AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne hande erçelmiş ya , oğlum kör müsünüz siz herkes takmış bu kıza gerçekten güzel mi bu şimdi? :D
Tabikide güzel, boyu uzun, gözleri büyük, kirpikleri uzun, dişleri düzgün, burnu küçük.. daha nasıl olsun? Aldığın kız adriana limamı olacak
Ahahahaha :D Karşılaşırsan kaç tane ameliyattan geçmesine rağmen niye bu kadar çirkin olduğunu da sor :D Sokakta bundan daha güzel 100lerce kız var :D
Evet gereksiz abartılıyor itici ve sıradan bence
@Berivann6 Gel de anlat...
20 milyon takipçisi birini ülke ünlü edip takip ediyorsa diyecek bir şey yok :/
@Berivann6 Ne eksik ne fazla , linçlenirim diye gizliye almıştım beklediğim gibi olmadı destekci de çıktı :D
Neyseki herkes övmek zorunda kalmıyor :D özellikle Hande Kerem diye ölen ergenleri görmek bıktırdı her şeyleri samimiyetsiz geliyor
@Berivann6 Bilmiyor musun? Artık trend samimiyetsiz ve gösteriş içeren mutluluk :D Sahteliği sevmeyen bizler de tepki göstermeden edemiyoruz :)
Kessinlikle o kadar çok ki artık 🙈
@Berivann6 Bizim gibileri de var , az da olsa , görüşlerine biraz göz gezdirdim çok efendi birisin bozma lütfen bunu , bakış açında çok farklı ve samimi
Kara kaşlı kara gözlü olduğu için Araplar bayılıyor buna O yüzden 20 milyon takipçisi var
Ayakları çok büyük erçelin ben çok yakından görmüştüm kocaman ayakları var boyuna göre çok uzun ve geniş ayakları. Boyu o kadar uzun değil hafif uzun, estetikli olmasına rağmen dikkat çekmeyen orta güzellikte, çok güzel değil. Fiziği berbat Elleri ayakları büyük. göğüsleri ise küçücük ve kalçası küçük, kolları boyuna göre fazla uzun iri erkeksi bir vücudu var
@catsiaaamo bunu beğenmiyorum diye bir tane kezzban bana saydırdı sen nasıl beğenmezsin diye... kezoları. Bıyıklı hepsi bunu beğenenler kıllı sıradan şeylerdir
Boyu 170 varmıydı peki
Hayır tabiki. En fazla 1.68
Teşekkür ederim
Evet az ve öz artık
@Mete__01 evet fiziğide iyi değil yüzü de sıradan eskiden birazcık tatlıydı oda gitti ama fiziği bel detayı yok boyuda en fazla 1.68 dir belki ama 1.75 gibi gelmiyor ayakları evet fazla büyük kalça ve göğüste yok
@Mete__01 ama çokta yargılmak istemem sevmesem beğenmesemde oda bir insan sonuçta ama güzel gelmiyor :D
@Berivann6 onu yargılamıyorum ben de zaten bir insan çok güzel olmayabilir, çok güzel olmadığı için yargılanması gerekmez herkes çok güzel olmak zorunda değil. Benim yargıladıgım şey ona benzedikleri için handeyi beğenmeyenlere laf atan nasıl beğenmezsin diyen kezbannlar. Bir tane bıyıklı bir kız gelmiş bana küfür ediyor durduk yerde, söylediğim şey tek şuydu Hande erçel orta güzellikte abartılıyor. Buna çok alındığı için küfürler saydırdı kıllı kezzban muhtemelen ona benziyor
@Mete__01 onlar çocuk hiç ciddiye almaya gelmezler zaten dizileri de saçma yorumlarına bakınca hep ortaokul yaşındaki kızlar tüm zamanlarını ona ve dizisine ayırıp zaman ayırıyorlar çok tuaf gelmiştir bencede sıradan ve samimiyetsiz boş yere abartılan biri gibi geliyor Hande başka ülkede bir ünlünün bu kadar şımartıldığını ve abartıldığını sanmıyorum anne babasından çok handeyi savunan var hiç uğraşmaya değmez ilerde büyüdüklerinde belki fikirleri değişir
@Berivann6 evet doğru. öyle hafif küfürler de değil ağıza alınmayacak bir kadına kıza yakışmayan küfürler.1.75 boyunda kızı nerden gördün hayatında diyo bide😂 ulann Hande 1.75 mi görmesek yutturacak bize, her internette gördüğüne inanan bir safa gelde laf anlat. Saf enayi Türkiye’nin seviyesi böyle işte Hande tatillerde gezerken bu evinde oturup anasından babasından çok onu savunuyor bana, Acıdığım için özrünü kabul ettim 17 yaşındaymış yalvardı özür diledi. takipçilerinin çoğu Türk bile değil Hande erçelin cogu Arap. Kerem Bürsin de 1.80 bile yok mesela onu söylesem yine linçlerler
@Mete__01 evet çoğu Arap Avrupa'dan takip edildiğini sanmıyorum sadece o dizisinde İspanyolca yorum görüyorum ama fake gibi gelebiliyor sonuçta Türkiyeds reyting almıyor İspanyollar nasıl sevsin
@Mete__01 1.75 bencede olamaz normal duruyor boyu uzun değil bence fiziğinide beğenmiyorum
Top yüzlü bir şeydi şu an yüzünden kilo vermiş gibi
şu an ne
Spor yaptı zayıfladı çok güzel oldu.
Yüz hatları ise oval diyebiliriz
Çok Güzel Bir Yüzü Var Hande Erçel'in
Kare
Estetik yüz şekliEskiden yuvarlaktı
Bazlama 🧜🏼♂️
Çok güzel kiz ya valla
Yuvarlak