Ünlü olmayan bir insan kendinden 15 yaş büyük biriyle sevgili olsa bütün kadınlar tepki gösterirdive yerden yere vurulurdu, hem de kız 16 yaşında. Peki nedendir bu çifte standart! Kiliselerde sevgili oldukları söylenen bu ikiliden Emrah Karaduman 16 yaşındaki Aleyna dan 16 yaş buyuktur. Peki bu sizce ben konuşulmuyor ve Erol Kimsenin dediği gibi Pedofili mıdır?
Hayır. Habere inanmadım ama haber yalan değilse bile pedofil değildir. Pedofili hastaları çocuklara karşı cinsel yaklaşımda bulunur. İster ya da taciz eder. Bu kız ergenliğe gireli çok oldu. Zaten adamla aralarındaki yakınlığı kimse bilemez. Millet konuşuyor. Kafamıza göre böyle bir şey söyleyemeyiz. Sadece arkadaştırlar. Sevgili olsalar bile adam kızla ilişkiye girmiyordur. Kız 18 yaşında bile değil.
Bu ikisinin sevgili oldugunu kim söyledi? Ben oyle birsey duymadim ama eger sevgililerse adi gecen emrah karaduman tabiki pedofilidir. Bu çifte standarti bende çözemedim Seda sayan 7 kocali hürmüzü geçtiği halde delikanli kadin diye anılıp saygi duyuluyor ve alkışlanıyor fakat mahallemizdeki bir hanim 3 uncu kocaya gitse hemen bilmem ne diye adı çıkıyor. Dogu bolgesinde erkekler ikinci hanimi aliyolar diye (buna bende karşıyım) zenginler küçük görüp kınarken Ağaoğlu bilmem kaçıncı hanimini aldiginda kimse gıkını çıkarmadı. Kisaca Napolyon özetlemiş para para para