AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Biz ona ve tercihlerine saygı duymuşken yaptığı çok hadsiz bir açıklama. Kurumlara kişilere yardım etmesi veya o konuşmada şiddet olmasın demesi hiçbir şeyi değiştirmez. Hemen çıktım takipten
Gtn biri. Ciddiye alınacak bir canlı değil. Prim yaptırmayalım 🙏🏻
Hızımı alamadım. Kadınlerın ne yapacağı hakkında herkesin bir fikri var. Ne haddine...
Her başarılı erkeğin arkasında 1 kadın vardır. Demek istemiş
Vasıfsız insanları ünlü yapıyorsunuz. Sonra kendilerini bir halt zannedip salak saçma konuşuyorlar
Bu adamın da gücü olsa demek dövecek. Gerçi adam mı bilmiyorum ama. Kısmen öyle bir görüntüsü var.
Kadın Erkek Eşittir
hepimiz cinsiyet gözetmeksizin hak ve özgürlük anlamında yaradılış olarak eşitiz
bu şekil saçmalayanlar ağaç kovuğundan mi geldi Dünyaya
Haklı bir yandan. Günümüzde kadınlar kendini bir şey sanmaya başladı. Ancak bu genelleme olamaz. Insancıl yaklaşmamız gerek. Her sinirlendiğimizi öldürseydik oho..
Kadınlar kendini bir şey mi sanmaya başladı?
Sen ne çeşit bir eziksin?
@Voice-Vibes uza
Sus ve kocanın ayaklarını yıka..
@Voice-Vibes zoruna gittiğine göre bahsettiğim kısımdansın o zaman şeyimde değil
Bu adam iyice haddini aşıyor. Yok yanık karılar yok bilmem ne daha kendisinin ne olduğu belirsiz.
Ciğeri beş para etmez insan tipinin her söylediğinin neden peşine düşüyorsunuz?
Yoksa kalipreniz mi aynı?
Haa söyledikleri doğru katılıyorum kadında edepsizlik olduğu sürece bu cinayetlerin arkası kesilmez. Fakat her duydugunuz sözün arkasına niye düşüyorsunuz?
Haklı bence. Kızlar hem erkeğin kaslı heybetli olmasını isterler. Erkekler güçlü denince de zırlarlar. :D :D
Konu fiziksel değil zaten bizim her konuda geri olamamizi savunuyor
Her konuda erkekler ön planda bu gücü erkeğe kadınlar kendi eliyle verdi.
Pardonda zeka olarak eğitim kültür emin olunki bu konularda eşitiz ancak siz geridesiniz çok net anladım
Lafı nerenden anladığına bağlı. Siz güce ve statüye tapan hipergamik varlıksınız. Misal; temizlikçi bir erkekle hiç bir kadın evlenmez ama temizlikçi kadınla evlenen çok erkek var.
Anlatmak boş yazık
Noldu gerçekler zoruna gidince hemen geri vites. Mantıklı bir cevabın bile yok anca kem küm. Kaybol... 😉
O kadar boş bir insansinki anlamiycaksin ama yinede anlatiyim bazı kadınlar aşşağılanma içinde yaşamayı sever erkeğin eline bakmayı ondan geride kalmayı ve bazı erkeklerde bundan faydalanıp göğüs kabartir tabi hala günümüzde olsada geçmişte zaten böyleydi şimdiye bakarsan ki temizlikçi erkeklerde var haberin olsun okumuş bir erkeği düşün düşünmeyi bilmiyorsun büyük ihtimal ama düşün şirkette çalışıyor veya bir doktoru düşün gidip temizlikçi bir kadinla evlenir mi devir değişti tabi sizin haberiniz yok bende temizlikçi bir adamla evlenmem aşağılamak için demiyorum ben yıllarca okumuşsam kendi seviyemde biriyle evlenmek isterim artık bir çok erkek güçlü okumuş cahil olmayan kadınla birlikte olmak ister sanırım sizin köye devir değişikliği gelmedi bey amca sen kendine kendinden düşük bilgisiz kültürsüz kadın al onla bir hayat git ama artık birçok erkek kadın kendi seviyesinde insanlarla birlikte yazık şimdi uğraşamam ne yazarsan yaz boş okumam bile cahillere ayiricak vaktim yok
Kendisi doğulu böyle yetişmiş böyle konuşması normal nasıl yetiştiyse herkesi öyle olmalı zannediyor
Bu adami kim ünlü yapti ki boyle konusuyor cidden o kadar sacma ki soyledikleri
Buna mi kalmış erkekleri savunmak. Allah'ım sen büyüksün ya Rabbim.
tabi konu kendisini bağlamıyor ne olduğu belli olmadığı için :D
Soytarıları adam yerine koyup değer verilirse herseyi söylerler.
