AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Kadınlar için genelde sorun olmaz böyle şeyler ama erkekler için sorun bence
Ne diyosun boşanmış üstelik 1 çocuklu biriyle evlencektim neredeyse
Nerdeyse derken dönmüşsün herhalde ;)
Evet bitti
Cesur insanmissn ;)
Nemmana
Doktordan temiz kullanılmış bulursam alırım neden almayayım? :)
Mervenin bundan haberi var mı acaba. Duruma göre değişir evlenip evlenmemen de.
Valla ben evlenirdim de Merveden sonra o Hande hiç olmadı
Hande daha güzel m. k😅
Merve handeyi sollar krdş
Hayır be handenin yüzü daha güzel 😅
Merve taş gibi be kırmızı rujun yakıştığı tek kadın olabilir, sus be sen 😂
Evet taş gibi o doğru ama eskortlara benziyor bence 😂😂
O yüzden beğenmiyorum 😅
Neden bosandiklari onemli ihanet vs etmişse evlenmem murat dalkılıç da tam ayran gönüllü
Merve Boluğur'dan sonra Hande de ne bileyim yani. Evlenirdim.
Ne saçma bir etiketleme şekli :D Boşanan kişi vebalı mıdır? Nasip bu işler büyük konuşmamak lazım :)
Buyuk konusmamak gerek tabiki.
Hayat bu ben istesem de ailem onay vermez boyle bir duruma 🤷♀️
Ne demek boşanmış biri? Artik hayatı belli kaliplara dayatmamali. Insanlığa bakılmalı.
hande erçel taş gibi kız bulamadı mı şöyle dalyan gibi uzun erkek bu ne ya
Hayir Kabul etmem çunku hep akli eski eşinde kalicak onla anilar olucak
Evlenir ve tekrar boşanırlar sanat camiasındaki sıkıntılar huzursuzluklar ve boşanmalar hiç bitmez.
tencere kapak misali yurtdışında yaşasınlar hazır evlenmişken defolsunlar
Evlenirdim bekar olsa ne degisiyor sanki. Cogu evli gibi sevgililik hayati yasiyor zaten..
Boşanmış biri ile evlenmem. Bu gözler mıratın ikinci kez evlendiğini bile gördü vay be
Murat herkesle yattı ama kimse güzel kardeşim demedi gariban biri olsa ohoo
Suçsuz sa evlenirim kimin ne yaşadığını bilemezsin bu Murat'a yazıklar olsun.
Burak Fahriye'den ayrılıp senle evlenmek isteseydi istemezdin zaten 🙉
Şu adam kadar kimsenin şansı yoktur bu dünyada
Eskisi Merve Boluğur yenisi Hande Erçel
Evet düzgün insansa beni seviyorsa neden olmasın? Sonuçta bir insan yani. Ama takıntı yapıp abuk sabuk hareket ettiyse ve ediyorsa zaten bişey olmaz.
Hande hızlı baya. tam net şekilde büyük konuşmıyım ya.
Evlenirdim de, bunların arasında yaş farkı yok mu la?
Boşanmak hayatın içinde olan gayet doğal bir şey. Lakin ben boşanmış birisiyle evlenmem çünkü evleneceğim kişinin de bu duyguları benim gibi ilk kez yaşamasını isterim.
Evlensin bakalım o Merve'nin yuvasını yıktı onun yuvası Fazla ayakta kalmaz
Neden evlenmeyeyim. Onun yerinde bende olabilirdim. Artık şu kalıpları bir yıkın..
Konu üzeri : farkındalık ile farklılığının ince düşünce ve bilinç ile birleşmiş yansıması olan cevabında'ki açıklamaların : Onun yerinde bende olabilirdim. Artık şu kalıpları bir yıkın..
Bu ikisi için istanai durum var sonuçta kaç yılı birlikte geçirdiler aile içindeler sorun olmaz boşanmış olması
Evlenmem diyordum. Ta ki ona denk gelene kadar. Gözüm kapalı evet derdim ama olmadı malesef, demek ki böylesi daha hayırlıymış.
Evlenirim hic problem degil yeter ki anlasabileyim, yeterki kalbi guzel olsun.
Keşke boşanmış olsa razıyım. Evli bir erkeğin imam nikahlı karisi olmaktan iyidir
Ne yaşıyorsun sen yahu?
Neler yaşamıyorum ki benim. yaşadıklarımı yaşasanız intihar etmekten başka bir şey düşünmezdiniz
Saçmalama... intihar bir seçenek değil ve karşındaki de canına kıyacak kadar değerli değil... anlatmak ister misin?
