Aleyna tilki bu kızlardan 3-4 yaş daha BÜYÜK olmasına rağmen neden hala çocuk gibi davranıyor?

2000 liler 20 yaşındalar ve evlenip çocuk sahibi olan birsürü 2000 li var ,2000 liler yeni nesil değil ayrıca 2013 ve sonrası doğan alfa jenerasyonu yeni nesil! 1997-2012 arası z jenerasyonu ve 2002 li olarak ben asla yeni nesil olduğumu düşünmüyorum ama z kuşağıyım msn yi , yılan oyununu, ask fm i adım gibi hatırlıyorum. Bu kızlar Aleyna dan 3-4 yaş küçükler ve çok daha olgunlar ancak aleyna hala bebeklerle ve uzun çoraplarla takılıyor yazık kendisini rusya nın 12 yaş ortaokul çocukları zannediyor ve uzun çoraplarla pedofilileri baştan çıkarcağını sanıyor.. hiçbir pedofili 20 yaşında ki anne olacak aile kuracak genç bir kadından ya da adamdan ilgi duymaz! pedofililer 13 yaş ve altına ilgi duyar ve zaten çoğu ülkede cinsel rıza yaşı 16 dır. yani 30 yaşında ki bir adamın 17-21 yaşında ki kadınlara ilgi duyması onu pedo yapmaz! pedofili yi bu kadar normalleştirmeyin. pedofili 13 yaş ve altı ufak çocuklara duyulan eğilimdir ve asla kabul edilemez.
bu derin talu 16 yaşında liseli
Aleyna tilki bu kızlardan 3-4 yaş daha BÜYÜK olmasına rağmen neden hala çocuk gibi davranıyor?
bu malu trevejo 17 yaşında liseli
buda aleyna tilki 20 yaşında üniversiteli , diğerlerinin ablası
abi ben anlamıyorum bu kız mı sorunlu yoksa derin ve malu mu? hangisi normal?
katılıyorum 2000 liler yeni nesil değil , yeni nesil bu resimdekilerdir,2000 liler doğduğunda internet yoktu ama 2010 lular doğduğunda internet vardı
bence 2000 liler yeni nesil (hatırlatma tıpta ve kanunda 20 yaşında ki birisi 30 yaşında ki kişiye daha yakındır,10 yaşında ki birisine olduğundan)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
abcde