Az önce Duygu Özaslanın bir paylaşımının altına gelen yorumları okudum. Kanım dondu resmen. İnsanlar tanımadığı birine nasıl bu kadar kinlenebilir yani bu öfke neden anlam veremiyorum. Sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın! Bu yaptıkları psikolojik şiddet ve bunu yapan kimsenin ruh sağlığının yerinde olduğunu düşünmüyorum. Bu arada Duygu Özaslanı çok sevdiğimden falan dolayı paylaşmıyorum, bu kişi her kim olursa olsun aynı manzara karşısında şaşkınlığımı dile getirirdim. Kimse mükemmel değil bence önce herkes kendini sorgulamalı 👍
Güncellemeler
+1 yıl
Siz iflah olmazsınız
Duygu Özaslan tekrar linç edildi. Sosyal medya linçleri hakkında ne düşüyorsunuz?
Türkiyenin ekonomik yapısından kaynaklanan birşey olduğunu düşünüyorum. Açık konuşayım, bu kızı sevmiyorum. Ama sonuçta takipte etmiyorum. Bir keresinde bir videosunun altındaki yorumu okumuştum ve içim acımıştı. Yorumu yazan, onu kıskanmadığını ama hayatı boyunca çalışsa bile, çalıştığı sınavda birinci olsa bile hiçbir zaman böyle bir hayat süremeyeceğini yazmış. Ve inanın bir çok insan bu durumda. Siz bir ortama girseniz, ve sizin yurt içinde dahi tatile gidecek durumunuz olmadığı halde Avrupada ülke ülke gezmiş insan gelip gamsız gamsız size tatilini anlatsa, ağrımıza gitmez mi? Gider. Siz eşinizle iki kelam edip iletişim kuramazken, birinin gelip “ay kocamda bana şu hediyeyi almışta, yok kocam tatili araba kiralamasına kadar düşünüp halletmişte” diye bahsetse, içinizde bir haset duygusu uyanmaz mı? Uyanır. İşte durum bundan ibaret. Bu elbette kimseye kimseyi bu denli aşağlama hakkı vermez. Ama bikinili resmini böyle geniş bir kitleyle paylaşan bir insan zaten bunu göze almıştır, anlatabiliyor muyum? En azından almış olmalı! Bu kadında zaten böyle para kazanıyor, eminim linçlerden bile kazanıyordur. Onun için konuşmaya gerek yok, konu Duygu Özarslan değil. Durum bambaşka birşey, anlayana.
Hep öyle yorumları. Çok güçlü bir mentaliteye sahip olman lazım bu tür şeyleri kaldırabilmek için. Kadın ne dese "linç" ediyorlar. Bir tür trend haline gelmiş Duygu Özaslan'ı "linç" etmek... Bu tür insanlar midemi bulandırıyor. Kanserler resmen. Ağzım açık bakıyorum yorumlara. Duygu ile hiçbir alakası yok. Kendileri için. Ne kadar kötü bir yorum yapsam yorumum beğenilir? Etkileşim alırım? Bunun derdindeler. Sürü psikolojisi. Bence Duygu baya güçlü bir iş kadını. Kişilik olarak uyuşmasam da bu bir gerçek ve insanlar da bunu kaldıramıyor. Yazık...
"Kilolu halim bile hepinizden güzel" diyip de ağır shoplu fotolar atması altı boş bir egodan ve yalancılıktan başka bir şey değil. Ama linç konusunda da aşırı abarttılar. İnsanların kıskançlığı tarihin hiç görmediği kadar hat safhaya yükselmiş. Bu ülkede bir şeyler başarıp bir noktaya gelenleri aşağı çekmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama sosyal medya etkileşimle çalışır. Böyle yorumlar yazıp hem hiç tanımayan insanların tanımasını hem de hesabındaki etkileşimi arttırarak yükselmesini de sağlıyorlar. İşine geliyordur zaten Duygu'nun.
