AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Değil, eşek gözlü diye büyük kocaman gözlülere derler Hande Erçel'in gözü ne büyük ne küçük orta boy.
Orta olması daha güzel zaten. Öyle aşırı büyük gözleri beğenmiyorum ben. Esra bilgiç mesela çok sert erkeksi yüzlü geliyor bana bu benim görüşüm. Hande Esra’dan daha güzel
Esra bilgiç bence daha çok daha güzel 😍😍
Badem mi yani Handenin göz şekli? Neslihan Atagül de Esra bilgiçten daha güzel bence. Şu an zaten zirvede Neslihan Atagül ve Hande Erçel var neslihanda oyunculuk da olduğu için Handeyi geçiyor.
Hande Erçel hayranları sayesinde zirvede, Pembe dizileri var ama Neslihan Atagül'ün sefirin kızı kaliteli bir iş. Kıyaslanamaz. Onu bunu bilmem şu an en güzelleri Afra Saraçoğlu ve Esra bilgiç. Çok beğeniyorum güzel gözlü kadınları severim çünkü. baska insanların fikri beni ilgilendirmez
Afra mı nefret ediyorum ondan aşırı itici. Gözleri güzel evet ama eskiden yanakları tombuldu şimdi nasıl inceltmiş Allah aşkına o eski yanaklarıyla ülkenin en güzellerinden nasıl olsun. Estetik çok saçma geliyor bana. Güzel olan estetiksiz de güzel sayılmalı Hande estetikli ama Neslihan hep doğal.
Miraç Daner ve Afra aynı tarzda geliyor bana tombul yüzlüler. Tuba Büyüküstünü çok beğeniyorum bide Neslihanı
Ama bana göre Hande estetiksiz de güzeldi. Afranın eski hali kafa şekli bir tuhaf geliyor bana ama Hande güneşin kızlarında da güzeldi hatta yanaklarını aldırmasaydı keşke
Hande artık iticileşmiş ve eşek göz değil bence
Estetikten dolayı mı?
Tam estetik sayılmaz ama bişektomi yaptırmış sanırım eski hali çok güzel olmasada en az8ndan tatlıydı
Bişektomi tam estetik zaten. Bildiğin estetik ameliyat olmuş
Bence de eski hali daha iyiydi
Bilmiyorum daha çok estetik yapanlar varhandenin yüzünde ve üst dudağına bir şey yapmış gibi sadece dudakta hafif ama doğallığı gittmiş eskidende aşırı güzel değildi ama tatlıydı ona özgü bir suratı vardı fazla büyük olaada ona yakışıyordu şimdi güzel gelmiyor tüm özelliği gitmiş ve karakteride değişmiş önceden daha sıcak gibiydi şimdi bu yeni saçma dizisinden sonra daha yapmacık ve itici egolu olmuş gibi değiştiği çok belli oluyor canlı yayınından anladımve malesef oyunculuğu da çok yapmacık güneşin kızları sağken bile daha iyiydi şu an çok yapmacık
Evet itici bir kız ama bence hep öyleydi ama dediğin gibi son zamanlarda iyice şımardı
Evet kerem yanına geldiğinden beri daha tuaf bir yılışık tuaf davranıyor diğer kızlarada bir kıskanç davranıyor iyi gözlemlerim daha önce yine tam tanımıyordum öylemiydi bilmiyorum ama sankai dediğin gibi şımarmış daha önce davranışları röportajlarda daha olgun ve naif gibiydi bakışlarında masumdu şimdi bakışlarında bir ego görüyorum
Bir tanıdığım dizi setlerinde çalışıyor. Hande Erçelle de çalışmış. Hande çok havalı bir kız dedi
Hep öylemiydi peki daha öncesinde de eğer öyleyse öncesinde de öyleymiş demek ki rol yapıyoemuś
Bilmiyorum hangi dizide onla çalıştığını söylemedi eğer aşk laftan anlamaz dizisinde falan onla çalıştıysa demek ki evet eskiden beri şımarıkmış belki de Azize dizisinde falan çalışmışlardır. Ama Hande şöhreti bulunca daha da havalanmış olabilir ama zaten havalıdır hiç havalı olmayan insan birden havalı olamaz ki. Mesela Fahriye Evcen hiç havalı değilmiş egosuz biri.
Azize fena değildi oda tutmadı yine saçma yaz dizilerine kalmış
Fahriyedede hava ego var ama biraz daha olgun duruyor bence ve yaprak d9kümündeki hali baya güzeldi şu an estetikle onunda yüzü kötü olmuş
Fahriyedeki egolu haberleri yalanmış diyorlar. Aynen öyle yaprak dökümündeki hali daha güzeldi. O da gitmiş inceltmiş yanaklarını bence. Ya bir insan niye öyle yapar ki. Her zaman dolgun yüz daha canlıdır
Evet hem doğaldı şimdi botox göz cekikleştieme yapmış baya kötü olmuş yüzü
Bilmiyorum. ama ondada ego hissediyor gibiyim ama olgun davranıyor en azından
Ama göz çevresine botoks yapmasa da bu sefer gözlerinin kırışıklıkları belli olucak. Yıllar da insanları çok çirkinleştiriyor. Yaşlılık çok pis birşey ama hayat böyle maalesef. Dün gördüm Fahriye’yi magazin sayfalarından eski güzelliği kalmamış gibi
Ama fahriye yaşlı değildi ki şu an bile gerek yoktu bence zaten o botox olayını yaprak dökümü biter bitmez yaptı o zamanda daha gençti
Ama şey demişti estetikten anlayan bir kız onun hakkında yaprak dökümü zamanı bile göz çevresi kırışmaya yatkın genetik galiba. Gözleri hafif yorgun aşağıya doğru bakıyor demişti. Bide Fahriye normalde de çekik gözlü olduğu için çektirince iyice çekik olmuş. Sen Gökçe Bahadırı gördün mü? Robot gibi geliyor bana artık. Dudaklar falan kötü olmuş bence. Bide insan 25 yaşından sonra yaşlanmaya başlıyormuş
G9kçeyi baştan beri beğenmiyordum o dizide bile fahriye daha güzeldi
Bilmiyordum olabilir ama minyon olanlar 30 unda bile genç görünüler fahriye minyon değil tabi
Eşek gözlü olmasa da, güzel gözlü.
Sadece gözümü? Tapıyorum bildiğin
Evet sevmem ama gözleri güzel
Eşek gözlüde olsa taş gibi kız
Eşek gözü kötü anlamda söylemedim eşek gözler güzel gözlerdir zaten.
Boncuk gözlü 😂
N bilelim yaa
Çok Seksi ve çok güzel bir kadın
Pörtlek göz.
At gibi olduğu kesin