20 25 yaş arasındaki kızlar eğer 30 yaşındaki biriyle birlikte olmazsa olgun değilmidir.
Az önce burda gördüm kız 22 yaşında 30 daki adam buna yürümüş kızda şunu sormuştu bu cesareti nerden alıyolar diye bu yaş farkını ima ederek ve bunun için linçlendi yok işte çocuksun sen olgunlaşmamışsın gibisinden
Az önce burda gördüm kız 22 yaşında 30 daki adam buna yürümüş kızda şunu sormuştu bu cesareti nerden alıyolar diye bu yaş farkını ima ederek ve bunun için linçlendi yok işte çocuksun sen olgunlaşmamışsın gibisinden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir erkek nasıl ki 8 yaş büyük bir kadınla olmak istemezde, kadın da 8 yaş büyük istemeyebilir. Yakın yaşlarda olan insanlar daha iyi anlaşır.
Ya tamamda baksana diğer kız 8 yaş farkını normal bulmadığmız için nerdeyse bize yobaz dedi
İstediğini desin, kendi fikri.. bana göre çok fazla fark yanlış. 4 yaşa kadar normal karşılarım sadece.
Tamam da aradaki sekiz yaş çok normal bişey. 20 yaş ya da 30 yaş fark yok kızın zekası fazla gelişmemiş galiba.
8 yas fazla
Knk herkeze göre normal olmak zorundamı 8 yaş farkı
8 yaş abartılacak kadar büyük bi fark değil. Fazla abartıyorsunuz.
Bana göre 10 dan sonrası sıkıntı diğer insanları bilemem 20. Yüzyıldayız. Sekiz yaş çok normal karşılanıyor artık
Kime göre neye göre
Kendime göre diyorum orda kocaman BANA GÖRE yazıyor algı bozukluğu mu var?
Bana göre 10 dan sonrası sıkıntı diğer insanları bilemem 20. Yüzyıldayız. Sekiz yaş çok normal karşılanıyor artık
Bunu sonra gördüm knk
Yobaz da demedim size. Lafı başka yerlerinizden algılamayın
20. yüz yıldayız sen demesende düşüncelerin öyle diyo ve tanımadığın birine zekası fazla gelişmemiş galiba dedin.
Galiba 8 yaş farkını normal görmeyen herkes senin için canım artık
Boş konuşup canımı sıkma. Bebe gibi uzatma konuyu
Canım=zekası az gelişmiş
Kb uygulama canım yazdı
Kezbanmısın knk insan gibi cevap veriyorum sana
Coldfire224 bosverr herkes istedigini dusunsun
Sürekli kanka diyip durma çok itici oluyorsun. Demediğim bişey hakkında üzerime iftira atarsan başka bi yorumda emin ol kezbandan beter olurum
Konuyu fazla uzatma bence kendi fikrimi söylemek niye bu kadar battı size anlam veremiyorum
İftira atmadım sana dikkatli oku uzatmak değil ki amacım sen yargılıyosun sölediğin şeylerle bende sana cevap veriyorum kırıldıysan özürdilerim ama yanlış bişey demedim.