyle dalga geçmiyorlar nasıl? Yorumla
yeniarkadaşın Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl sınırı bilindiği sürece eğlenceli bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Herkes kafasına göre takılıyor kendine eğlence arıyor ondan böyle gibi gözüküyor
Onu sormadım. Kimiyle dalga geçmiyorlar nasıl?
Heee onu bilmiyorum valla
Klavye başında kendini kral sanan çok oluyor maalesef
Dalga demiyelimde ego tatmin etme yeri diyelim
Kimiyle dalga geçmiyorlar nasıl?
sınırı bilindiği sürece eğlenceli bence
Insanlar zivanadan cikti yokki kalmadi
hayır değil
Çok boş yapan var maalesef