Evet giriyormuş. Tutup da millete saydırmayın, daha da beliniz doğrulmaz yoksa 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Küfürler de sayiliyorb mu ya
Sence
Bencede sence
Kul hakkının yanında extra günaha da giriyor
Allah affetsin ya
Amin
Özellikle bu sitedekiler
Sosyal medyada yapılan linçlerin insanı ne kadar derinden yaraladığını tahmin edebiliyorum 💔 Yazılan bir cümle bile birinin ruh sağlığını etkileyebiliyor. İnancın ne olursa olsun birine haksızlık etmek vicdani bir yük oluşturur. Ben terapi süreçlerinde bunun suçluluk ve pişmanlıkla geri döndüğünü çok gördüm 🌿 Öfkeyle yazmak kolay ama empati kurmak değerli. Kalp kırmadan da fikir belirtmek mümkün 🤍 Kendini tutman en çok yine sana iyi gelir.
Cevap
5Cevap
Kul hakkı, kul hakkıdır. Söyleyeceklerim bu kadar djdj
çokta umrumda ben ateistim yasal şekilde laf sokmaya devam.
He benim neden doğrulmadigi belli oldu
Ya da beni cevapsız bırakman
Sen kimsin ya
Bayhan
Ya da asya ile ilyas sorusunu soran
Ya da geçen seni takip edip sonra tekrar çıkaran...
Sorular soruyorsun ard arda ama sabit durmadan diğerine geçiyorsun sende değişik geldi
Birine bile cevap verebilirdin. Cevapsız kalmaktan iyidir bak bu da kul hakkı söyliyim ben
Yok bu kul hakki değil ben sana sorularına dönücem diye bir vaatte bulunmadım din bu kadar basit şeylerle indirgenemez abartma istersen
Din hafife aldığım ya da kendi lehime kullandığımı nerden çıkardın. Tabi sorabilirsin diyen sendin ben sordum
Ben senin soruna cevap verdim ırkçı misin diyorsun onu açıklıyorum nedenini soruyorum oralı olmayıp başka sorular soruyorsun
Ben seninle konuşmak için kaç gün bekliyordum. Aklımda deli deli sorular birikti haliyle. Konudan konuya zıplamam biraz dağınıklık yarattı ama cevapsız bırakıp gitmen çok yanlıştı
Bu kardeşimiz linç yemiş sanki
Birecik kelaynağı haklısın linç te yedik kul hakkına da girdik. Allah affetsin artık daha da dikkatli ediyorum
Kardeş ben seni urfalı diye biliyorum. Yanlış mıyım yoksa
He işte sizin orada kelaynakta ünlü ya hani. Seni de ordan bağladım maksadım alay etmek değil yanlış anlama
@aristokratımsı yandın sen
Ramazan da zincire bağlıyorlar ya hani
Yooo doğru
Kim diyo
Girer tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar