Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Enes Batur kadar zengin olamayacağınızı ilk öncelikle kabullenin. Zaman Elimizdeki telefondan akıyor gündem telefonda olandan belirleniyor kitleler artık oradan etki altına alınıyor. E bu dijital çağa da ayak uydurmak gerekiyor ve kabul edelim artık sosyal medyadan daha fazla para kazanılıyor.
00 Yorumla
Paylaşım yaparken konunun içeriğini bilmek gerekir. Paylaşmış olduğu çember helikopter pisti değil "Daireden son çıkar kazanır" adlı video serisi için hazırlanmış. Kendisi de insanların bu bakış açısından sıkıldığı için artık onların görmek istediği gibi anlatarak, trol yapmıştır.
10 Yorumla
- +1 yıl
Böyle salak videolar çekip zengin olacaksam hiç olmasam da olur yani.
Zira bence saygınlık paranın önünde gelen bir şeydir. Saygınlığın yoksa zenginlik neye yarar.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
71Cevap
Magazin konusunda 854 cevap paylaştı. Lüks aracıyla ilgili çıkan haberleri ti'ye almaya çalışan Batur bu görüntüyle bir gönderme yapmıştı. Ancak evine helikopter pisti yaptırdı haberleri sonrası Batur yeniden bir açıklama yaparak "Tabii ki helikopter pisti değildi ama şakam anlaşılmamış. Bu beni üzdü. Daireden son çıkan kazanır videosu çekiyoruz bu pist o sebeple var" dedi.
https://www.mynet.com/enes-batur-evine-helikopter-pisti-mi-yaptirdi-sakam-anlasilmamis-293781-mymagazin
güya helikopter pisti değilmiş43 Yorumla- +1 yıl
Ben hayatın adaletsizliğini sevmiyorum. Bir tarafta kaç sene okul okuyup mezun olup iş bulamayan insanlar var. Diğer tarafta okumasına gerek bile kalmadan istediği her şeye sahip olan zengin birisi var. Burada adalet olmuyor, haksızlık var.
Niye o öyle de, biz böyleyiz...20 Yorumla u
+1 yılUmurumda değil isterse ada satın alsın. zaten bu tip insanları siz paylaşmassanız haberim bile olmuyor. ama her youtuber olan zengin olcak diye bir şey yok. benim 100 bin abonem var daha para kazanma özelliğim açılmadı bile. yani Düzenli takipçinizin olması şart oda sıfırdan başlıyorsanız tanınmıyorsanız imkansız gibi şans işi biraz
10 Yorumla- +1 yıl
Evet ama herkesin yapabileceği bir şey değil görüntü ve ses tonu olarak kendime güvensem ben de yapardım bu işi oyun oynamayı severim. Kimse kimsenin hayatını durduk yere merak etmiyor. Saçma yerden başlıyorlar deneyenler yıkıma uğruyorlar. Bu işe başlamanın en iyi yolu oyun oynamak. Ama farklı türden oyunlar oynamak gerekiyor ki her kesme hitap edebilirsin. Ben bir oyun videosu yükledim 2 günde 400 izlenme alınca korktum gizledim o kadar izlenme beklemiyordum 🤣
10 Yorumla Yaptığı saçma sapan videolarla küçücük cocuklarin izlemesiyle ve yası buyuk beyni gelismemis varliklarla ünlü oldu yaptiğı adam akıllı bir seyi yok oyuncukuk yok film çekti ama bunlar boş beyinsiz varliklar yüzünden bu ülke hic bir zaman gelişmez
30 Yorumla- +1 yıl
Okumuş kültürlü bilgi donanımina sahip gençler 3-5 bin kazanırken bu a. hmakların milyon dolarlar kazanması kanıma dokunuyor. Ne üretmiş ne tasarlamış ne yazmış vasfı ne? Ütüyle konusan bunu videoya alan m. al m. al gülen birisi işte
20 Yorumla - +1 yıl
Fark edilmen gerek. Seçilmen gerek. Bu kadar zengin olmak istemem açıkçası zaten şahsı sevmiyorum çok cıvık bir insan gibi geliyor bana eline para geçen herkes ya bir şarkı çıkarıyor ya da film çekiyor bu akıllı ikisini birden yaptı 😂
10 Yorumla - +1 yıl
Yakışır abisime❤
Her şeyin en iyisini hak etti. Emeklerinin karşılığını fazlasıyla gördü ve aldı. Yine de diğerleri gibi saçma hareketlerde bulunmadı hep mütevaziydi.