Bu ülkede şairin dediği gibi bir elinde cımbız bir elinde ayna umurunda mi dünya modunda binlerce insan var Popüler kültürün yarattığı anlık zamanlık isimler Bir kaç yıl sonra emaresi bile okunmuyor Insanın yemek içmek yatmaktan daha önemli bir misyonu olmalı insanın Hayatlara Yaşamlara dokunan Gidilmeyen dokunulmayanlara dokunan bir insan olmalı insan Bu ülkede açlıktan bebekler oldu Insanlar işsizlikten babalar evlatlarına bir pantolon alamadı diye kendilerini aştı Soma'da etmemekte van da malatya 'da depremler oldu Dereler heslerle yerle yeksan edildi Sif sanatını yapmak için 85 den beri bu ülkede ezilen halkların türlülerini söyleyen grup yorumun iki üyesi ölüm orucunda hayatını kaybetti Halkın Avukatlarına Özgürlük talebesiyle bedenlerini açlığa yatırdı Sanatçılar gazeteciler siyasiler dört duvar arasında binlerce kadın toprağa düştü erkek şiddetinden Bunları kim gördü Bu hanım efendi niye bunları dile getirmiyor
Kimse mükemmel değil okey, olmak zorunda da değil buna da okey. Buna hepimiz okeyiz. Kendini sev, beden olumlamasi, feminizm vs. şeylerin ekmeğini yiyip bir b*k yapmadan kendilerine dalga geçer gibi "influencer" diyorlar sonra da mukemmel guzel olmak icin elinden geleni yapiyorlar. Ameliyatlar dolgular silikonlar... Kendilerine ozendiriyolar ve istedikleri de bu kimse savunmaya kalkmasin. Zengin yaşamlarıyla mükemmel güzel yüz ve fiziklerine özenilsin istiyorlar.
Kusurlarimizla guzeliz shovu yapıp bir ton estetik vs yaptırmak komik oluyor üzgünüm. Tonla estetikle, shopla güzel olup kusurlarıni sev demek cok kolay zaten. Yiyosa sende kendi dogal halini sev yaptirma bir sey. Yemez tabi. Hayir yaptiricaksan sakın beden olumlama triplerine girmeye kalkma.
Bu güncel lince bakarsak hadi estetik mestetik okey kendinin olmasa da yaptırmış olmus iste ama ya shop? O kilolu oldugu fotografta gidigi sarkmis totosu mayali yoğurt gibi olmus ve instadaki fotolari? Shopun anasını ağlatmış. Savunulacak hicbir yanı yok. Madem öyle kilolusun, beden olumlamasi yapiyosun ne demeye hayvan gibi shoplayip mukemmel fotolar yaratmaya calisiyosun? Bak sen dediginde haklısın bunun icin kimse oyle kin dolu hakaretler hak etmez. Ama sıradan bir insanken mükemmelim algısı yaratıp gerçekdışı fotoğraflar atması dalga gecilmek icin özellikle yapılmış gibi sanki. Komik bu "influencer" ların hali.. yazık.
Ayrıca bu kadının hali ve karakteri cidden acınası. Hastalığıyla kendini acindirmaya calisiyor bide. Hicbi sey yapmadan para içinde yuzuyonuz tamam siz en güzel en seksi fizikli kadınlarsınız. Ama gerçekler ortaya çıkıp takkeniz düşünce de acındırma olaylarına girmeyin. Hastaysan ne demeye kilolu vücudunu shopla mukemmellestiriyosun? Hastalığını da mi gizlemeye calisiyosun? Saçmalık ya.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir kadın düşünün kilo alıp veriyor fakat bu süreçte aman ağzımızın tadı bozulmasın diye kendini şoplaya şoplaya hiç gereği olmadığı halde bu hale sokup sosyal medyada paylaşıyor ve insanlar da ay ne kadan güzel bir vücudu var diye iç geçiriyor fakat bir süre sonra bunun tam da öyle olmadığı onun da normal biri gibi kötü günler geçirdiği ortaya çıkıyor. Ee insanlar da seslerini çıkarıyorlar yani seslerini çıkarmaları da neden kilo aldın diye de değil neden bizi kandırıyorsun neden sosyal medyada bu tip kesimler tarafından hep kandırılıyoruz isyanıydı. sonunda ise kadın yine aynı döngüyü sürdürerek daha da üst limit bir vücut pozu veriyor ( kusura bakma ama bu bana göre bikinili sıradan bir poz değil maalesef bana göre vücut sergileme pozu) insanların şu an ki gerçeği görüp de ay çok güzelsin demesini beklemek ne kadar doğru peki? Ayrıca şu an bu fotoğrafına gerek var mıydı o da tartışılır. Hadi her şeyi geçtim bu kadının birini hiç eleştirmediğini mi düşünüyorsun? Hep mi pozitif hep mi iyi. İnsanlar aynıdır. Bir gün böyle deseler bile herkes yapmam dediği şeyi yapmıştır ve yapacaktır.
kimse kimseye saygı duymak zorunda değil olay nedir bilmiyorumda shoplusun gibi yorumlar çoğunlukta bunlara kanının donmasına ben şaşırdım çoğu yorumda bir saygısızlık yok bir iddia var belkide ufak bir alaycılık büyük bir şiddet veya hakaret yok senin paylaştıkların üzerinden konuşuyorum bence çok komik bu ülkede ne linçler ne aşağılamalar ne karalamalar kimlere yapıldı bu kıza gelen iki alaycı yoruma saygı duymak zorundasın tiriplerin yersiz saygısızlık yoksa sorun yoktur herkese saygı duymak dünyanın en büyük yalanıdır ben şu sorundan dolayı sana saygı duymuyorum ufacık bir dünyanla ezbere konuşan saçma biri olduğunu düşünüyorum ama saygısızlık yapmamaya çalışıyorum ikisi ayrı şeyler bu ayrımı bile bilmeyip internet ünlüsünü buncacık şeyden böyle korumanı hiç anlamadım
Bu gibi influencer adı altında sürekli olarak birilerine bedenini sergilemeye ve beğendirmeye çalışan, en güzel en özel benim, beni takip edin havasında olan, sosyal mecrada bir nevi kendini pazarlayarak geçimini sağlayan ve “fenomen” adı altında taçlandırılan şahıs ve benzerlerine çok bile. Sen sürekli alın teri dökmeden, oranı buranı açarak kazandığın youtube gelirin ile hava atarsan, özelini bu derece açtığın bir halktan eleştiriyi de kabul etmeyi göze alacaksın.. Kimse kusura bakmasın bu halka bu tavizi bu zemini veren şahısın ta kendisidir.
Yaptığı şey çok yanlış kesinlikle evet ama insanların yaptığı yorumlar da bir o kadar yanlış şahsen duygunun psikolojik sorunları olduğunu düşünerek ( özellikle de blumia nervoza hastalığından dolayı çünkü bu hastalık tamamen psikolojik ) bu tür yorumların fazla ağır ve saçma olduğunu düşünüyorum. İnsnalar o kadar kör , salak ve ergen ki bu yorumların bir insanı intihara sürükleyebilecegini düşünmüyorlar. Hic bilmiyorsa günah bir kere , ayıp bir kere. Bunları yazanların en az 99% u bu yazdıklarını duygunun suratına söyleyemez kekelerler. NET
Yani öyle çok sevdiğim soylenemz ama şimdi hakkını yememek lazım bu ülke için önemli biri yani ingilizcesj falan var yabancılar tarafından tanınıyor yaptığı işler büyük hakkını yiyemem
Linç edilmek o kadının işine geliyor. Kendisi sürekli ben şöyle güzelim ben böyle seksiyim tarzı yazılar yazıp paylaşımlar yapıyordu. Bu şekilde artık yeterince dikkat çekti ve sonra gitti internete şişman halini ya da gerçek halini koydu. Onu takip edenler de şimdi linç ediyor. Çok iyi geliyor aradığı ilaç buydu. Yakında magazin programına konuk olur. Mağdur edebiyatı yapar. Der ki yapılan linçler yüzünden psikolojik destek alıyorum. Ölmeyi istedim. İnsanlar çok zalim. Her şeyden önce bir kadına böyle yapılmaz falan diyecek. Bu sefer başlarda onu takip edip şimdi linçleyen mallar sonra onu sevip bağrına basacak. 😂😂😂😂😂😂😂
ne olduğunu bilmiyoprum , kadını tanımam bile ama yapılan yorumlardan belli ki 3 günde - 1 hafta zayıflatan sahte ilaçların reklamını yapıp , Phoshopla düzeltilmiş resimlerini atıyor bunlarla , böyle zayıfladım diyerek... Tabi yapılan yorumlara göre tahmin bu sadece... Eğer durum böyleyse sahte ürün reklamından dolayı bayağı bir tepki almış ki az biraz hakediyorda.. O ürünlerin hiçbiri zayıflatmıyor , zayıflatmaz da zaten.. Vücudu daha da beter bir duruma sokuyor ve bu ilaçlar yüzündne ölen insanlar tanıyorum...
