Öncelikle şunu belirtiyim. Pedofili ergenlik öncesi ya da ergenliğe yeni girmiş ortalama olarak 13 yaş ve altı çocuklara tamamen veya ağırlıklı olarak cinsel ilgi duyan en az 16 yaşında olan kadın veya erkeğe deniyor. Aleyna 20 yaşında ve 4 yıldır Türkiye'nin gündeminde olan genç bir kadın şarkıcı! Birçok Türk ünlüden daha ünlü ve daha popüler hatta ergenlik dönemlerinde 16-17 yaşlarında daha da popülerdi! Aleyna Tilki için satanist, pedofili hatta büyük güçlerin maşası diyenler var. Ben küçüklükten beri mystic , underground şeylere ilgi duymuş ve araştırmış birisiyim. Öncelikle kendi fikrim şu şekilde ki Aleyna Tilki nin satanist veya büyük güçlerin yönettiği bir şarkıcı olduğunu asla düşünmüyorum. 2014 yıllarında her ünlü için yabancı-yerli fark etmez illüminati deniliyordu! Hala da diyenler çok ama illüminati önüne gelen herkes i kendine almıyor. Örgütün bilinene göre 180 üyesi var ve bunların kim olduğu bilinmiyor ama önüne gelen sallıyor! Aleyna Tilki veya ailesi illüminatiye girebilecek vasıfta bir kişi değil aynı şekilde Acun Ilıcalı, Tarkan da buna dahil! Bu sadece illüminati değil (Trilateral Komisyonu, Bohemian Klübü, Tapınak Şövalyeleri ve benzerleri) diğer gizli ve güçlü tarikatlar içinde geçerli! Pedofili konusuna gelirsek ilk başta da belirttiğim gibi 16 yaşında ki bir kişi pedofili tanımı alabilir ve Aleyna'nın Türk halkı gözünde küçük, kullanılan masum bir kız çocuğu gibi görülmesi sizi yanıltıp ''Aleyna daha çocuk o ne anlasın pedofiliden'' diye yanlış bir yorum yaptırabilir. Kimlik yaşı itibariyle Aleyna artık bir çocuk veya ergen grubunda değil ve emzikle 5 yaş çocuk oyuncaklarıyla 7-8 yaş kız çocuk kıyafetleriyle poz vermesi onun rızasıyla gerçekleşen bir durumdur! Örneğin Nicoletta Ceccoli isimli fotoğrafçı nın çocuk masumiyetini ve istismarını öne çıkaran resimlerini hikayesinde paylaşması onun 20 yaşında ama aklı 10 yaşında olan masum kurban bir çocuk olduğunu değil pedofili eğilimli ve gizli mesajlarla esrarengiz görünmeye çalışan değişik düşüncelerini resimlerle yansıtmaya çalışan bir kadın olduğunu gösteriyor!
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
kezban aleyna
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
aleyna ceza almalı !