Eskilerden olmam biraz gururlandırdı😁#Ndng ❤11 Yorumla- +1 yıl
Aynen çak🖐
Ayak takımının iki yüzlü halleri
Hem dedikodusunu yapıp şikayet ederler
Hem de bunun gibi soysuzlari zengin eden kendileridir
Takip etmeyin oğlum izlemeyin kaç kuruşluk adam
İki yüzlüsünüz ikiyüzlü
Başka bir şey değil10 YorumlaYoutuber olmak değil. Girişimci olmaktan geçiyor.
Sen ben bizler youtubede sadece müzik va dinlerken adam video çekiyordu. İlkler her zaman bilinir ve kazanır.
Kendisini sevmem ama kafası çalışan biri. Tebrik ediyorum.10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Her youtuber zengin değil olamıyor bunu bir defa bilmeyenler oyle zannedenler anlasınlar kafaya soksunlar her iş adami ultra zengin Ali ağaoğlu gibi de değildir her ne mesleği yaparsan yap emek ve çalışma yoksa para kazanamazsın lüks hayat olmaz. Ders bile öyle çalışmazsan 2 yıllık çalışırsan 4 yıllık ultra puanlı güzel bölümlere gidersin bu böyle bilene
10 Yorumla - +1 yıl
Yıllarca binbir zorlukla okuyan insanlar üç kuruş parayla geçinmeye çalışırken böyle sonradan görmelerin milyonlarca lira harcaması... Dünya adaletsiz gerçekten.
10 Yorumla Youtuber olmak yetmez, çok boş birisi olmak lazım aynı zaman da. Dogry dürüst iş yapanların kazancı daha düşük.
10 Yorumla- +1 yıl
Aslında videolarını izlemem pekte sevmem ama ülkemizdeki ilk youtuberlardan birisi kendisi bir yerde gördüm yıllar önce videoları var ve ülkeye youtube bu elemen tanıttı.
Peki ben size sorayım eli s*kinde yalan dolanlarla burada yorum yapıp a*m arayan kitle ne yapmış?
Mesele youtuber olmak değilki senelerin emeği var lavukta yapacak birşey yok.12 Yorumla- +1 yıl
Ya sonunda adam gibi bir yorum. Küfürler biraz bozmuş ama olsun
- +1 yıl
@Hüzünlüegoist hehe olsun o kadar yorumlara bakıyorum da salak dolu kitle gereksiz ünlü felan yazıyorlar sizde 7 8 yıldır emek verin ünlü olun kardeşim burada anonim bir sitede biriyle sexting yapmaya ben zemiyor gerçek hayat
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Ülkeye faydalı birşey üretmeyen, yabancı youtuberların video içeriklerini çalan bu dangalak isterse müsait olmayan yerine pist yapsın bize ne? Bunun gibi malları ünlü yapan zihniyetin ben..
37 Yorumla- +1 yıl
Bir insana böyle demen için senin kendinin dünya için yararlı bir şeyler yapman gerek. O bir çok videosinda kazandığı paraları bağışlıyor , hasta çocukları mutlu ediyor, elinden geleni yapıyor en azından. Peki sen ne yapıyorsun?
- +1 yıl
Kes sesini sensin beyinsiz ya. Orda sana hakaret etmedim ben benle düzgün konuş. Bir şey söylemiyorsam adablmdan. A
- +1 yıl
Edebsiz pislik herif. İnsanlara hakaret etmenin kötü bir şey olduğunu bilmiyor musun. Başkalarına bacım çocukluğu yapacağına git kendin çalış kazan ya. Hüm benim çenümi kapamak sana düşmez. Madem öyle delikanlısın gizliden yazma. Yok ona da popon yetmicekse hadi ordan et burdan.
- Cevap sahibi+1 yıl
@Hüzünlüegoist elimden geldiğince lösev kumbarasına para attım neden çünkü zengin değilim bu bir.. ikincisi bunu sana aslında söylememem lazım çünkü yardım gizli yapılır.. üçüncüsü yaptıkları abuk sabuk hareketlerle gençliğe kötü örnek oldular, sanat alanında hiçbirşey vermediler.. benim istediğim kimse ünlü olmasın zengin olmasın değil, birşeyler üretsin biz de oturup izleyelim.. adam gibi cumali ceber diye film yapıyor mesela bunun sinemamıza ne faydası var? sadece popülarite üzerinden gidildiği sürece bunun gibi tiplere her zaman karşı olacam..
Hayır sadece youtuber olmak değil çocukların seviyesindeki videolar çekmen lazım zaten insanlar hep çocuklarına tableti akıllı telefonu veriyor ülkedeki bütün çocuklar izleyince zengin oluyorsun
00 Yorumla- +1 yıl
Ben youtube da bu kadar para kazandığına inanmıyorum belki siteden veriyorlar vs tam bilmediğim bir konu ama bakıyorsun şöhret olmadan önce de bir belli üst seviye bir hayat var kimse kenar mahalleden fakirlikten açlıktan çıkıp youtube girip trilyoner olmuyor her nedense
01 Yorumla - +1 yıl
Bu nasıl pist abla :(
Kırmızı boyayla daire çizmiş işte :( Aynısı küçükken sopayla toprakta ben de yapardım oyuncak helikopterimi indirmek için demek istesem de hiç oyuncak helikopterim olmadı :(00 Yorumla Bunu zengin yapan mallar ölselerde kurtulsak keşke. Dünyadan gereksiz bir topluluk kalkar.
30 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
adam 18-19 yaşında kendi emegiyle camaro aldı sonra i8 aldı , çok iyi kazanıyor yorumlarda millet kıskançlıkdan çatlamış sizde atın video kazanın size video çekmeyinmi diyorum bence gayet başarılı bu yaşta bu parayı kim kazanıyo ya helal olsun
10 Yorumla - +1 yıl
Hiç sevmiyorum bu çocuğu parası arttıkça g*tü de kalktı youtube şans işi bence biraz aptal biraz da konuşkan olucaksın
10 Yorumla - +1 yıl
Şu çağ için öyle oldu artık tik tok falan millet hikaye üretiyor saçma sapann aptal saptal hareketler yapıp ünlü olmak da ne biliyim
10 Yorumla - +1 yıl
Bu zamanda kolay yoldan zengin olmanın yolu youtuber olmak ve insta fenomeni olmak
10 Yorumla Neyse ne işte. Adam zengin daha ne konuşuyoruz. Bir şeyleri yapıp insanları kendine çekmiş. Ne yapalım.
00 Yorumla- +1 yıl
Adam bence mücadele ediyor artik çay demlese izleniyor yapacak bir şey yok heleki günümüz ufak çocukları çok izliyor
00 Yorumla - +1 yıl
Kesinlikle öyle keşke biraz daha Atılgan biri olsam da youtuber olsam diyorum.
Okuyarak bile o kadar çok para kazanılmıyor çünkü00 Yorumla Bu adamın az izlendiği zamanları hatırlıyorum. Yılmadan sürekli videolar atıyordu. Sonra fark edildi. Azimli olmak şart. Öyle ya da böyle zengin oldu.
00 Yorumlafilmini 1 kere bile izlemedim. neyse ne beni ilgilendirmiyor
10 Yorumla- +1 yıl
Şunun gibilerin hala piyasada nasıl tutunduğunu anlayamadım
10 Yorumla Film çekiyor her şeyi yapıyor bence bu çocuk çok linç yedi ama başardı yani çalışıyor.
10 Yorumla- +1 yıl
Yahu bu herif mal falan ama hicbir sey kolay degil. Youtube isine girip bunun kadar yukselen yok pek. Seversiniz sevmezsiniz ama yaptigibsey sacma da olsa uzerine düştüğü belli.
00 Yorumla Biraz sefasını sürer sonra sokaklarda görürüz.. Kolay kazanılan para kolay biter..
32 Yorumla- +1 yıl
Az bile, uçak pisti de yaptırmalı. Çıtasını yükseltsin. Hedefi uçak almak olsun.
00 Yorumla O kadar emek vermiştir o da youtuber olmak basit değil benceve de herkesin de kanalı tutmuyor
00 Yorumla- +1 yıl
Sen de gratise devam... Yok ya onun gibilerin parası var atadan kalma yoksa o iki üç kuruş ile böyle şeyler olmuyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Bu sadece bulmuş bunamışlık parayı nereye harcayacağını bilememektir, başkada bişey değil.
00 Yorumla şu kerevizi ünlü yapan ülkenin gerzeklik seviyesine üzülürüm ben ya..
00 YorumlaSeni izleyecek bir sürü aptal olması zengin olman için yeterli
10 Yorumla- +1 yıl
Boş işlerle para kazanmak ne kadar kolay aslında memlekette
00 Yorumla magazin haberi olarak konuştuğumuz insanlara bak komik 🖖🏼
00 Yorumla- +1 yıl
Enes Batur dikkat etsin sonu Kobe Bryant gibi olmasın
01 Yorumla- +1 yıl
YouTube Netflix çekilin artık bu ülkeden ahlakını bozdunuz ülkenin
- +1 yıl
Helikopter pisti değil ora daireden son çıkan kazanır oyunu için yapıldı.