Eğer ünlü olup bu sektörde köşeyi dönüyorsan bunları da göze alacaksın. Alanında çok yetenekli sporcular bile sadece kaybedince, futbolcular bir kere gol kaçırınca ana avrat bırakılmıyorken bile gözlerini kulaklarını kapatıp işlerine odaklanabiliyorken, vasıfsız biri olarak ünlü ve zengin olurken her şey çok güzeldi de yalanları ortaya çıkınca mı mağdur oldu? Zaten reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bu linç süreci ne kadar uzun sürerse yine prim yapan bizzat kendisi olacak.
Bu kız bu sahtekarlıkla milyonlarca gencin psşkolojisini bozdu vucutlarından nefret etmelerine sebep oldu. Rol model olarak sunduğu vucut gerçek değil hatta gençlerin bile %5 inde olabilecek bir vucut. Bunu normal gibi sundu. Erkekler böyle olmayan kızlarla dalga geçiyor. Güzellik algısı bu oldu. Ve hepsi koca bir yalan
Türk milletinin gereksiz ve vasıfsız insanları el üstünde tutup ilahlaştırıyor olması var ya resmen midemi bulandırıyor rezilliğin daniskası budur. Banane ulan? İsterlerse küfür etsinler BANANE. Çıkın gidin şu ülkeden kardeşim yeter artık ülkeye zerre faydan yok g*t baş açıp çalım atıyosun millet de gelip beğeniyor yorum kasıyor. Rezilsiniz nefret ediyorum hepinizden mk.
isterse shop yapar isterse yapmaz yani bu kadar abartmaya ne gerek var geçen de aleyna tilki ehliyet aldım diye bir fotoğraf paylaşmıştı kol kıllarını almamış gözüküyordu öyle yorumlar atmışlar ki yani kız almak zorunda değil kendi hayatı
insanlar kendi hayatlarına bakmak yerine başkalarının hayatlarına burunlarını sokuyor saçma yani
Bunlar tanımadığı insanların mutsuzluklarindan , aldığı kilolardan, başarısızlıklarından zevk alan insanlar. Birilerinin isleri kötü gitsin ki onlara laf çıksın. Anca oturup başkasını konuşurlar. İncelesen baksan bunlar kim diye hayatta hicbir şey başaramamış kemirgenlerden başka bir şey değiller.
Yorumların hepsi kadının ünlülüğünden yararlanıp beğeni alıp üst sıralarda gözükme çabası içeriyor. Kadın parasını kazanıyor bunlar da işte kendince dalga geçme peşinde 😂 Kadının pek umurunda olduğunu zannetmiyorum. Zenginin mal züğürdün çenesi yorar hesabı.
Gerçekten aşırı haset bir ülkeyiz. Duygu gerçekten hoş bir bayan, bu yüzden de ne yapsa milletin gözüne batıyor. Zayıfken de eleştiriliyordu. Yok kaburgaların gözüküyor Çok kötüsün Duygu, zayıflık marifet değil Duygu.. Kız kilo aldı bu seferde bidon gibi oldun Duygu dediler. Hayır yani size ne milletin dötünden göbeğinden. Herkes kendi hayatına baksın..
Savunduğun kişi insanlara daha beterini yapıyor ve sen de onu savunuyorsun. Ne idüğü belirsiz, hiçbir işe yaramayan, üretmeyen ve insanların gözüne sahip olduğu hayatı sokarak ünlü olmayı tercih etmiş birini savunacak kadar ne yaşıyorsunuz siz
Senin onun hakkını savunman da çok garip. Ula bunlara linç gelse nolur çeşmede tatil yaparken yorumları okuyo bunlar. Hadi ben linçlensem zaten hayattan zevk almıyorum tabii üzülürüm. Bunların hayatı eğlence. Bırakın şunları korumayı. Bencil hepsi. Tüm tepkileri sonuna kadar hak ediyor zengin p*çleri.
