Hamile olduğu günden bu yana instagram'da paylaşımlarının önü ardı kesilmeyen Emily Ratajkowski yine çok konuşuluyor. Paylaşımları ile adından sürekli bahsediyor. Sizce hamilelik bu kadar gözler önünde mi yaşanmalı?

Böyle yapılan hamilelik kutsal değildir, kendinizi kandırmayın. Her kes çıplak dolaşsın o zaman yaşamakta kutsal.
Ben beklemiyorum kimsenin karısı kızı fotoğraf paylassada baksam diye , bu gayet normal bişey görsem kaydırır geçerim ama sen bunu idrak edemiyorsun , sana çıplak kol görsen gene azarsin , bu yüzden herkes kapatsın istiyorsun açık bir yer görünce de salyalarin akıyor
Özürlü insan yukarı da ilk fotonun neyi normal? Tövbe tövbe. Sen nasıl Bi insansın. Cool olcam diye sırf batılaşma kültürünu alcam diye yırtınıp durma. Ne oldugun belli ya da pardon ne oldugun belli değil zaten senin.
Heh bende bundan bahsediyorum işte , sen anlayamazsin bu kafayla olmaz o kadar gelişmiş bir varlık değilsin , medeniyetten uzak durman dileğiyle 🙏
Siz çok iyi anlamışsınız , yazık valla milletin karısına kızına bir rahat vermediniz.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Çok merak ediyorum olumlu yorum yapıp bu durumu beğendiğini dile getiren kaç baba yiğit kendi eşine ya da sevgilisine bu şekilde poz verdirir.. Başka sözüm yok 😊
Çünkü meme ucu görünürse meme görünmüş olur. Mesela ayak baş parmağın görünse komple ayağın görünmüş olmuyor. İşte memenin farkı.
Buralardayım canım gizli takılıyorum. Hatta senin sorularına yorum da yapıyorum ama farkında değilsin.
Abi anlamadığınız şey şu, biz burda hamileliğe bir şey söylemiyoruz bizim dediğimiz şey neden çıplak olduğu? Düşünsene küçük cocuklar bile bunu görüp özenecekler hoş bi manzara mı çıkacak o zaman ortaya
O ne demek kardeşim, madem öyle bende çıplak çıkayım, sonra diyeyim ki benim ahlakım bu
Olgun görünecez diye insanlıktan çıkıyorsunuz kendinize gelin. Ben çocukların bulunduğu hiç bir yerde buna izin vermem. Herkesin ahlakı kendine diye bişey yok, ev içinde ne yaparsa yapsın ama dışarı çıkıyorsa toplumu etkiler
Ya bunla ne ilgisi var şimdi ki. sen misin hamile. isteyen çıplak çeker kendini isteyen çekmez. kimseyi de ilgilendirmez bu konu ve sorgulayamayiz. Buna hakkımız yok. Rahatsiz oluyosan bakmazsin
Ayrıca hamile olması neyi değiştirir? Hamile olan toplum önüne çıplak çıkabilir diye bişey mi var? Kadın açıkca hamileliği kullanıyor bahane ediyor daha bunu savunuyorsunuz bide
Ya sanki ben attim fotoyu bana niye soyluyon ki. senin fikrin bu olabilir benim fikrim de bu ama.
Isterse disari çıplak çıksın banane ki sanane ki. ben de dışarı çıplak cikarim demiyorum ama çıksalar da umurumda olmazlar cunku beni ilgilendirmiyo ve kimsey de ilgilendirmemeli
özellikle hamile bir kadının karnının görünmesi ayıplıktan değil caiz olmayışından kaynaklı ama onlar bunu bilmez aslında hz meryemden gelen bir şey bu ama hristiyanlar sonran döndüğü için bilmezler
SANA DEMEDIM senın dedıgını destekledım anlamıyor musun? babo musun? babo korecede aptal demek
E bir zahmet, kadın da sokakta degil zaten. Kendi evinde, fotografı keşefetine düştüyse bu senin ilgi alanına girdigi içindir çünkü sosyal medya uygulamaları senin begenilerin üzerine postları karşına çıkarır. Yani boş yapmayın.
Ben zaten takip etmiyorum ancak sosyal medya herkeze acik mecra neyse tartismaya bile degmezsin her seyi ozgurluk saniyorsun ama ozgurluk bile belli basli sinirlari oldugunu bilmeden👍
Bir gram aklın olsa karşılaştırdığın şeylerin ne kadar farklı oldugunu anlayıp konuşmaya utanırdın ama neyse zaman kaybından baska bir sey degilsin bye
En İyi Erkek Görüşü