Ben evli bir adamın imam nikahlı karısiyim
3 yıldır bu durumu sürdürüyorum. Istediğinizi demekte özgürsünüz elbette ama. bu süreç benden çok şeyler götürdü. benim yaşadıklarımı yaşamayin diye anlatacağım.
Kız kardeşi ve resmi nikahlı eşi plan kurup beni sıkıştırdılar ve ciddi derecede dövdüler. O kadar kötülerdi ki hiç acimadan.. Ben o gün bebeğimi kaybettim. Şikayetçi olmadım neden eşim sevdiğim adam üzülmesin bunlarla uğraşmasın kardeşidir o yazık olmasın dedim..
Oğlu bana öyle hakaretler etti ki altimdan girdi üstümden cıktı ağza alınmayacak cümleler..
Annesi babası demedigini bırakmadı berbat şeyler duydum. Benim için ailesini karşısına aldı onlarla görüşmeyi kesti. Yine dedim ona nolur barış diye barışmadı.
1 gülsem 30 ağladım.. herkesi karşıma aldım. Ailemi sevdiklerimi. Hiç kimsem kalmadı etrafımda. Dün ise ileri derecede zatürre olduğumu öğrendim.
Şimdi o ailesinin yanında yuvasında çocuklarının yanında bayramı geçiriyor.
Ben ise ne yapıyorum bir oda köşesinde Allaha sığınıp bu durumu aşmaya çalışıyorum.
Aşılacak bir durum değil inanın bana çok zor.
Evde değil hastane de olmalısın...
Evet zor bir durum fakat bu kararı verende şiddete boyun eğende sensin. Suçu uzaklarda arama.
Sonuç olarak senin hayatın senin kararın ama kendini ezdirmem yıpratman doğru değil. Sığındığın yaradan o bedeni sana emanet eden... iyi düşün hayatını oyuncak etme
Bana 1 yıl ver diyor boşanacagim diyor ama ben inanmıyorum artık. Çocuklarını söylüyor sürekli baba demek istemiyorlarmış kimseyi kırmak istemiyormuş bu surete biraz daha sabretmem gerekiyormus... Dahaneler neler neler. Ne bırakıyor ne de bana yuva kuruyor lafa gelince ben onun namusuyum karısıyım
bence bırak sen o adamı , sana koca mı yok
Boşanmasına bugün başvursa 1.5 yıl sürer. Kandırılıyorsun
Bugün ona artık böyle olmayacağını beni istiyorsa boşanıp gelmesini söyledim
Attan inip eşeğe binen murat dalkilici tebrik ediyorum.👏
Bence hande erçel güzel bir kız alakası yok
@zeusaSelam
O sence öyle erkek olan benim bence değil?
bir toplum var birini bir anda şişiriyolar bombooş bir şekilde. çok güzelde taşmış da baş yararmışda Merve kırk ağaç konuydu da sanki.
Bence Merve boloğur pek güzel değil ve itici geliyor ama Hande hem güzel hemde tatlı
@Berivann6 yani hangisinin daha çok estetik yaptırdığını biliyoruz en azından HANDE ERÇEL güzel bulman normal yani
Ne biliyim aşırı seversem Her şeyimiz birebir uyumluysa neden olmasın
Boşanma sebebine bağlı. Şiddet gösterdiği için ya da aldattığı için ayrılmamışlarsa elbette evlenirdim. Fakat çocuğunun olması sorun olurdu.
Kandırmasınlar artık milleti yav 1-2 yıla kalmaz bunlar da boşanır gönül eğlendiriyorlar sadece sıkıldıklarında boşanırlar çok gördük böyle manzaraları.
Bu ünlülerde boşanmış, boşanmamış
diye birşey yok ki evlenen evlenene
Ikisini hic yakistirmiyorum Haaandeeee yapmaaaa etmeee
Murat dalkılıçla evleneceğimi sanmiyorum cunku ben bir erkeğim murat dalkilicla niye evleneyim
😂😂 şakaydı bee
Pek yakışmıyor yalnız murat bücürü gene güzel hatunu bulmuş para para para. 😂
Hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım, bu işler nasip kısmet işi.
Bu o kişiye bağlı asla evlenmem diye büyük konuşamam. Çok seviyorsam gözüm hiçbir şey görmez
sevdikten sonra boşanmış olsun çocuklu olsun evlenirim
Ben o kadının bakışlarından çok korkuyorum. Yani ondan boşanmış adamla hayır evlenmedim 😂😂
Karşımdakinden gerçekten emin olduktan sonra belki olabilir
Benim gibi bir adamı birakip bu totoşa gitti hande bir gün pişman olup geri gelecektir 😂
İllaki görüşmek zorunda kalmış olsaydı (ortak arkadaşlar vs çocuklar) biraz zor.
Cahiliye döneminde misiniz hala ya soruya bak allah aşkına
Bu kız çok güzel murattan çok dahaa iyilerini hakediyor
Hiç evlenmedim o yüzden benim gibi evlenmemiş biri olsun isterim.
Kendim de boşanmış biriyim gayet de evlenirim. hiç evlilik yapmadan da evlenirim. bu kadar keskin fikirde olmamak gerek😊
Evlenmiş boşanmış diye ayırt etmek yanlış zaten
Tabi ki de. hayat bu bizlere neler getirir bilemeyiz
İlla ki tabi öyle. Bazen boşanmış insanlar evlenmemişlerden daha olgun daha iyi çıkabiliyor
Evlenmem diyen maldır. Tam tersi önceden evlenmiş biri daha tecrübelidir 2. sinde aptal hatalar yapacağını sanmam daha iyi yürütebilir
Çok yanlış
Ne oluyormuş boşanmış olunca?
Kızlık yok🤣
@Ayça8834 eee? Deri parçası mı bütün mesele? Hiç mi uyumun, sevginin, insanlığın önemi yok?
Geri kafalılara göre yok
@Ayça8834 ne kastettiğinizi anlamadım ama bence bu yüzden çok şeyi kaybeden aklı evveller var.
Neden boşandığını ıncık cıncık etmem lazım. Belli mi olur belki ayının tekidir
Yeni nesili bunlar yalama etti işim olmaz sevgilisi olmuş biriyle bile
Sevgilisi olmamış biri mi var
Var bizim Trabzon da merak etme sen nmuslu kız çok burda
Kişi herkesu kendi sanarmş diye bir söz var bilirsin sen onu
Eminim vardır 😬😬
Var var bakire olmadığın için kabullenemiyon senide anlıyom🙂
Kendini kandırmaya devam et 😬😂
Şu ünlüler midemi bulandıriyor
Buyuk konusmamda hayir ben yasamadim oda yasamamis olsun zevki olmaz
Bu konuda sadece yaş farkdan dolayı evlenmem aralarında baya yaş vardı galiba
10 yaş var
büyük konuşmayım da evlenmem sanırım
Gönül kimi sever ise aşk onda güzeldir..
asla evlenemem ya el değmiş birisi..
Rabbim inşallah tükürdüğünü yalatır
@birisi1301 herkesin görüşü kendine. niye beddua ediyosun?
@lkayip1galaksil haklsın
@birisi1301 sen neden bana böyle dedin tövbe tövbe bak ben kimseyi beğenmek zorunda değilim o yüzden sözlerine dikkat et tmmıı
yani sonuçta senin tercihin. saygı duyması lazım
@lkayip1galaksil evet ben onla ilgili demişim. bu arada teşekkürler.
"el değmiş birisi.." lafını söyleyen hiç biri insana saygım olmaz.
@birisi1301 ne diyosrun sen ya safmısın sen ben kıza el değmemiş derken bir fesat anlaman benim sorunum değil bir ben asla kızlara öyle bir şey düşünmem buda ik😡😡😡i
Kaç yaşındasın sen ya
@birisi1301 seni alakadar edermi senin benden büyük olman hiç birşeyi değiştirmiyo
Ben senden büyüğüm demedim. Yaşına göre konuşacaktım da cümle kuruş biçiminden ergenlik döneminde olan bir birey görüyorum. Yaşadıkça anlarsın demek istediğimi. Konu ne olursa olsun bin düşün bir söyle.
@birisi1301 lütfen uzatma ben egen olsam buraya gelme ihtiyacı duymam kapa konuyu uzatma okeyy
Tamam uzatmıyorum sen de "egen" değilsin okeyyyy
@birisi1301 ama bak ben yanlış birşey dediysem pardon özür dilerim tmmı.
Benlik bir problem yok ama günlük yaşantın içinde kurduğun cümlelere dikkat etmelisin. Aksi taktirde seni yanlış anlayan çok olacaktır.
@birisi1301 peki haklısın yanlış anlaşmaya yol açtım için pardon
Adam bakirse hakkı niye bu kadar tepki verdiniz?
Ben cümleyi kullanış biçimine tepki verdim. El değmiş kadın ne demek ya?
@birisi1301 bak uzatmayın demiştim ama tmmmı
Sevmeye bağlı iş evlenilebilir