Tamam eyvallah kadını savunuyosunda shop yaparak foto atiyo ve egosunu tatmin ediyor yaptığı sey ortaya cikincada duygu sömürüsü yapıyor bunun neyini savunuyorsun acaba açıklar mısın
Klavyenin arkasından laf söylemek laf etmek çok kolaydır. Sonuçta ne hesap veriyorsun ne kimliğin belli.. İnsanlar empatiden epeyce yoksunlaşmışlar. Anlayamıyorum başkalarının hayatına bu denli odaklanmış insanları. Özgüvensizlikten kime saracaklarını şaşırmış gibiler..
"Sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın" cümlesi çok net saçmalıktır. Saygı duymak zorunda değil kimse. Saygısızlık etmediği sürece sıkıntı yok. Her önüne gelene saygı duyarsan kendine saygını yitirebilirsin. İsmi geçen vatandaşı tanımıyorum bile. Maalesef kin ve nefret ile besleniyoruz. özellikle sosyal medyada linç kültürü mevcut.
Yorumları da Duygu'yu da ciddiye alamıyorum bir türlü. Takip etmek isteyen etsin, beğenmeyip istemeyen etmesin. Şahsen kızın karakteri hoşuma gitmiyor bu sebeple ne takip ediyorum ne de saçmasapan yorumlar yapmak için profilini ziyaret ediyorum. Sevmiyorsan takip etme ne gerek var boş yorum yapmaya.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu malum kişi kendini insanlardan çok üstün görüyor ve bana sorarsan ruh hastalığı olan biri. Onu geçtim bu işe giriyorsan, fenomen olma amacın varsa bu tür linçlere karşı güçlü bir yapıda olman gerek, insanları takmamayı bilmen lazım. Öyle biri değilsen girmezsin bu sektöre.
2
11 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Savunduğun kişiye bak kdkdkd iflah olmayan sensin..
Şaka mı bu? Bu nasıl iğrenç yorumlar böyle, erkekleri anladık ama hemcinsine nasıl böyle yakıştırmalar yapabiliyorsunuz. Birine tanımadan gebersin demek ne kadar korkunç, kimse bu kadar nefretle dolamaz kendinize yazık.
Ben kötü bişey demedim. Bu soruyu paylaşan gayet güzelce cevap verdim ama o tüm herkese "iflah olmazsınız" yazmış. Benim cevabına görüş paylaşan kişi de sınırı aşınca uyardım zaten.
Sana çok hak veriyorum gerçekten. Ama bildiğim bir şey de var ki bu insanlar onu kıskandığı ve onun gibi olamadığı için bu tarz yorumlar atıyor. Bende kıskanıyorum onu yalan yok hayatta en çok ilham aldığım insanlardan biri ama benim ki iyi bir kıskanma onlar düşmanca kıskanıyor çekemiyorlar. Ayrıca sunny side up konusunda dalga geçilecek veya linç atılacak bir durum yoktu ben 3 dil biliyorum ve konuşurken arada kelimelerin türkçesini hatırlamayıp başka dilde hatırlayıp onu söylüyorum ve bu havalı olmak için yapılan bir şey değil insanlar eğer havalı olmak için ingilizce konuşuyor diyorsa asıl o kişi onu yapıyordur ve ingilizceside yoktur çünkü ingilizceyi veya herhangi bir dili bilen bir insan duygu nun o durumunu anlardı.