ADAM var kadını baş tacı yapar. Erkek var kadını ayağının altında paspas yapar!
Zaten küfür ederek ünlü olan birinden ne gibi bir açıklama bekliyorsunuz? Ünlü edenler düşünsün.
allah tüm savunanların kadınları düşürmeye çalışanların belasını versin...
Artık böyle insanlar b. k yeyip bir dillerini kendileri tutsunlar ya
Şiddetin , tacizin , tecavüzün hiçbir bahanesi olamaz aksini savunan kişiler bunları destekliyordur bunun başka açıklaması yok.
Kendisi ne olduğu belirsiz bir kişi bu cümleyi kuruyor yazık
kim ne derse desin bu adamı sevmem ama dogu söylüyor
Eeee erkeklerde bu bahane değil böyle yorum yaparak gündeme oturmaya çalışan cahildir Murat övünç net
bacım cocugu şerefsiz. Kadınları böyle gördükleri icin bu siddet olaylari oluyor. ALLAH belalarini versin
Murat bey haklı.. Kadın susmayıda bilecek.. Atarlı giderli tavır yaparsa sonra hiç hoş olmayan şeyler çıkıyor ortaya...
Şu zihniyetin içine s*çayım.
Ataerkil homoseksüelimiz eksikti o da oldu
Hswiskshsodndkdjdkxjxi çok güldüm ya bu nasıl çelişki harbiden
Aynen
Dogru demis. Anlamak istiyen anlar istemiyen baska yorum cikartir. Eskiden erkek erkeklerinki bilirsin kadin kadinligini
Bu toplum düşünce olarak evrim geçirirse belki ülke gün yüzü görür
İnsanlar neden böyle insanları takip ediyor şaşkınım
Bu durumda sen hangisi oluyorsun murat? 😂😂😂😂
Kadınmı erkekmi belli değil zaten bide gelmiş dediğine bak ya
Kendisi arkada olduğu için olabilir pardon önde duruyordu sanki 😂😂
o soru yanlış aslında erkek herzaman kadının 1 adım arkasında olmalı
Ona diycegim tek cevap Hadi len Ordan. Daha fazlasini haketmiyor.
kendisini gram sevmesem de sözlerine katılıyorum kadınlar bile kadın dırdırı dedikodusu vs gibi olaylar da hep kadınları suçlar kadın biraz geri de ve nerde nasıl duracağını iyi bilmeli.
Bu da toplumda fikri tartışılır adam oldu ya. Biz bitmişiz abi, bitirmişler bizi.
Şöyle soyliyim din konularında iffetli biri ise evin reisi erkektir ama o manada dediğini sanmıyorum
Kendisi için demiştir 😄😄
Türkiye gibi ülkelerde evet.
Yav sg topiş mi nedir :D
Cahil işte saçma sapan dusunceler
Kendi annesi kadın değil mi yani
hakli sonuna kadar haklı
murat övüç adamdır adam <3
O zaman murat nerde duracak jsbsbnsbsnsjz😆😆
😂😂😂😂😂
Osmanlı Tokadı yakışırdı buna
Alemin topu önce kendine baksın
Çarpıtılıyor adamın anlatmak istediği başka
Aynen öyle, millet linc etmis adamı..
- Tamam dalga dalga Bey.
Gak gız yimak hazirla yoldayim sbdj
Bunu ciddiye alan var mı hala
Bu adam ne yapıyo ki ünlü de onu konuşuyoruz biz?
katılmıyorum sacma zihniyet
Bir kadının bir kadına bunu demesi tuhaf
Bazen ne dedigini bilmiyor korono
Bu gereksiz aptal adamı neden ünlü yaptılar
Şu beyinsizi gördükçe tüylerim diken diken oluyor
Şunu 2.5 milyon kişi takip ediyor. Yazık.
Kim ki bu ağzı olan "ünlü"