:( :( O kadar üzüldüm ki ne desem bilemedim. Gigi aşık olduğum bir modeldi hala da öyle.❤Hamilelik ardından yüzünde ki değişimlere şok oldular yersizce😒Hadise cevaplarını verdi bile!İnstagramdan gururu kırılan Gigi için bu sözleri sıraladı.İnsanların dış görünüşe bu kadar önem vermeleri beni üzüyor. Hamilelik hormonları sebebiyle yüzünde oluşan tatlı şişmeler bana göre çok sempatik ve aşırı mıncırmalık...😻 Dalga konusu oluyor!!! Böyle bir durumda aldığı tepkilerden moreli bozulan bir anne adayına ne söylemek isterdiniz? #benkendall#magazin#GigiHadidhamile
Sırf hamilelik yaşadığı için değişimiyle dalga konusu olan Gigi Hadid gibi kadınlara ne söylemek istersin?
Bunlar gayet normal değişimler. Ne kadar kendime özguvenim olursa 25 li yaslardaki halim yok.. Nice jönler mankenler modeller yaşlandı gitti 60 70 yaşında çoğu. Bu hayatın kanunu ve kadınlardada doğum dönemleri bu tip değişimlerin olması gayet olağan bir durum. Hastalık sağlık değişimler herşey bizler için. .
Gereksiz, herşeyi eleştiren, kendileri sanki çok mükemmelmiş gibi davranıp, herkesi eleştirme hakkına sahip olduğunu düşünen fakat kendileri bir halta yaramayan cahil, dengesiz bir toplum var. Bunların ağzı torba değil ki büzesin. İnsanların duygularını çok basit sanıp herkese sallıyorlar. Ama çok acınası bir durum içindesiniz. Kime ne onun güzelliğinden, çirkinliğinden o kendini öyle seviyordur bu kimseyi ilgilendirebilecek bir konu değil. Ama gel gör ki beyinsiz, insan olmayan mahluklar henüz bunu anlamış değiller. Yazık. Çok yazık...
Hadise'in varlığından habersiz Gigi hadid'te neyse 😂Aynen saçma, aynısını Fahriye Evcen'e yaptılar yok çok çirkinleşti, balon gibi oldu diye kadın ne yaptı etti kilo verdi kulakları tıkamak için Hadisecik keşke Fahriye Evcen'i de savunsaydi.
Onun işi güzel görünmek, insanlarda yarattığı etki de doğal olarak bu yönde. Ki güzel görünmek, modelllik kavramı tamamen saçmalıktan ibaret zaten. Ee insanlarda bu beklentiyi oluşturuyor, buradan paraların dibine vuruyor ve bu sebeple göklere çıkartıyorsan tam olarak bu sebepten de yerilmek anormal olmamalı.