Kızı hiç sevmiyo olmama rağmen sunny side up bana da abartılı geldi bende bazen Türkçe konuşurken bazı isimler aklıma gelmiyor framsızca ingilizce kürtçesi geliyor ama bir türlü o kelimeyi hatırlayamıyorum yani insanlar üzerüne videolar falan bile çekmişti baya komik HIRQJTAHARRA
Insanların sinirlendikleri olay şu zaten hastaligini açıkladı ve bizde anlayisla karşıladık buna ragmen halen bizi mal yerine koyup shop yaparsan ya da kendi vücudunla barisik olmayıp özgüvenini kırarsan biz de seni lincleriz dediler bence haklılar. Hasta oldgunu oyleyip bu da benim kilolarım deyip kendini oldugu gibi kabul etmiyor sonra da linc yiyor
Duygu güzel bir kadın değil çirkin değil normal bir tip Allahın yarattıgı bir kul şimdiki nesil ve ünlüler de plastik olduğu için kadın da doğalım diye kendini güzel hissediyor hissedebilir ama bence itici bir insan ve kendini havalı ve mükemmel göstermek için yabancı gibi davranıyor hani küçük çocuklar iyi özellik konusunda birbirleriyle yarışır ya bu da öyle işte bir de egolu ya birileri eleştirince egosu kine dönüşüyor okan bayülge zekasıyla onu sıkıştırdıgında anlamıştık boş ve kişiliksiz biri oldugunu
O kadar spor yapiyorum falan diyordu ama bos yapiyormus sadece milleti kandirip durdu gosteris meraklisi jajaj tabi kimse linc edilmemeli ama kandirmaya calisip gercek ortaya cikinca tabi boyle seyler olur millet asagilar hep artik zor kurtulur dillerden
Linç eden kadınlar o yüzden pek birşey demicem ama insanları etkileyip zayiflatiyor kızlar aç kaliyo bunlar gibi olmak için yani bir nevi kitlesini kandırdı kız. Ben olsam takip etmem ki etmiyorum da zaten çünkü kızın bana sağladığı bı fayda yok makyaj videosu falan mı cekiyo napiyo bu?
Oncelikle geçmis olsun blumia nervoza imiş. Gelelim asıl meseleye Tamam Fiziksel görüntüsüne hakaret kesinlikle kabul edilebilir değil. Ama yaptığının SAHTEKARLIK olduğu açık. boyle yaparak bir güzellik algısı olustuyorlar sonrada bunun gerçek olduğunu sanan genç kızlar veyahut gelisim çağındaki kızlarda bunlar gibi Influencer lara özenip kendi bedenlerinden nefret etmeye ve onlar gibi olmaya çalışıyorlar tabi bunu yaparken çok yanlış yollara gidip sok diyet efendim az ye çok spor gibi saçma uygulamalarla aneroksik veya bulimik oluyorlar sonra ne mi oluyor kizimiz hem ruh sağlığı hemde beden saglini olumsuz etkiliyorlar eger ergense bu kizin fiziksel gelişimini olumsuz etkiliyor. Yapmayın. Siz boyle yaptikca size özenip yanlış şeylere kapılan insanlar var bu memlekette.
O degil de bir yorumu 7954 begeni var %98 erkektir soylemeyecegim bulun saygi deger KizlarSoruyor uyeleri. Bu kisi de internette sadece guzel olup fotograf koymakla ilgi cekemeyecegini anlamis denemeler yaparak insanlari kiskirtiyor. Sizce de normal fotograflara bu kadar yprum yapilir mi. En fazla a ne kadar guzelsin yaratan iyiki var artik o kimse diyen internet kullari. Kaba oldu lakin arada olur.
Çoğu kişi konuyu bilmeden konuşuyor. Kimsenin derdi kızın vücudunun güzel olmaması veya kiloları değil. Mevzu kızın photoshop yaparak kendini güzel göstermesi ve bunun üzerine "hepinizden güzelim" gibi laflarla ego patlaması yaşaması. Tabi yinede eleştirinin bir sınırı olmalı, hakaret edilmemeli
Biyandan haklılar çünkü takipcileri onu o fizigi için beğeniyor takipte takipciyi yaniltmak doğru değil zaten bu sosyal medya delisi insanları anlamış değilim. Hayat iki gün bunlar her vaktini paylaşım yapıyor ne kadar saçma başımıza taş yagmadigina dua edelim herkes bir gösteriş peşinde beğenilme peşinde. Yaniltip para peşinde oluyorlr
Çok gereksiz insan var... Kötülük yaptıklarını zannederek aslında iyilik yapıyorlar tanımayanların tanımasına vesile olup, sıradan bir insanı ünlü yapıyorlar. Belkide ünlenmek için oynanan bir oyundur kim bilir.
Çoğu yorumları oludum emen hemen bence bu gibi insanların ülkemizde ünlü olabilmesi için linç olmaları gerekir para hırsı kendini gösterme hırsı bir insan bu kadar linç yiyip halen paylaşıyorsa eğer demek ki hoşuna gidiyor ve sizlerde gündeme getirerek bazı işe yaramaz aslaak insanlar gibi ünlü hale getiriyorsunuz
hayır yani bu kadını ünlü edende bu gelen yorumlar kendilerinin önceden ölüp bittikleri kisiyi bu sekilde asağılamaları insanlığa sığmaz bos bos seylere duyar kasacaklarına kendilerini düzeltsinler.
Bu linç onun işine gelir, linç istemese yorumları kapatırdı. Gündemde kalmak için yapıyor. Bir ünlüde komik hallerini fotoğraflayıp shopculara caps yapması için para veriyordu. Millet adamın rezil olduğunu düşünürken o gündemde kalıyordu...
Sen o kadar kişi üzerinden para kazanacaksın sonra da o insanları shopla yalan dolanla canım yerine koyacaksın eleştirilince de psikolojik şiddet. Yapma kardeşim o zaman, bix niye fenomen olmuyoruz o zaman?
Insanalr sosyal medyayi cok yanlis kullaniyor dicem de gunluk hayatta da baskalarina karsi boyleler... genel olarak bos bos konusup kendini her seye karisma hakkina sahip goruyorlar...
Aslında yorum yapanların sinirlenmesi haklı, ama farketmiyorsunuz galiba siz onu takip edip yorum yaptıkçana böyle insanlara gereksiz ünlenmeye devam ediyor.
Bir halt olmayı becerememiş (Aslında bir halt olamamak suç değildir.) kimi insanların bir halt olamamalarının acısını birilerinden çıkarma faaliyetidir linç.
Bunları söyleyenler de bacak bacak üstüne atıp tüm gün k*çını kaşıyarak onu bunu eleştirenlerdir kesin. Hayatı değersiz ve beş para etmez insanların söyledikleri dikkate alınmamalı...
Köyden indim şehre tavırlarıyla şımarık Alamancı tayfa gibi hareketler yaparsa en küçük hatasını dahi linç ederler. Hemcinsim, evet. Ama hemcinsim diye pozitif ayrımcılık yapamayacağım.
Story'sine bakın video var videoyu da shop yapacak hali yok ya. Ama video uzaktan iraz selülitler belli olmuyor tamam shop yapması doğru değil ama hastalığının oldugunu söyledi blumia ciddi anlamda bir hastalık arastırabilirsiniz daha once bende yaşadım sağlıgına kavuşması dileğiyle
Baba oğlunu, oğlu babasını öldüren bir devirdeyiz. Bunları bile haberlerde sıklıkla görürken bir kötü söz söylemek, hakeret etmek, sövmek zor olmasa gerek, yanında çok küçük kalır.
Fenomen nedir arkadaş? 😀 Ben saçma buluyorum. Bunları takip edenlere de Allah akıl fikir versin. Takip ettiğim bir tane ünlü yok. Oturur ders çalışır, kitap okurum daha iyi.
Şimdi böyle dedim diye beni de linçleyenlerden sanmayın. Umurumda değil, takip ettiğim biri de değil; ama milleti eziyordu bildiğim kadarıyla, kaşınmış hacı. Ne diyeyim lan...
Kıskançlık hasetlik işte insanlarda vicdan yok ki, işte bunun için sosyal medyaya düzenleme gelmeli gelse zaten bunu yapamazlar hakaret edemezler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sosyal medya yasası gelsin bak o linç edenler, hakaret edenlerin durumu ne oluyor ! Size ne lan milletten siz önce kendinize bakın milleti linç edeceğinize kendinizi edin bir baltaya sap olamadığınız için.
Kız kendini geliştirmek için kendini mutlu etmek için uğraşıyor insanlar evde yattığı yerden eleştiriyor. İş lafa gelince kolay ama kimsede icraat yok.
Hala utanmadan insanları ezip gerçek halini gördüğümüz vücuduyla paylaşım yapıyorsa linçlerler beybisu. Mesele kilosu ya da selüliti değil hepimiz bunun farkındayız ama boş beleş insanların avukatlığını yapmak birilerine tatlı geliyor.