00 Yorumla Türk olması. Avrupa'da bu kadar tanınmış ve zengin olamazdı.
00 Yorumla- +1 yıl
Hayir emek sarf etmek. O adam buralara gelebilmek için kırk takla attım
00 Yorumla - +1 yıl
bu cocuk yüzünden kaç bin ergen youtuber oldu herkes kolay zannediyor
00 Yorumla Belli bir süre sonra gösteriş budalası oluyorlar sonrada düşüş..
00 YorumlaPara çok olunca nereye harcayacağını şaşırırmış insan oda böyle işte
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Youtuber olmak en saçma şey meslek bile değil tamam yararlı şeyler için olanlara sözüm yok ama sal*ak saçma videolar çakıp bir de para kazanıyolar yazık
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
bunları buralara getirenlerin... diyorum. bomboş tipleri zengin eden yine kim? işi gücü olmayıp bunları takip eden abone olan ilahlaştıranlar tabii ki
10 Yorumla Böyle tiplere niye prim verirlerki anlamam.. İnsanlar için faydalı ne yapmış saçma sapan video çekmekten başka bişey yaptığı yok
00 Yorumla- +1 yıl
Yani gerçekten art niyetlisiniz. Araştırma etme yok sadece aaa haber dikkat çeker diye yazıyorsunuz.
https://www.youtube.com/embed/LDPDZDBP9RwAlın video içinmiş.
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Helikopter pisti dediğin düz beton biraz geniş alan üstüne de içinde H harfi olan bir daire çiziyorsun :D
02 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Tabi görüntüde pist ben de yaptırırım bizim bahçeye ama helikopter inmez :D
- Cevap sahibi+1 yıl
Başarının tanımı naparsan yap paraya ulaş ise evet başarılı ama iyi şeyler yapıp videosu izlenmeyen de var, dünyanın çoğunluğu salak olduğu için salakların izleyeceği şeyler çekmen lazım bunun için de salak ile akıllı arasında bir kafan olmalı yarı salak gibi :D
milletimiz böyle işte nerde saçmalık varsa hemen g. tunu kaldırıyor
Geçen sene Fenerbahçeyi kurtardık smslerle
Açlıktan nefesi kokar zengin pehpehliyoruz00 Yorumlaulan sprey boyayla yaparsın onu çok mu zor birşey. 5 tane spreyle neler yapılır.
10 YorumlaEnes batur boş bir teneke oraya buraya küfür ederek patladı gitti
00 YorumlaHelikopter için değildir o eminim. Hem oraya helikopter inemez. Video fikri bulmuştur onj çekiyordur.
02 Yorumla- +1 yıl
Manyak manyak tik tok çek sonra ünlü oluyon ama bilgi içerikli değil iki belini kıvır vallahi bak ünlü oluyon
00 Yorumla - +1 yıl
Eskiden fakirin biri yolda giderken bir at nalı bulmuş sonra şöyle düşünmüş geriye ne kaldı üç nal birde sonunda benimde atım olacak temsili olmuş
00 Yorumla Yaptırsın bana nr, sana ne
Ne idüğü belirsiz ünlüllerin hayatına somağınızı sokmayın, işinize bakın00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Adamın bir tek videosunu bile izlemedim tek bildiğim YouTuber olduğu.
20 Yorumla - Devamını Gör (56)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Selam Turuncu Ojeli,
Enes Batur tatlı yalanlar söylemeyi çok seviyor.
Fotoğraftaki gibi dar bir alana, son derece emniyetsiz bir yere helikopter pisti olmaz.
Aklıbaşında hiç bir pilot oraya inmeyi denemez.
Yüzme havuzunun kenarında şezlongların konacağı alana helikopter nasıl ve niye insin?
Bir tarafı havuz, diğer tarafı havuzu çevreleyen çit, ortada daracık bir alan!
Komik...
Enes fazla şakacı bir çocuk.
Hatırlarsanız son sinema filmini çektiği zaman da "Evlendim" diye açıklama yapmıştı...
Ayrıca bir de şu konu var tabii,
YouTuberlar iyi kazanıyor filan ama donanımlı bir VIP helikopterin fiyatı 5 milyon dolardan (yaklaşık 37 milyon lira) başlıyor, 30 milyon dolara (222 milyon lira) kadar çıkıyor.Allah daha çok versin ama Enes Batur alsa alsa en çok bir-iki milyonluk arabalarını değiştirir, yeni araba alır...Sevgiyle kal...
Ne güzel yorumlamış siniz 😀😊